Şimdi Ara

MSI Ge62 Apache Pro Isınma Değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. MSI GE62 Apache Pro 405xtr modeli ile dishonored oynadım. İşlemci en fazla 65-70 C arası gördü. Core Temp programı ile ölçtüm. Sizce değer iyi mi?

EDİT: Arkdaşlar GPU-Z ile ekran kartına baktım 1saat oynamadan sonra en fazla 58 derece gördü ekran kartı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bllodmage3 -- 31 Temmuz 2016; 12:31:51 >

• Abartılı bir değer değil, 70 üzeri tehlikeli.
  • işlemcide 60 ı görünce panikliyorum.Bence değerlerin çok yüksek.Gpu ve Cpu değerleri çok farklıdır.Gpu da 90 da tehlıke çanları çalarken Cpu da 60 d0n sonra bu çan sesleri duyulur.İşlemcinizin termal macununu değişmenizi öneririrm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Owwshet -- 31 Temmuz 2016; 13:05:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owwshet

işlemcide 60 ı görünce panikliyorum.Bence değerlerin çok yüksek.Gpu ve Cpu değerleri çok farklıdır.Gpu da 90 da tehlıke çanları çalarken Cpu da 60 d0n sonra bu çan sesleri duyulur.İşlemcinizin termal macununu değişmenizi öneririrm.

Sıcaklıklar gayet normal. Cpu'da 60 dereceden sonra birşey olduğu söylenemez. Bios zaten tehlikleli sıcaklığa ulaştığında bilgisayarı kapatacaktır. Yaz ayındayız işlemci ve gpu için sıcaklıklar gayet normal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıcaklıklar fazla iyi.Daha sıcak olmasını beklerdim.Laptoplarda 90 dereceye kadar sorun olmaz.Daha sonrası ise riskli kısımdır.Her donanımın sıcaklığa dayanımı değişmektedir.Kesin bilgiyi işlemci ve ekran kartı üreticisinin sitesine girerek öğrenebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    Baktım i7 6700hq için max sıcaklık 100 derece gtx960m için 98 derece. Şimdi lol de maç attım onlarında değerleri:
    -i76700hq: 62 derece (max)
    -GTX960m: 55 Derece (max)

Bu arada Türkiye nin en sıcak yerlerinden Adana da bulunmaktayım.
  • Owwshet kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim cpu daha fazla ısınır ama yanlışta olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bllodmage3

Baktım i7 6700hq için max sıcaklık 100 derece gtx960m için 98 derece. Şimdi lol de maç attım onlarında değerleri:
    -i76700hq: 62 derece (max)
    -GTX960m: 55 Derece (max)

Bu arada Türkiye nin en sıcak yerlerinden Adana da bulunmaktayım.

Lol sistemi çok zorlamıyor ama sıcaklıkların düşük olması güzel.Umarım hep böyle devam eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam ilgin için. Şuan elimde bu 2 oyun var. Bu oyunları da full ayarda oynadım öyle verdim değerleri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.