Şimdi Ara

MSI Ge620dx 651xtr İşlemci değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar birkaç sorum olucak baslıkda da belirttiğim gibi bilgisayarı aldım İ5 freedos bir cogunuz biliyorsunuzdur zaten ben bunun işlemcisinde ne gibi değişiklikler yapabilirim? Atıyorum İ7 yapabilir miyim veya tekrar i5 ama 2430m 2.40 suan ki ondan daha yüksek bir işlemci modelini takabilirmiyim veya öyle birşey var mı ? Yapabilirsem nereye kadar hangi modele kadar destekler ? Görüşlerinizi alabilirsem sevinirim. Konuyu uzattım ama :) eger değiştirirsem çok yararı olur mu pc için yoksa onu değiştireceğine 1 sene bunu kullan vs sonra yeni pc alırsın da diyebilirmisiniz ? Son olarak da işlemciyi değiştirdin ekran kartınıda(gt555 suanki) değiştir dermisiniz :) Ne önerirsiniz şimdiden Teşekkürler... Şuan gördüm Intel Core i5-3550 İncelemesi diye bir başlık laptoplar içinse bu olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surrealboy -- 31 Temmuz 2012; 23:49:17 >

• İşlemci ve ekran kartını değiştirsen bile çok az bir fark görürsün.Zaten laptoplarda değişim önerilmez hem performansa çok fazla bir fark olmaz hemde stabilite sorunu yaşıyabilirsin.Yani bence hiç girme bu upgrade işine :D elindeki seni 1-2 sene idare eder yenisini alırsın ama laptop alma oyun içinse masaüstü pc topla
  • Hmm teşekkürler cevabınız için zaten elimde olsa masaüstünden hayatta vaz gecmem oyun manyagıyım denebilir yurtda kaldıgım için laptop almak zorunda kaldım bütceme de bu yetti gayet iyi secim yaptıgıma inanıyorum :D tekrar teşekkürler:D
  • Laptoplarda işlemci ve diğer değişiklikler kolay şeyler değildir ve önerilmez gereksiz olur bu şekilde yola devam hocam :)
  • Eyw hocam sagolasın
  • Sadece Ivy Bridge i5lerle değiştirebilirsin o da nerden baksan 500TLye patlar en az.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.