Şimdi Ara

MSI Ge60 Apache için yardıma ihtiyacım var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün önce MSI ge60 apache aldım ve oyunlara girdigimde ping sorunu oluyor birden ping çıkıyor bunun nedeni nedir acaba bilen var mı? Donanımsal bi sorun mudur? İnternet 26 mb downloand hızım olmasına ragmen lol oynarken mesela 500 ms lere çıkıp düşüyor. Bu konuda bana yardım edecek biri var mı? Eğer donanımsalsa gidip degiştiricem çünkü

• oynadığınız oyun sunucu Türkiyede değilse bu gibi ping değerlerinin yükselip inmesi normaldir. ayrıca ping olayının download hızı ile pek alakası yok. fakat internet sürücünüzü güncelleyin güncel değilse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Safa-Tr

oynadığınız oyun sunucu Türkiyede değilse bu gibi ping değerlerinin yükselip inmesi normaldir. ayrıca ping olayının download hızı ile pek alakası yok. fakat internet sürücünüzü güncelleyin güncel değilse.

türkiye sunucusu ve internet sürücümü güncelledim ama devam ediyor gibi
  • Hopdedikmahmut kullanıcısına yanıt
    o zaman ttnet ile görüşüp Ping değerinizi düşürmesini isteyin. Download hızı ile lakası yok çünkü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

quote:

Orijinalden alıntı: Safa-Tr

oynadığınız oyun sunucu Türkiyede değilse bu gibi ping değerlerinin yükselip inmesi normaldir. ayrıca ping olayının download hızı ile pek alakası yok. fakat internet sürücünüzü güncelleyin güncel değilse.

türkiye sunucusu ve internet sürücümü güncelledim ama devam ediyor gibi

Safa-Tr'nin dediği gibi download hızıyla yüksek ping değerinin yakından uzaktan bir ilgisi yok. Dizüstünde herhangi bir donanımsal sorun da yok.
  • Ahmet453 kullanıcısına yanıt
    yok ne yaparsam yapayım olmuyor o kadar para saydım lol gibi oyunlarda 400 ping oluyor yok mu bunun çözümünü bilen?
  • Arkadaşım pc donanımı ile ping 0 alaka diyoruz hala o kadar para saydım diyorsun. Tamamen internetinle ilgili.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.