Şimdi Ara

MSI GL62M 7RD-609XTR İNCELEME (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
5
Favori
16.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 GB vram olması bu ürünün en büyük dezavantajı bu laptobu alırsam 2 sene sonra vramdan tamamen umudumu kesmem gerekicek o yüzden HP nin 17 inçlik 4 GB vram li modelini almayı planlıyorum oda 2 sene geçmeden yanarsa çok kötü olur
  • tasar07 kullanıcısına yanıt
    Hocam güncel oyunları oynamak istiyorsanız o laptobun ekran kartı size yetmeyecektir 1050 ile arasında baya fark var tavsiye konusunda isehttp://www.ebrarbilgisayar.com/hp-17-ab201nt-1dn09ea-i5-7300hq-8gb-128gb-ssd-1tb-4gb-gtx1050-173-freedos-pmu357415 bu laptobuda alabilirsiniz 128 gb ssd olması 17 inç ekran olması ve ekran kartının 4 gb olması en büyük artılarıdır tabii eksileride yok değil biraz daha ağır olması tek fanlı olması ve üreticisinin soba adıyla bilinmesi bu laptobun en büyük eksikliği.

• Hocam öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullan.

Ben de 2 bilgisayar arasında kaldım.

Biri bu alet, diğeri dehttps://forum.donanimhaber.com/hp-15-bc202nt-1dn08ea-i5-7300hq-12gb-1tb-4gb-gtx1050-15-6-freedos-ana-konu-kullanicilar-kulubu--124843955 buradaki alet.

Aradaki farklar 4 gb ram ile 2 gb lik bir ekran kartı belleği. Bunun ekran sanırım tn panel ama onu dert etmiyorum, ips panelde ışık sızması gibi kronik sorunla da uğraşmak istemiyorum. Ram yükseltmek kolay iş fakat 2 gb lık o ekran kartı belleği farkı beni çok düşündürüyor. Kesin birini alacağım ama çok acayip arada kaldım.

• Merhabalar, yeni bilgisayarınız hayırlı olsun. Ben de bir tane almayı düşünüyorum. Hepsiburada da 3.500 TL, vatancomputer da 4.100 TL ye kadar çıktı. Sizin aldığınızda klayve aydınlatması yok mudur acaba? Bazı sitelerde okuduğum kadarıyla hepsiburada nın sattığında aydınlatma yokmuş.
  • Ben bu laptopun Vatanda satılanını aldım 3.800 gibi bir rakama. MSI GP62M 7RD 619TR. Ürün gerçekten güzel. Kasa kalitesi olsun dizaynı olsun on numara. Performans yönünden ise daha özelliklerini tam çözemedim. Mesela CS GO'yu oynarken en yüksek ayarlara aldığımda 80-100 FPS arası bir değer veriyor. Düşürdüğümde ise 120 FPS ye sabitliyor. Ama bir yandan da Battlefield gibi oyunlarda Ultra 'ya alıyorum hiç bir takılma kasılma olmadan oynatıyor. Amai özelliklerine göre daha yüksek fps almam gerekiyor bunun için bir şeyler yapmam lazım ama çözemedim daha.

Fakat almak isteyenlere tavsiye ederim.

Takıntısı olanlar var ise söyleyeyim kasa el izi bırakıyor.

Bu arada alan arkadaşlar da bu fps sabitleme durumunu çözdülerse yardımlarını beklerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frkn.aka F kullanıcısına yanıt
    console a max fps 120 falan yazmadın de mi ?
  • Yok ya hiç bir şey yapmadım

• Hocam merhaba, aletten memnun musunuz? Ben bu alet ile hp pavilion gaming bc0017 arasında kaldım. Soğutma benim için çok önemli. Çünkü 5 yıl boyunca studyo işleri ve oyun oynamak için kullanacağım. Boşta kaç derece,yük altında bf1 de kaç derece ? Bir de cd okuyucu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 9 Nisan 2017; 1:1:42 >
  • sa beyler ram dısında güzel gibi. 8 gb ram gözüküyor hafıza yuvası 2 diyor ama smdi bunda 4gb 4gb mi takılı yoksa bir 8gb takılı diger slot bos mu ?

yani 8gb yükseltilebilir mi ? alıntılayp cevaplayablr mmsıınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

sa beyler ram dısında güzel gibi. 8 gb ram gözüküyor hafıza yuvası 2 diyor ama smdi bunda 4gb 4gb mi takılı yoksa bir 8gb takılı diger slot bos mu ?

yani 8gb yükseltilebilir mi ? alıntılayp cevaplayablr mmsıınız

8GB bellek varsa, tek slot kullanılmıştır ve diğer slot boştur. Yani 8GB daha alıp yükseltebilirsin.

DDR4-2400, 2 Slots, Max 32GB

https://www.msi.com/Laptop/GL62M-7RD.html#hero-specification

• Ürün hepsiburada.com da 3500 TL. Ürünü alıp SSD takıp 8 gb Ram arttırsam ürün garantiden çıkar mı? Bu takviyeleri yapmadan bilgisayar işimi görür mü okul ve bazı oyunlar için Csgo, lol vb.

• Bu modelden satın aldım windows 10u uefi olarak format attım. Son güncelleme yüklü oyun modu falan var bu oyunlarda performans sorunu yaşatır mı daha hiçbir oyunu denemedim. Kutu açılımı ve format atma videosu çektim yarın yükleyeceğim youtubea konu sahibi ana sayfaya eklerseniz iyi olur buraya editleyeceğim yakında.

Laptop güzel kasasını beğendim mat olması daha iyi olmuş.

Tek kafama takılan harddiskten gelen cızırtı sizde de rahatsız edici şekilde cızırdıyormu bazen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasar07 -- 18 Nisan 2017; 11:47:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goner17

Ürün hepsiburada.com da 3500 TL. Ürünü alıp SSD takıp 8 gb Ram arttırsam ürün garantiden çıkar mı? Bu takviyeleri yapmadan bilgisayar işimi görür mü okul ve bazı oyunlar için Csgo, lol vb.

cs go lol gibi oyunları oynayacaksanız bu notebooku alarak biraz paranızı hor kullanmış olursunuz.the witcher 3,doom ve ya sağlam ekran kartı isteyen oyunlar için alıcaksanız bu fiyata fena değil ama daha iyileride var meselahttp://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/monster-abra-a5-v111-core-i7-7700hq-38ghz-8gb-gtx1050-4gb-P167484592 3600 e denk geliyor ekstra 2 gb vram ve i7 işlemci için değer hemde ssd ram takarken garantiden dolayı sıkıntıda yaşamazsınız veyahttp://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-gaming-nb-15-bc202nt-1dn08ea-i5-7300hq-12gb-ddr4-ram-1tb-gtx1050m-4gb-ddr5-15-6-fullhd-freedos-nbsp-276770375 hpnin 480 tl lik indirim kodundan yararlanıp 3120 tl gibi bir fiyata bunu almak çok daha mantıklı ssd ve ram takma konusunda forumdaki arkadaşlar videolarınıda paylaştılar tabi karar sizin ben 1050 li hp yi almayı planlıyorum hocam onun dışında aklıma gelmişken söyleyeyim csgo lol için bu notebooku alabilirsiniz yerine bunuhttp://www.hepsiburada.com/msi-cx62-6qd-234xtr-intel-core-i5-6300hq-2-3ghz-8gb-1tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-BD602163 alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: tasar07

Bu modelden satın aldım windows 10u uefi olarak format attım. Son güncelleme yüklü oyun modu falan var bu oyunlarda performans sorunu yaşatır mı daha hiçbir oyunu denemedim. Kutu açılımı ve format atma videosu çektim yarın yükleyeceğim youtubea konu sahibi ana sayfaya eklerseniz iyi olur buraya editleyeceğim yakında.

Tek kafama takılan harddiskten gelen cızırtı sizde de rahatsız edici şekilde cızırdıyormu bazen?

ilk başta hayırlı olsun hocam hdd den gelen cızırtı sesini bilmiyorum belki yuvaya oturmamış olabilir sonuçta mekaniksel bir parça ve tam oturmadığından yerinden oynuyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHiBLaST

quote:

Orijinalden alıntı: tasar07

Bu modelden satın aldım windows 10u uefi olarak format attım. Son güncelleme yüklü oyun modu falan var bu oyunlarda performans sorunu yaşatır mı daha hiçbir oyunu denemedim. Kutu açılımı ve format atma videosu çektim yarın yükleyeceğim youtubea konu sahibi ana sayfaya eklerseniz iyi olur buraya editleyeceğim yakında.

ilk başta hayırlı olsun hocam hdd den gelen cızırtı sesini bilmiyorum belki yuvaya oturmamış olabilir sonuçta mekaniksel bir parça ve tam oturmadığından yerinden oynuyor olabilir.

Teşekkür ederim. Sürekli cızırtı olmuyor mesela cızırdamaya başlıyor belli süre sonra kesiliyor. Yine tekrar başlıyor. Dell 7559 laptop dada böyle olmuştu. Ama o 5400rpm di acaba 7200lerin hepsi mi böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: CHiBLaST

quote:

Orijinalden alıntı: goner17

Ürün hepsiburada.com da 3500 TL. Ürünü alıp SSD takıp 8 gb Ram arttırsam ürün garantiden çıkar mı? Bu takviyeleri yapmadan bilgisayar işimi görür mü okul ve bazı oyunlar için Csgo, lol vb.

cs go lol gibi oyunları oynayacaksanız bu notebooku alarak biraz paranızı hor kullanmış olursunuz.the witcher 3,doom ve ya sağlam ekran kartı isteyen oyunlar için alıcaksanız bu fiyata fena değil ama daha iyileride var meselahttp://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/monster-abra-a5-v111-core-i7-7700hq-38ghz-8gb-gtx1050-4gb-P167484592 3600 e denk geliyor ekstra 2 gb vram ve i7 işlemci için değer hemde ssd ram takarken garantiden dolayı sıkıntıda yaşamazsınız veyahttp://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-gaming-nb-15-bc202nt-1dn08ea-i5-7300hq-12gb-ddr4-ram-1tb-gtx1050m-4gb-ddr5-15-6-fullhd-freedos-nbsp-276770375 hpnin 480 tl lik indirim kodundan yararlanıp 3120 tl gibi bir fiyata bunu almak çok daha mantıklı ssd ve ram takma konusunda forumdaki arkadaşlar videolarınıda paylaştılar tabi karar sizin ben 1050 li hp yi almayı planlıyorum hocam onun dışında aklıma gelmişken söyleyeyim csgo lol için bu notebooku alabilirsiniz yerine bunuhttp://www.hepsiburada.com/msi-cx62-6qd-234xtr-intel-core-i5-6300hq-2-3ghz-8gb-1tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-BD602163 alabilirsiniz

Hocam önerilerin için teşekkürler. Mühendislik bölümündeyim şuan hazırlık olsam da ileride mühendislik programları da kullanıcam sağlam kastırmayan bi makine istiyorum , oyun olarakta genelde csgo lol gibi oyunlar oynarım diye düşünüyorum o özellikler yüksek kalıyor fakat aldığım bilgisayarı rahat 4-5 sene götürmek istiyorum, teknolojide sürekli gelişiyor o yüzden sağlam bişey almak istiyorum. Linkteki HP güzelmiş ben de onu düşünebilirim bu indirimi nasıl alıyoruz hocam?

• Eski hp bir cihazın varsa yenisi aldığında 480 tl ye kadar para iadesi veriyorlar eğer cihazın varsa hp müşteri hizmetlerini arayıp kayıt ettirmen gerekiyor cihazı eğer yoksada sitede bu kodu satan kişiler var onlardan alabilirsin
  • 2.5"SSD + 2.5"HDD şeklinde kullanılıyor mu bu cihaz?
    Burada MSI GL62M 7RD-077 modelinin içi görünüyor 1 adet 2.5" slot var PCB üzerinde 1 adet daha 2.5" soket yeri var ama lehimlenmemiş. Acaba bu TR modelinde iki adet 2.5" slot var mı?
    MSI GL62M 7RD-609XTR İNCELEME
  • Vatan da bitmiş tekrar gelir mi?

• m.çakıcı M kullanıcısına yanıt
    aydınlatma yok malesef
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.