Şimdi Ara

MSI GE620DX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 7/24 bilgisayar da oyun oynayan biri olduğum için performans ve ısınma benim için çok önemlidir, bu yüzden MSI GE620DX 'i tercih ettim,fakat aklıma takılan şöyle sorular var,

1. Nereden alıcam ? (Güvenebileceğim bir yer. )
    2. Ağustos'a kadar biter mi ?
    3. Şu 434 xtr , 800 xtr vb. nedir ?

Bu soruları cevaplarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: ikasapoglu97

Merhaba,

Ben 7/24 bilgisayar da oyun oynayan biri olduğum için performans ve ısınma benim için çok önemlidir, bu yüzden MSI GE620DX 'i tercih ettim,fakat aklıma takılan şöyle sorular var,

1. Nereden alıcam ? (Güvenebileceğim bir yer. )
    2. Ağustos'a kadar biter mi ?
    3. Şu 434 xtr , 800 xtr vb. nedir ?

Bu soruları cevaplarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler..

1-Malesef bu bilgisayarlar Vatan,Teknosa,Bimeks gibi yerlerde yok. Ancak internette satış yapan Novabilgisayar(ankara),Sanalmarketim(ankara),Pcdepo(istanbul) gibi yerlerden alabilirsiniz.Tabii ki bilgisayarı bu saydığım yerlerden gidip elden alabilirsiniz böylece daha güvenli olacaktır.
    2-Yeni nesil işlemciler çıkıyor birer birer fakat bunların üretimi de tamamen durmaz.Bende bikaç gün önce aldım ve bu soruyu Msi'a mail atarak sormuştum onlar da daha iyileri gelecek diyerekten bunların o kadar da satışta kalmayacağını bir nevi ima ettiler. Fakat yeni çıkacak olan bilgisayarların bu fiyattan satılmayacağını da unutmamak lazım.
    3-belirtmiş olduğunuz numaralar modeli belirtmektedir dolayısıyla farklı donanımlara sahiptirler.

• Hmm , zaman aleyhime işliyor o zaman .s Peki bu modeller arasından en iyi olanı sizce hangisidir.? Bu arada çok teşekkür ederim yardımınız için...
  • ben i5li 500gb hdd'li olan 822xtr modelini aldım benim bütçeme en uygunu o idi diğerlerinde özellikle i7li modellerinde ısı problemi oluyormuş sana tavsiye ederim açmadığı oyun yok hepside high detaylarda ve ekranı gerçekten muazzam
  • Aslında i7 almayı düşünüyodum ama madem o kadar çok ısınıyo bakıcaz artık İlginizden dolayı teşekkür ederim..
  • GE620DX-800XTR ti buradan güvenle alabilirsin hiç bir sorun çıkmaz.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8270
  • quote:

Orijinalden alıntı: serpantin

GE620DX-800XTR ti buradan güvenle alabilirsin hiç bir sorun çıkmaz.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8270

İlginizden dolayı teşekkür ederim ama ben buradan alamam ailem internet üzerinden alışveriş yapmaya fazla sıcak bakmıyorda..
  • hizlial.com dan al GOLD bilgisayarın orası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.