Ben 7/24 bilgisayar da oyun oynayan biri olduğum için performans ve ısınma benim için çok önemlidir, bu yüzden MSI GE620DX 'i tercih ettim,fakat aklıma takılan şöyle sorular var,
1. Nereden alıcam ? (Güvenebileceğim bir yer. ) 2. Ağustos'a kadar biter mi ? 3. Şu 434 xtr , 800 xtr vb. nedir ?
Bu soruları cevaplarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler..
quote:
Orijinalden alıntı: ikasapoglu97
Merhaba,
Ben 7/24 bilgisayar da oyun oynayan biri olduğum için performans ve ısınma benim için çok önemlidir, bu yüzden MSI GE620DX 'i tercih ettim,fakat aklıma takılan şöyle sorular var,
1. Nereden alıcam ? (Güvenebileceğim bir yer. ) 2. Ağustos'a kadar biter mi ? 3. Şu 434 xtr , 800 xtr vb. nedir ?
Bu soruları cevaplarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler..
1-Malesef bu bilgisayarlar Vatan,Teknosa,Bimeks gibi yerlerde yok. Ancak internette satış yapan Novabilgisayar(ankara),Sanalmarketim(ankara),Pcdepo(istanbul) gibi yerlerden alabilirsiniz.Tabii ki bilgisayarı bu saydığım yerlerden gidip elden alabilirsiniz böylece daha güvenli olacaktır. 2-Yeni nesil işlemciler çıkıyor birer birer fakat bunların üretimi de tamamen durmaz.Bende bikaç gün önce aldım ve bu soruyu Msi'a mail atarak sormuştum onlar da daha iyileri gelecek diyerekten bunların o kadar da satışta kalmayacağını bir nevi ima ettiler. Fakat yeni çıkacak olan bilgisayarların bu fiyattan satılmayacağını da unutmamak lazım. 3-belirtmiş olduğunuz numaralar modeli belirtmektedir dolayısıyla farklı donanımlara sahiptirler.
Hmm , zaman aleyhime işliyor o zaman .s Peki bu modeller arasından en iyi olanı sizce hangisidir.? Bu arada çok teşekkür ederim yardımınız için...
ben i5li 500gb hdd'li olan 822xtr modelini aldım benim bütçeme en uygunu o idi diğerlerinde özellikle i7li modellerinde ısı problemi oluyormuş sana tavsiye ederim açmadığı oyun yok hepside high detaylarda ve ekranı gerçekten muazzam
Aslında i7 almayı düşünüyodum ama madem o kadar çok ısınıyo bakıcaz artık İlginizden dolayı teşekkür ederim..
GE620DX-800XTR ti buradan güvenle alabilirsin hiç bir sorun çıkmaz.