Şimdi Ara

Msi Ge60 detaylı inceleme.. [SS VARDIR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize merhabalar. Şuan Msi Ge60 ile yazıyorum. Bu laptopu almadan önce 3-4 konu daha açmıştım. Ayrıca SS'ler yarın gelecektir ben incelememi anlatayım.

Arkadaşlar öncelikle MSI Ge60 mükemmel bir donanıma sahip. Yanında Msi sırt çantası + 500 GB Harddisk + Gaming Mouse (Oyun Mouse'u) hediye geldi.
    Laptop'un klavyesi çok şık ve yazımı çok kolay, 10 dakikada alıştım. Mouse çok kullanışlı. Laptop'un açılış tuşunun yanında Turbo seçeneği var. Oldukça işe yarıyor diye düşünüyorum. Aldığım an itibariyle Just Cause 2 oynadım, hiç donma ve ısınma yaşamadım, oyun açısından çok başarılı bir laptop. İyiki Asus, lenovo vs. vs. laptoplardan almamışım. Alırken kesinlikle tereddüt etmeyin, laptopu aldıktan sonra eminim sizde benim gibi iyiki msi ge60 almışım diyeceksiniz

SS'LER YARIN GELECEKTİR

• Takip. Güzel SS'ler bekliyorum ve nerden,kaça aldın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kevin_Lonnie

Hepinize merhabalar. Şuan Msi Ge60 ile yazıyorum. Bu laptopu almadan önce 3-4 konu daha açmıştım. Ayrıca SS'ler yarın gelecektir ben incelememi anlatayım.

Arkadaşlar öncelikle MSI Ge60 mükemmel bir donanıma sahip. Yanında Msi sırt çantası + 500 GB Harddisk + Gaming Mouse (Oyun Mouse'u) hediye geldi.
    Laptop'un klavyesi çok şık ve yazımı çok kolay, 10 dakikada alıştım. Mouse çok kullanışlı. Laptop'un açılış tuşunun yanında Turbo seçeneği var. Oldukça işe yarıyor diye düşünüyorum. Aldığım an itibariyle Just Cause 2 oynadım, hiç donma ve ısınma yaşamadım, oyun açısından çok başarılı bir laptop. İyiki Asus, lenovo vs. vs. laptoplardan almamışım. Alırken kesinlikle tereddüt etmeyin, laptopu aldıktan sonra eminim sizde benim gibi iyiki msi ge60 almışım diyeceksiniz

SS'LER YARIN GELECEKTİR

Hocam 3000-3500 civarı bir bütçem var.Bu laptopu alabilme ihtimalim var nasıldır tavsiye eder misiniz?Önümüzdeki yeni nesil oyunları çalıştırabilir mi acaba?

• 3000-3500 Bütçeye Msi ge70 tarzı laptoplar alınabilir ama bütçeden tasarruf edip iyi bir laptop alacaksanız bu laptopu alabilirsiniz, işinizi çok güzel görür. Şuana kadar 3 oyun oynadım sorunsuz, ısınmadan çalıştırıyor. İlk defa oyun oynarken bu kadar zevk aldım.

Notebookun tam modelini belirtir misiniz acaba ? Sanırım sanalmarketimden aldınız.Hayırlı olsun.
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________
    :)

• _____________________________
    And we all shine on ; like the moon , like the stars and the sun..
    John Lennon

• Takip Güzel bir inceleme bekliyoruz.

Ürün fena bakınız.

https://www.notebookadresi.com/31865msi_ge60_2oe-047xtr_notebook?keyword=047
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.