Şimdi Ara

MSI GE60 OND Ekran yırtılma sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu laptopa sahibim ve hiç bir problem yaşamadım bugüne kadar. Ama film izlerken (Splayer kullanıyorum) ekranda yırtılmalar oluyor. Nasıl düzeltebilirim?

Not: Film esnasında işlemciye entegre grafik birimini kullanıyor, nvidia yı kullanmıyor.

• eğer splayer'de ısrar ediyorsan güç yönetimini performans moduna alıp dene, harici devreye girsin
    eğer splayer önemli değilse vlc gibi bir program indirip onunlada test et
    ek: eğer windows 8 kullanıyorsan, splayer için windows 8 desteği olmayabilir. buda bir faktör
    ekran kartı zaten güncellenmiş olmalı bunu söylemeye bile gerek yok, deneme yanılma yöntemi olacak ama tavsiyelerim şimdilik bukadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lllHELLFIRElll -- 11 Haziran 2013; 15:18:59 >
  • vlc player denerim, win7 64 bit kullanıyorum. Tüm sürücüler güncel.

Oyunlardaki yırtılma sorunu gibi bir sorun. Oyunda 60 hz bir monitörünüz varken siz 150-200 fps ile oyun oynarken yaşarsınız ya yırtılmayı, aynı onun gibi.
  • bakın o ayrı bir olay, hz olayından kaynaklandığını düşünüyorsak her işlemde oluşur bu problem. oyunda olur, filmde olur, windows'ta pencere hareket ettirirken olur. siz konu açarken sadece filmlerde Splayer kullanırken olduğundan bahsetmişsiniz, eğer yanlış anlaşılma varsa onu düzeltelim. sadece filmlerde oluyorsa sorun basittir, ya video oynatıcı problemlidir ya ekran kartı yeterince beslemiyordur yada bunun gibi ufak bir problem sözkonusudur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.