Şimdi Ara

MSI GE62VR 6RF Notebook ülkemizde satılmaya başlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MSI firmasının GTX 1000 serisi ekran kartına sahip MSI GE62VR serisi olan ve GTX 1060 ekran kartı ile birlikte gelen ürün satışa çıktı. MSI GE62VR 6RF-076XTR model kodu ile gelen laptopun tam özellikleri ve fiyatı şu şekilde;

Model Adı : MSI GE62VR 6RF-076XTR Apache Pro
    İşlemci : Intel Core i7-6700HQ (6M Cache, 3.50 GHz)
    Hafıza : 16GB DDR4
    Ekran Kartı : Nvidia Geforce GTX 1060 3GB GDDR5
    Hard Disk : 128GB SSD (1x M.2) + 1TB 7200Rpm HDD
    Ekran : 15.6" Full HD (1920x1080) Yansımasız Ekran
    İşletim Sistemi : Free DOS

Fiyat: 5680 TL (13.10.16 tarihli fiyat)

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=11298

• Hocam bende bu pc yi gördüm ama sizcede fiyat ucuz değilmi yani ge62-72 6qf modelleri 5700 lira çok saçma şekilde ve bu pc gtx1060 olmasına ragmen bu fiyatta uzun zamandır gaming pc arıyorum gerçekten çok güzel bir fırsat bence ama ne yazık 5k bütçem var alamam gibi fırsatı olanlar bence kaçırmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lexternall -- 13 Ekim 2016; 21:59:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatı olması gereken fiyat. ge62-72 6qf modelleri 4000 TL den fazla etmez ama sanırım elde kaldığı için o fiyata zorlama satmaya çalışıyorlar.
  • Ekran kartından dolayı öyle. 3 gb 1060 6 gb 1060a göre oyunlara bağlı 3-12 fps arasında değişir. Ge ülkemizde 4000 tl üst ediyor. Abd de 1100-1400 dollar civarında modellere bağlı.

• StarForce kullanıcısına yanıt
    Hocam peki şu ara pc alacak biri olarak ne önerirsiniz çünkü piyasa çok değişik ben gtx960m almanın mantıksız oldugunu düşünüyorum şu sıralar fakat fiyatlar el vermiyor 970 li ürünlerde düşmek bilmiyor kafam karışık şu sıralar

• lexternall L kullanıcısına yanıt
    Hocam bence gtx 1050'li notebook larında gelmesini bekleyin derim.
    Açıkcası benim için gtx 1060 full hd de fazla geliyor.
  • happycnck H kullanıcısına yanıt
    Hocam doğru diyorsunuz aslında beklemek en mantıklısı ama 2 aydır bekliyorum piyasa çok saçma çıldırmak üzereyim

Siz 2 aydır bekliyosunuz ben 2 yıldır bekliyorum
    Şaka bir yana 1.5 yıl felan toplama pc alcam diye geçindim.
    Sonra hayatın getirileriyle felan laptop almaya karar verdim.
    Ve 4-5 aydır da buna karar veremiyorum.
    Bi pascal çıkcak dedim.
    Şimdide adam akıllı piyasada notebook yok.
    Olanlarında fiyatları zaten bana şu muameleyi yapıyor :D

Yalnız şu sıra msi ge62vr bayağı bir hoşuma gitti ama onunda kasa çok çirkin geldi be :D
  • Birde bütçesi iyi olanlar için Asus'un GL502VS modeli 2.5-3k indirime girdi.
    Emsalleri gtx 1060 bulundururken bu cihazda gtx 1070 var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi happycnck -- 23 Ekim 2016; 22:37:22 >
    502vs modeli nerede indirimde?

• forestbear kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada'da 10k dan 7.5k ya indirmişler.
    Hocam aynı durumdayız gibi ben yola 4k bütçeyle çıktım sonra dedim zorlasam 4800 flan ge62 6qf flan alayım sonra pc oldu 5500 şimdi de sizin dediğiniz gibi ge62vr var biraz daha diyip artırırsam halim yaman bu işin sonu yok çünkü dediğiniz gibi Pascal bekledik gelen pc lere bak hadi bunlar geldi gtx970li pc ler ucuzlasın o da yok artık son ümidim 1050 li pc ler güzel bi fiyattan girerse alıcam artık inşallah diyelim

• Tam olarak ayni fiyata ekran karti 6gb olan ekrani 17.3 olan msi amazondan aldim bekliyorm bakalm biktim bu turkiyede satilan modellerin avrupaya gire ozelliklerinden kirpilmis olmasina..ayni samsung telefon islemcilerinde de var..nedir bu ya

O indirim goruntusu verme bir pazarlama taktigi asusun bu model icin onerdigi satis fiyati 6999 tl,normal fiyatindan 500 tl fazla satip indirimliymis gibi yapiyorlar

• forestbear kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam,bende zaten sonradan farkına vardım.
    Vatanda indirimsiz aynı fiyata.
  • Metin* kullanıcısına yanıt
    Hocam bende amazon.com dan almayı çok istiyorum ama bu vergi felan nasıl olur sizce?
    Siz nasıl aldınız,bilgilendirirseniz sevinirim ?
    Milletin parası boşa gitmesin.
    (Garanti hiç sıkıntı değil)
    Hayırlısı ya hocam ne deyim.
    Şu saatten sonra açıkcası 3.5-4k bütcesi olanların pascal gpu su olmayan bir notebook alması bence tam bi saçmalık (Oyun amaçlı ise,gerçi o fiyatlarada oyun vs. şeyler için çıkılır,yoksa film için 2k lık cihazlarda yeter)
    Zaten benim için gtx 1060 1080p'de çok fazla,hem de 15.6" benim için çok küçük.
    O yüzden şimdiki planım gtx 1050'li bir notebook + artan para ile(1080p 21/23" monitör) almak .
    Hocam artık öyle bir raddeye geldimki dedim 960 lı bir pc ye de razıyım ama gel gör ki 17.3 ve gtx960m pc ler 5k çok saçma o yüzden bekliyorum 1050 ler çabuk çıkar inşallah

Yarın raflarda yerini alcak diyorlar ama .
    Notebooklara ne zaman gelir bilemiyorum.
    Bu gidişle hiçbirşey alamayacağım sanırsam.
    Aynen hocam yarın kart çıkıyoda dediğin gibi laptoba ne zaman gelir kim bilir

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.