Şimdi Ara

MSI GE70 2OE-049XTR Peste kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    • Intel® Core™ i7-4700MQ işlemci
    • 17.3" Full HD Anti-Reflective LED Ekran (16:9; 1920 x 1080)
    • NVIDIA® GeForce® GTX 765M 2G GDDR5
    • Matrix Display
    • Cooler Boost
    • Tek renk programlanabilir arka aydınlatmalı SteelSeries klavye
    • 128 GB SSD + 750GB HDD (7200RPM)
    • 8 GB DDR3 1600MHz Hafıza
    • Killer™ E2200 Oyuncu Ağı
    • USB 3.0 x 2, USB 2.0 x 2
    • VGA, HDMI
    • DVD Super Multi
    • Dahili 720p HD webcam
    • Audio Boost Teknolojisi

arkadaşlar bilgisayarı alalı 1 aydan fazla oldu black ops2 gibi bir kaç oyunda denedim full hd de hiç sıkıntı çekmeden oynuyorum yalnız pes gibi bi oyunda kasma sorunu var görüntüde hafif hafif donma oluyor hele birde yağmurlu maça denk geldinmi yandın problem ne olabilir çözüm önerisi olan var mı 3-4 tane farklı pes sürümü denedim farklı yerlerden indirdim directx - güncellemeler falan hepsi tamam oyuna girerken ekran kartıda devreye giriyor ama nasıl işte kasıyor bi türlü çözümü bulamadım

• oyun korsanmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet öyle
  • Lütfen yok mu yardım edebilecek ?
  • yeni crack dene, varsa oyunun temel sürümünü dene üzerine ek paket falan yükleme, bir de oyun oynarken pil modun tasarrufta falan değildir umarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ss34ss34

oyun korsanmı

Yok Pes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trafficci -- 18 Ağustos 2013; 11:43:29 >
  • Pes oynarken turbo isigi yaniyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam diğer oyunlarda bir sorun varmı ?
  • Bende de ge70 2oe 049xtr var need for carbon u denedim (oyunlarım pazardan allah korusun nazardan) en ufak kasma yok sesler mükemmel ,120 fps alıyorum (fraps ile baktım), bu arada görüntü ayarları max ' tı .
  • ekran kartı ayarlarından performance yerine yüksek kalite dersen muhtemelen düzelcek eger kalite ise baştan kurmanı tercih ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sjenka

ekran kartı ayarlarından performance yerine yüksek kalite dersen muhtemelen düzelcek eger kalite ise baştan kurmanı tercih ederim...

denedim performance de duruyordu yüksek kaliteye aldım değişiklik yok uyumluluk modunu denedim bazı arkadaşlar düzeltmişler bu şekilde bende oda işe yaramadı sistemi tekrar kurdum, windows 7 kurdum,driver güncel sürümünü yükledim,betasını denedim aynı tas aynı hamam
  • LawLessx L kullanıcısına yanıt
    dostum bende bugun aynı modelden aldım win 7 kuramadım neyse win8 kurdum ekran kartı dercelendirmesi 5 çıktı pesi kurdum bende de aynı problem oldu sanki intelin ekran kartını baz alarak oynatmaya çalışıyor durumu çözebilen varmı acaba ?
  • arkadaşım bu laptobu alıyorsun ve araştırmıyorsun senin bunu yapman hata laptop almadan önce bu gibi şeyleri araştırmalısın ilk olarak yüksek performansı ata uygulamaya sonra peste full ayarları yap yine olmazsa yönet den hd grapich 4000 ini kaldır yeniden başlat
  • yavuz009 Y kullanıcısına yanıt
    alıyorum araştırmıyorum demek :) arkadaşım ilk stokla alanlardanım elbette araştırdım çok mu sonuç var sanıyorsun hele benim aldığım zamanda 2 ay öncesinde bir iki konudan fazlasını bulamadım. Yüksek performans olayı tamam yerleşik ekran kartını kaldırınca her oyunda sorun çıkartıyor açmaya çalışırken
  • Sjenka kullanıcısına yanıt
    derecelendirmede öyle çıkıyor evet algılamıyor Nvidia'yı ben yerleşik ekran kartını baz aldığını sanmıyorum çünkü 120 fps falan alıyorum oyunda ama yinede kasma oluyor o kart ile 120 almak mümkün değildir herhalde
  • MSI GE70 2OE-049XTR modelini almayu düşünüyorum sanalmarketim de var sanırım siz nereden aldınız ? Bu siteye güvenebilir miyim ? İlk internet alışverişim olacak.
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Bende ordan aldım evet kesinlikle güvenebilirsin
  • LawLessx L kullanıcısına yanıt
    MSI GE70 2OE-049XTR de tek kafamı kurcalayan şey 8 GB ram olması. Orta model sıradan PC lerde bile 16 GB ram bulunabilirken neden 8 GB
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Ram hiç önemli bir ayrıntı değil aslında 8gb şuan gayet yeterli oyunlar fazla ram kullanmıyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLessx

Ram hiç önemli bir ayrıntı değil aslında 8gb şuan gayet yeterli oyunlar fazla ram kullanmıyor zaten

oyun korsan olduğu için başka bir korsan kopyasını al yada orijinal al full hd rahat oyna işte
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.