Bildirim
MSI GE70 2OE KURULUM YARDIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Guncelleyelim konuyu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
H.olsun nerden aldınız acaba ? bende alıcamda.Birde kasa nasıl aynı plastik kasa mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zBrave -- 19 Haziran 2013; 1:39:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: zBrave
H.olsun nerden aldınız acaba ? bende alıcamda.Birde kasa nasıl aynı plastik kasa mı ?
Teşekkür ederim hocam hizlial.com'dan aldım, kasa'dan memnunum metal değil ancak görünüş bakımından çok iyi. Ayrıca bilgisayarın fazla ısınma gibi bir durumu da yok turbo fan sistemi sayesinde -
quote:
Orijinalden alıntı: ServanBK
quote:
Teşekkür ederim hocam hizlial.com'dan aldım, kasa'dan memnunum metal değil ancak görünüş bakımından çok iyi. Ayrıca bilgisayarın fazla ısınma gibi bir durumu da yok turbo fan sistemi sayesinde
Cevabını bilmiyorum ama Kadıköyde felan freedos için kurulum yapıyoalr 20 tl gibi bi fiyata :D -
Su an CD arıyorum Oyunları kendimi bildim bileli orjinal almışımdır ama Windows için 300-400 TL vermek hiç mantıklı gelmiyor, biraz ucuz olsaydı alırdım ama fiyatı çok uçuk gerçekten
-
quote:
quote:
Teşekkür ederim hocam hizlial.com'dan aldım, kasa'dan memnunum metal değil ancak görünüş bakımından çok iyi. Ayrıca bilgisayarın fazla ısınma gibi bir durumu da yok turbo fan sistemi sayesinde
ge60 lar stoğa girsin bende alıcam bitane inşallah herhangi sıkıntısı olmaması güzel :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zBrave -- 19 Haziran 2013; 18:47:30 > -
Umarım en kısa sürede stoğa girer hocam -
İnşallah :) -
quote:
Umarım en kısa sürede stoğa girer hocam
Turbo tuşu yok denilmiş ge60 2oe konusunda siz turbo var diyorsunuz :S ? -
Turbo derken fan tuşu var, ekstra fanları çalıştırıyor ve soğutma hızlanıyor -
Yükte kaçı gördünüz maximum
dip: son 3 mesaj tam saatlerde atışmış şansa bak :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zBrave -- 19 Haziran 2013; 22:20:36 > -
Hocam bende almak istiyorum ama freedos olması düşündürüyor hiç işletim sistemi kurmadım çünkü
Sen win 7 mi kuracaksın? -
Bende bu modelden alacagımda hizlial dan alınan makinaların garantisi hangi firma? Bi bilgi verirmisiniz
MSI 2 yıl garanti veriyor yalnız freedos gelicek kesinlikle w8 yükleyin w7 çok sorunlu bu laptopta -
quote:
MSI 2 yıl garanti veriyor yalnız freedos gelicek kesinlikle w8 yükleyin w7 çok sorunlu bu laptopta
Kendi servisimi varmış? Ben hangi servisten garanti verdiğini soruyorum
quote:
Orijinalden alıntı: dg44
quote:
MSI 2 yıl garanti veriyor yalnız freedos gelicek kesinlikle w8 yükleyin w7 çok sorunlu bu laptopta
Servis Point olması lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: FearMaster
quote:
Orijinalden alıntı: dg44
quote:
Servis Point olması lazım.
Güvenilir mi? ESS Elektronikten başım yandıda... Telefonları bilem yok adamların
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
güvenilir tabi hocam. ben bizzat gönderdim. herhangi bir sorun olmadan geri geldi. -
quote:
Orijinalden alıntı: cemosass
güvenilir tabi hocam. ben bizzat gönderdim. herhangi bir sorun olmadan geri geldi.
Zaten tüm msi lar o firmadanmış sanalmarketimden alacagım galiba teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- msi klavye rengi değiştirme
- msi laptop alınır mı
- rtx 5090 laptop
- en iyi laptop
- bios nasıl açılır
- yazılım için bilgisayar önerisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X