Şimdi Ara

MSI GE70 2OE KURULUM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Msi ge70 2oe modelini aldım sistem Fredos ve elime yeni geçti. Böyle bir ekran cikiyor exit diyince bile aynı ekran geliyor ne yapmalıyım?
    Windows'u cd ile kurucam nasıl yaparım lütfen yardım
     MSI GE70 2OE KURULUM YARDIM

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Guncelleyelim konuyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • H.olsun nerden aldınız acaba ? bende alıcamda.Birde kasa nasıl aynı plastik kasa mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zBrave -- 19 Haziran 2013; 1:39:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zBrave

H.olsun nerden aldınız acaba ? bende alıcamda.Birde kasa nasıl aynı plastik kasa mı ?

Teşekkür ederim hocam hizlial.com'dan aldım, kasa'dan memnunum metal değil ancak görünüş bakımından çok iyi. Ayrıca bilgisayarın fazla ısınma gibi bir durumu da yok turbo fan sistemi sayesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ServanBK

quote:

H.olsun nerden aldınız acaba ? bende alıcamda.Birde kasa nasıl aynı plastik kasa mı ?

Teşekkür ederim hocam hizlial.com'dan aldım, kasa'dan memnunum metal değil ancak görünüş bakımından çok iyi. Ayrıca bilgisayarın fazla ısınma gibi bir durumu da yok turbo fan sistemi sayesinde

Cevabını bilmiyorum ama Kadıköyde felan freedos için kurulum yapıyoalr 20 tl gibi bi fiyata :D
  • Su an CD arıyorum Oyunları kendimi bildim bileli orjinal almışımdır ama Windows için 300-400 TL vermek hiç mantıklı gelmiyor, biraz ucuz olsaydı alırdım ama fiyatı çok uçuk gerçekten
  • quote:

quote:

ge60 lar stoğa girsin bende alıcam bitane inşallah herhangi sıkıntısı olmaması güzel :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zBrave -- 19 Haziran 2013; 18:47:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus K53sv boot hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zBrave kullanıcısına yanıt
    Umarım en kısa sürede stoğa girer hocam
  • İnşallah :)
  • quote:

Umarım en kısa sürede stoğa girer hocam

Turbo tuşu yok denilmiş ge60 2oe konusunda siz turbo var diyorsunuz :S ?
  • zBrave kullanıcısına yanıt
    Turbo derken fan tuşu var, ekstra fanları çalıştırıyor ve soğutma hızlanıyor
  • Yükte kaçı gördünüz maximum

dip: son 3 mesaj tam saatlerde atışmış şansa bak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zBrave -- 19 Haziran 2013; 22:20:36 >
  • Hocam bende almak istiyorum ama freedos olması düşündürüyor hiç işletim sistemi kurmadım çünkü

Sen win 7 mi kuracaksın?
  • Bende bu modelden alacagımda hizlial dan alınan makinaların garantisi hangi firma? Bi bilgi verirmisiniz

• MSI 2 yıl garanti veriyor yalnız freedos gelicek kesinlikle w8 yükleyin w7 çok sorunlu bu laptopta
  • quote:

MSI 2 yıl garanti veriyor yalnız freedos gelicek kesinlikle w8 yükleyin w7 çok sorunlu bu laptopta

Kendi servisimi varmış? Ben hangi servisten garanti verdiğini soruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: dg44

quote:

MSI 2 yıl garanti veriyor yalnız freedos gelicek kesinlikle w8 yükleyin w7 çok sorunlu bu laptopta

Servis Point olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

Orijinalden alıntı: dg44

quote:

Servis Point olması lazım.

Güvenilir mi? ESS Elektronikten başım yandıda... Telefonları bilem yok adamların

• dg44 kullanıcısına yanıt
    güvenilir tabi hocam. ben bizzat gönderdim. herhangi bir sorun olmadan geri geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemosass

güvenilir tabi hocam. ben bizzat gönderdim. herhangi bir sorun olmadan geri geldi.

Zaten tüm msi lar o firmadanmış sanalmarketimden alacagım galiba teşekkürler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.