Şimdi Ara

MSI GE73 7RD Cs Go Fps sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, bu cihazı alalı 1 hafta oluyor. Bundan önce Monster Abra a5 v9.2.1 ürünü satın almıştım performansı da çok tatminkardı, tek sorun ise lcd panelinin 60 hz olmasıydı ve iade edip bu cihazı aldım. 120 hz ve 3 ms olması epey ilgimi çekmişti fakat iade ettiğim monsterda da gtx 1050ti ve 7700hq işlemci vardı ve cs go da aynı ayarlarda 250-270 fps arası alıp yüzde 85 ekran kartı kullanıyordu. Bu bilgisayarda ise 80-130 fps arası alıyorum kaldı ki ayarların hepsi düşükte. Bütün güncellemeler tam, yüksek performans moduna aldım yani herhangi bir engel yok yüksek fps için. Diğer oyunlarda bir sorun yok sadece lol ve cs go'da bu sorun yaşanıyor.

    video linki :https://www.youtube.com/watch?v=Wx613WL01V8&feature=youtu.be







  • Hocam teknik olarak; donanım yada işletim sistemi + driver'lardan herhangi birinde sorun olsa, düşük FPS'yi sadece LOL yada CS:Go'da değil tüm oyunlarda alırsın.
  • rdkl7879 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın sorunu diğer oyunlarda da olsa sorun driver kaynaklı diyecektim ama seninde dediğin gibi tek oyunda olunca driver kaynaklı olması düşük olasılık.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Peki neden olabilir bu sorun? Bir fikriniz var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bendede var yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Bazı oyunlarda gpuyu %100 kullanırken csgo,pubg de kullanmıyor nedense çok düşük fps alıyorum. Bende Gtx 1060 var bu oyunlarda Gtx 1050ti lı laptobu olan arkadaşım benden fazla fps alıyor. 4 aydır birsürü konu açtım çözen olmadı. Forumda birkaç arkadaşta da var sorun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dexsite

    Aynı sorun bendede var yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Bazı oyunlarda gpuyu %100 kullanırken csgo,pubg de kullanmıyor nedense çok düşük fps alıyorum. Bende Gtx 1060 var bu oyunlarda Gtx 1050ti lı laptobu olan arkadaşım benden fazla fps alıyor. 4 aydır birsürü konu açtım çözen olmadı. Forumda birkaç arkadaşta da var sorun.

    gtx 1050ti kullanan monster laptop 250 fps alıyordu aynı ayarlarda, bu durum kafamı çok kurcalıyor. araştırmaya devam mutlaka bulacağım bir çaresini.
  • Aynı sorun bendede vardı nvdia nın son güncellemeyi yükleyince olmuştu problem kaldırıp bi önceki driver ı kurdum sorun çözüldü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia da belli süre sonra mevcut kurulu olan driver sürümünde de nedense fps düşüşleri oluyor.

    Oyunlarda fps düşüşlerinin sebebi kesinlikle driver kaynaklı. Dizüstü markalarıyla alakası yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Knowless

    Aynı sorun bendede vardı nvdia nın son güncellemeyi yükleyince olmuştu problem kaldırıp bi önceki driver ı kurdum sorun çözüldü

    eski driver versiyonunu nasıl bulabilirim, link paylaşma şansınız var mı ?
  • GymEatSleep G kullanıcısına yanıt
    http://www.nvidia.com.tr/drivers/beta

    Eski sürücüler veya Beta sürüleri bu kısımdan bulabilirsiniz.
  • Hocam aynı marka laptopu bende gecen hafta aldım. Aynı sorunu bende yaşıyorum 100-120 fps arası alıyorum csgo da. Msı müşteri hizmetlerini aradığımda bunun normal seviye olduğunu söylüyorlar ancak benı hiç tatmin etmedi. Bir çözüm bulabildiyseniz bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Cs go grafik ayarlarında çoklu cpu acık olsun.

    dws lite programını indirerek w10 promramlarını silin ozelliklede xbox u.

    Birde böyle deneyin bende işe yaramıştı sorun w10 kaynaklı tahminimce.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.