Şimdi Ara

MSI GEFORCE GTX 1060 GAMING X 6GB 192 BIT EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 MSI GEFORCE GTX 1060 GAMING X 6GB 192 BIT EKRAN KARTI
    Referans ilanıdır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Yalova, Çiftlikköy Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat çok yüksek revize şart.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • LaciRomantik kullanıcısına yanıt

Hocam MSI Gaming x modellerin piyasası ortalama bu şekilde. Bu temizlikteki kutulu ürün için hatta fiyat uygun. Farklı ikinci el sitelerinden araştırmanızı tavsiye ederim.

• hitman573 kullanıcısına yanıt

isterse hiç kullanılmamış sıfır paket olsun yine bu fiyat etmez.bu fiyata temiz 1080 ler bulunabiliyor

• dokuzkuyruklu-_- kullanıcısına yanıt

bu fiyata mining yapılmamış temiz 1080 bulabilen varsa 1080 alsın hocam, yoksa 1070 alsın, zorla satış yapmıyoruz MSI GEFORCE GTX 1060 GAMING X 6GB 192 BIT EKRAN KARTI 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitman573 -- 10 Aralık 2023; 22:40:23 >

• Fiyat bugün için kartın ederine göre oldukça yüksek ancak elbette satıcının kendi inisiyatifine kalmış bir durum bu ister 2000 e koyar iki günde satar ister 3000 e koyar aylarca bekler alıcı gelirse satar. Tamamen arz talep durumu. Bunu zaman göstericek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sadece sarı siteye bakarak fiyat belirlemedim hocam, bugün bu sitedeki ilanların hepsine baktım. Gerekirse revizeye gidilir ilerleyen zamanlarda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam let go olsun sarı sıteler olsun orda cocugna pc arayan babalara satablırsın belkı o da zorda ama donanımın beşiği olan yuzde 99 nun pc ve pıyasa bılgı yuksek bı mecrada bu fıyatı koymak cıdden yurek ıster kusura bakma ama bu kartın ederı maks. 1500

Hocam eyvallah da, bu kart rx480'in yada rx580 muadili değil. Fabrika çıkışı temel hız frekansları arasında bariz fark var. Rx590 iyi fiyat. Gtx 980 çok eski model, ayrıca fazla güç tüketiyor. Asus rog gtx serisi modelleri ve Msi gaming serisi hariç diğer markalarla (Sapphire, evga, powercolor, xfx) karşılaştırma yapılması bence mantıklı değil. Bu markalar düşük frekanslarda geliyor. Orta kalitede malzeme ile üretiliyor. Birçok markanın farklı modelini kullandım. Fakat kalite ve fabrika çıkış hız olarak asus rog ve msi gaming serisinin yanına yaklaşabilecek fazla kart yok. Belki zotac. İlanlarda birkaç tane gördüm muadil ya da daha iyi kartlar. Onların da fiyatları 2750 - 3750 arasında değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitman573 -- 11 Aralık 2023; 8:28:29 >

• bu forumda 2100 liradan fazla veren olmaz. 2400 liraya sattığınız ryzen 2700x de çok pahalı, onu da alan olmaz bu forumda.

• hitman573 kullanıcısına yanıt
    Ben de 1060 kullanıyorum. Rx 580 direk muadili. Bazı oyunlarda 580 geçiyor gta fortnite gibi oyunlarda 1060 geçiyor. Ha amd o yüzden muadil değil diyorsanız eyvallah. Düzgünce cevaplayıp kendinize göre argüman sunduğunuz için ben teşekkür ederim bu arada

Hayırlı satışlar demek düşer :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Amd olduğundan da muadili olarak düşünmedim hocam :) Bilgilendirmeler için ben de teşekkür ederim

• türkerrr kullanıcısına yanıt

türkerr hocam noktayı koymuş,2k eder bu piyasada yazıcaktım onun lafının üstüne konuşmak yakışmaz MSI GEFORCE GTX 1060 GAMING X 6GB 192 BIT EKRAN KARTI 

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

türkerr hocan referansı kadar konuşsun.

• berbatine kullanıcısına yanıt

referansla konunun alakası nedir ? boş yapıyorsunuz.

• berbatine kullanıcısına yanıt

yorum yapabilmek için illa al satçı mı olmak gerekiyor ?

• türkerrr kullanıcısına yanıt

Yorum yapmak için üye olmanız yeter. Narh kesmek için, yetkiniz olması gerekiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.