Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|

|
sıfırı amazonda 10'dan satıldı 2 gün önce. |
|
Yok düz olan 7800lira. Gainward kötü bir marka değil bu arada. ayrıca bu paraları verecek olan kişi rtx3060,3060ti almayı düşünebilir. |
|
Karalama falan yapmıyorum. Sadece, kendini uyanık sanıp karşısındakini enayi sanan insanlara tahammül edemiyorum. Bir insan ilan açarken neden sıfır fiyatına veya daha yüksek fiyatla açar anlamıyorum. Hayır, düşünemiyormu acaba sıfır ürün bu fiyatlara varken ben nasil satarim diye? Sıfırları bu fiyatlara varken kim neden senden alsın? Fiyat cazip olacak ki adam senin ürünü tercih etsin |
|
sıfırı amazonda 10'dan satıldı 2 gün önce. |
|
normal 2060 ve 6gb lık versiyonu satılıyor arada. Gainward gibi abuk subuk markaların arada tek tük var. Ama msi ve 8gb sıfır ya da bu temizlikte bulmak neredeyse imkanız, çin-japon gibi yerlerden allaha emanet getirtirsiniz artık. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalisXax -- 3 Şubat 2022; 17:58:35 > |
|
Yok düz olan 7800lira. Gainward kötü bir marka değil bu arada. ayrıca bu paraları verecek olan kişi rtx3060,3060ti almayı düşünebilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fre4k -- 4 Şubat 2022; 15:55:43 > |
|
|
Bu arkadaşın forum katılım tarihi 01 Şubat 2022 ve geçmiş mesajlarına bakarsanız göreceksiniz tek yaptığı ikinci el forum kısmındaki satış yapan kişilerin fiyatlarına müdahale ve karalama. |
|
Karalama falan yapmıyorum. Sadece, kendini uyanık sanıp karşısındakini enayi sanan insanlara tahammül edemiyorum. Bir insan ilan açarken neden sıfır fiyatına veya daha yüksek fiyatla açar anlamıyorum. Hayır, düşünemiyormu acaba sıfır ürün bu fiyatlara varken ben nasil satarim diye? Sıfırları bu fiyatlara varken kim neden senden alsın? Fiyat cazip olacak ki adam senin ürünü tercih etsin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
arkadaşım öncelikle sanane, majestelerini rahatsız etmeyecek fiyatı bilirsem ona göre fiyat koyayım. Söyle kaç lira olsun 1000 lira mı? Bana aynı kartın sıfırını bul öyle cevap ver. gösterdiklerinin hiçbirisi bu kart değil ki ben bu kartı bu fiyata satacağımı nerden biliyorsun pazarlık payı bıraktım belki, belki daha düşüğe satacağım sanane. 2060s ile 3060 arasında %5-10 performans farkı var. Açıkçası ben 4-5k fazla verip 3060 almam, 3070-3070ti verdiğin farka değecek kartlar ama onlar da 20-22k civarı. Bazen indirime giriyor 17-18kya düşüyor. Ha bu kartı alacağıma veririm7-8k fazladan para onu alırım dersen al yani ne diyim. Bu karta da ihtiyacım olsa satmam zaten 10numara taş gibi kart, 4000 serisi çıkana kadar her şekilde götürür. Tek fanlı ya da abuk subuk çin markalı üzerinde sırf 3060 yazıyor diye 13-14k para vereceksen git durma al o kartları. Bu kart ile gainward, evga falan kıyaslayamazsın. Ben bu kartın temizliğine eminim, şu anda bile öteki odada kasanın içinde kullanılmadan duruyor. Tertemiz kart. al aradaki 4-5k farka değer dersen al bak https://gpu.userbenchmark.com/page/captcha?dest=https%3A%2F%2Fgpu.userbenchmark.com%2FCompare%2FNvidia-RTX-3060-vs-Nvidia-RTX-2060S-Super%2F4105vs4049 Al sana inat fiyatı artıyorum, ne yapacan, sanane yani < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalisXax -- 5 Şubat 2022; 14:3:47 > |
|
son düşündüğünüz fiyat nedir |
|
yahuuu sanane git 3060 al o zaman < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalisXax -- 7 Şubat 2022; 12:6:32 > |
|
lan bi ilan açtık içine ettiniz ya, almayacaksanız salça olmayın arkadaşım |
|