Şimdi Ara

MSI GE620DX-801XTR, İSİM YAZDIRMAK İÇİN SON 2 GÜN. 'YENİ MODEL' TOPLU ALIM SAYFASI (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.879
Cevap
12
Favori
135.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • i 5 modelinde torbo boost var mı ? acil cevap litfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zlfkr

i 5 modelinde torbo boost var mı ? acil cevap litfen.

var tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zlfkr

i 5 modelinde torbo boost var mı ? acil cevap litfen.

i5 i7 bütün hepsinde var . Bildiğim kadarıyla i3 lü notebooklarda yoq .
  • quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

quote:

Orijinalden alıntı: rocker35

quote:

Orijinalden alıntı: Mesen90

Ekleme: Yani sırf windowstan dolayı böyle bir fiyat farkı tamamen mantık dışı çünkü OEM Windows kullanılır hazır bilgisayarlar da bu da normal windowstan daha ucuzdur kaldı ki bizzat windowsu alıp ayrıyetten yüklesen yine bu kadar fark olmaz. Hiç mi bilgisayardan anlayan yok bu sanalmarketimde.

fıyat sadece wındowstan dolayı ole degıl, fıyatlar artıyor dostum bunu anlatmaya calısıyorum bende gelecek i5 li olanda bu fıyattan gelmıcek daha pahallıya gelcek.

PEKİ i7 de pahalı fiyattan mı gelecek bize yoksa indirimli mi olacak?
    tahmini w7 fiyatını da üstüne koyarsak 2000'i aşıyor mu?

hyr bıze gelcek 1900 den gelcek ısletım sıstemlı olarak, taksıtle belkı 2000 i doldurmaz 1980 lerde kalabılır kesın fıyatı blmıyorum ama cwp bklıyorum

• Listeye benide eklermisiniz arkadaşlar i5 e talibim bu fırsatı kaçırırsam ağlarım
  • Konuyu acan arkadas ilk sayfadaki bilgileri güncellerse hoş olur. Son fiyat ve koşulları aradaki mesajlardan bulmak zor oluyor...
  • Benzine de zam yapılmış.

Toplu alımla, kaçak mazot mu getirtsek ki.

Önsipariş verelim, bidonları hazırlayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

Konuyu acan arkadas ilk sayfadaki bilgileri güncellerse hoş olur. Son fiyat ve koşulları aradaki mesajlardan bulmak zor oluyor...

haklısın
  • bu i7li modelin tam fiyatı ne zaman belli olur pazarda son gün isim yazdırmak için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****fLef

bu i7li modelin tam fiyatı ne zaman belli olur pazarda son gün isim yazdırmak için...

yarın bellı olucak ve sıze cok guzel haberlerim var,
    Direk Msi Türkiye ile irtibattayız.
    Ödeme ve Teslimat, Msi Türkiye’nin sunacağı şartlara göre şekil alacak ve belirlenecek. Bilgisayarların ne zaman Türkiye’de olabileceği söylendiğinde ona göre ödeme seçenekleri belirlenecek.
  • quote:

quote:

bu i7li modelin tam fiyatı ne zaman belli olur pazarda son gün isim yazdırmak için...

Ödeme ve Teslimat, Msi Türkiye’nin sunacağı şartlara göre şekil alacak ve belirlenecek. Bilgisayarların ne zaman Türkiye’de olabileceği söylendiğinde ona göre ödeme seçenekleri belirlenecek.

Gerçekten çok iyi bir habermiş. i7'li modelin de fiyatını merakla bekliyoruz. Bu işe emek harcayanlar iyi bir iş başardı. Tebrikler.
  • quote:

quote:

Hocam çok güzel bir haber bu.Yarın i7 li modelin kesin fiyatını bekliyorum sizden.Ödeme konusuda yarın netleşirse keyfime diycek yok.Sizin gibi bende bu bilgisayara kavuşmak için can atıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mesen90

Ekleme: Yani sırf windowstan dolayı böyle bir fiyat farkı tamamen mantık dışı çünkü OEM Windows kullanılır hazır bilgisayarlar da bu da normal windowstan daha ucuzdur kaldı ki bizzat windowsu alıp ayrıyetten yüklesen yine bu kadar fark olmaz. Hiç mi bilgisayardan anlayan yok bu sanalmarketimde.

fıyat sadece wındowstan dolayı ole degıl, fıyatlar artıyor dostum bunu anlatmaya calısıyorum bende gelecek i5 li olanda bu fıyattan gelmıcek daha pahallıya gelcek.

PEKİ i7 de pahalı fiyattan mı gelecek bize yoksa indirimli mi olacak?
    tahmini w7 fiyatını da üstüne koyarsak 2000'i aşıyor mu?

hyr bıze gelcek 1900 den gelcek ısletım sıstemlı olarak, taksıtle belkı 2000 i doldurmaz 1980 lerde kalabılır kesın fıyatı blmıyorum ama cwp bklıyorum

O zaman tamamdır benim i7 işi,
    mesaj attım sana i7 alıcam biliyorsun beni en başından beri.
    ekledin dimi listeye

• quote:

quote:

ağzından bal damlıyor uğur :D
  • Emeğinize sağlık. i7 fiyat ve ödeme koşullarının netleşmesini bekliyorum.
    Yarın güzel bir haber verirsin inş.
  • yanlis anlamadiysam i7 isletim sistemli 1900-2000 arasi olacak dediniz peki ne zaman gececek elimize
  • Artik gulerek izlemeye basladim bu topigi.
    Buradan 1-2 kisi bedava bilgisayar alacak diye 100 kisi normal fiyatından bilgisayar almaya ikna olacak. Biryandan ucuz aldığına inanacak. . beklersen fiyatlar artacak masalıyla gaza gelirken en az 1 ay sonra ürüne kavuşacak.

Teknolojide 1 ay beklemek demek fiyatın düşmesi demek.bu bize yansimayacaksa bilin bakalım kime yansıyacak.

100 adet İpad2 2 gün önce 10k € daga pahaliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bregma -- 8 Mart 2012; 21:26:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bregma

Artik gulerek izlemeye basladim bu topigi.
    Buradan 1-2 kisi bedava bilgisayar alacak diye 100 kisi normal fiyatından bilgisayar almaya ikna olacak. Biryandan ucuz aldığına inanacak. . beklersen fiyatlar artacak masalıyla gaza gelirken en az 1 ay sonra ürüne kavuşacak.

Teknolojide 1 ay beklemek demek fiyatın düşmesi demek.bu bize yansimayacaksa bilin bakalım kime yansıyacak.

100 adet İpad2 2 gün önce 10k € daga pahaliydi.

1600tl ye bu cihazı(i5) değil 1 ay , 2 ay sonra bile alamazsın.
    şuan en ucuz fiyat 1775tl havale indirimiyle, ve onlarda hemen teslim yapmıyor.
  • @bregma
    tamamen katılıyorum şuan i5 için verilen fiyat normale göre 100 tl az i7 için söylenen de hiç indirim yok üstüne iki üründe de 1 ay bekleme var
    i7 de win 7 varmış olsa ne işe yarayacak herkez kendi ultimate sürümünü kurup kullanabiliyor zaten orjinal win 7 ye göre daha fazla özellikli olarak
    Sözde fiyat artacakmış, 1 ay sonra piyasada 640m li ürünler olmaya başlar doğal olarak şuana göre fiyatlar düşecektir adamların dediğine göre düşmeyip artacaksa 640m li modeli 3000 e mi satacaklar

• hoooop ilk sayfadaki ilk mesaja gidiyoruz:

quote:

6 aralıkta cıktıgımız bu maceralı yolun ınıslerı cıkısları oldu,
    bazı kısıler tarafından cırkın muamele gorduk ustumuze ıftıra atıldı para yıyor dendı, kendıne pay cıkarıyor dendi ama biz hiç bir zaman yılmadık biz bu bılgısayarı ucuz fıyata alıcaz dedik yapıcaz dedik fiyat alıpta sıparıs vermedıgımız bayıler satıcılar geldıler burda alamazsınız yapamazsınız bana gelısı su fıyat bu fıyat dıye atıp tuttular, ama biz ne yaptık?

ANLAŞTIK...

içim öyle rahat ki artık istediğinizi söyleyin :D isteyen firmayı arayıp öğrenebilir, ewt kendıme 5 tane, joykill e 3 tane, o.kosmaz a 1 tane, nvidiacıya da 2 tane istedik

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.