Şimdi Ara

MSİ ge60 Apache pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir oyun bilgisayarı araştırıyorum ve kısa sure içinde alacağım. İlk tercihin Monster olmuştu, fakat daha uygun ayni kasadan dolayı Victor'a karat vermiştim. Bu kasaların kalitesiz olmasından dolayı performans açısından kisip i5 işlemcili gtx850m bulunan ge60 Apache almaya karar verdim. Bu gün araştırırken uygun fiyata pro versiyonunu buldum. Gtx860mve i7 işlemci pahalıydı. Pcdepo'da uygun fiyata görünce şaşırdım. Bu model hakkında yeterli bilgi elde edemedim. Nasildir? Turbo fan gibi özellikleri var midir? Isınma konusu ses sistemi gibi konularda bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden. stolara umarım kısa zamanda girer.

http://www.pcdepo.com/msi-ge60-apache-pro-2pe-495xtr-notebook

• Stok Tükendi yaziyor dikkat ettiysen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygun fiyatlı güzel bir model,freedos olması ve özel-slim kasa olmayışı fiyatına büyük etken.860M VE 16GB Ram + i7 işlemci işinizi görecektir.
  • stolara umarım kısa zamanda girer." diyerek belirttim mesajda

• kımyasal kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle soğutma konusunda kasa çok önemli. Forumda kullanan yok mu bu modeli?

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan.Karka

Kesinlikle soğutma konusunda kasa çok önemli. Forumda kullanan yok mu bu modeli?

Forumda GE60 Apache Pro kullanan yok herhalde ama GE60 Apache kullananlar soğutmadan memnun kalıyor. MSI'ın sitesinde yazdığına göre; MSI'ın özel Cooler Boost teknolojisi, stanadart soğutuculara göre % 5 ~% 10 arası daha fazla performans gösteriyormuş:

http://www.msi.com/product/nb/GE60-2PE-Apache-Pro.html#hero-overview

• Ahmet453 kullanıcısına yanıt
    Turbo fan özelliği soğutmada baya işe yarıyor evet. En geç yılbaşında alacağım, inceleme konusu hazırlarım. Fiyat uygun,göz önünde bulundurulacak bir model. Teşekkür ederim bu arada.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Rtx 3060 Gaming Z 12GB
    4 yıl önce açıldı
    [SATILDI] Asus Vivobook Pro
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.