Şimdi Ara

MSI GE75 Raider 9SF vs Monster Tulpar T7 v19.5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar ..
    Emektar monsterım 6.senesini doldurmak üzere ve tez ile uğraştığımdan şu an işimi görmemekte bu yüzden acil bir şekilde bir laptop alıp
    tez ile uğraşmaya devam etmem gerekiyor. Ayrıca oyun oynamayıda sevdiğimden oyuncu bilgisayarı alıcam. Biliyorum pil ve taşıması biraz zor ama şu an kullandığım monster 3.5 kilo + batarya vs derken buna alıştım 2.5 kilo bilgisayarlar çok koymaz.

    Gelelim asıl meseleye şu an başlıkta gördüğünüz gibi iki bilgisayar arasında kaldım. yarın veya ertesi gün almam gerekiyor teze devam edip hocaya raporları vs. yetiştiricem. Monsterı 6 senedir kullanıyorum bende tulpar t5 v4.1.1 var 4.nesil i7 ve 970m olan modeli kullandığım sürece gerek sesinden gerek sıcaklık vs her şeyinden memnun kaldım ancak 19.5 versiyonunun gerek ısınma sorunları gerek ses sistemi vs sorunları var deniyor forumlarda ve undervolt uygulanmış şekilde gelmesi de pek işime gelmiyor açıkçası işlemci hızı lazım birazcık bana.

    Kısacası bu iki bilgisayarı kullananlar veya bilenler hangisini tavsiye eder acaba ? ve MSI servisi hakkında düşünceleriniz neler (monster'a göre daha mı iyi daha mı kötü) ?

    iyi forumlar herkese..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.