Şimdi Ara

MSI GE60-70 DONANIMSAL VE YAZILIMSAL SORUNLAR (ANA KONU) (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.280
Cevap
47
Favori
165.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.youtube.com/watch?v=OQjjjVOpsEQ Bu fan problemi ile ilgili neler yaptınız acaba ,takip edemedim bi süre formu bi çözüm varmıdır?
  • Vatan'dan dizüstünü almış bulunmaktayım. Resmi olarak 2. GE60 0ND-453TR modelim. Wireless ve boost düzenlemelerini de yaptım. 950 mhz gözüküyor FurMark programını çalıştırınca. Dördüncü saatim bir kere bile kopmadı wireless. Windows puanlaması da şu şekilde:

MSI GE60-70 DONANIMSAL VE YAZILIMSAL SORUNLAR (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullyBasty -- 22 Mayıs 2013; 21:24:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arexer

Vatan'dan dizüstünü almış bulunmaktayım. Resmi olarak 2. GE60 0ND-453TR modelim. Wireless ve boost düzenlemelerini de yaptım. 950 mhz gözüküyor FurMark programını çalıştırınca. Dördüncü saatim bir kere bile kopmadı wireless. Windows puanlaması da şu şekilde:

Oh ne guzel :)
    Sevindim adiniza

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok teşekkür ederim. Özellikle yardımlarınız çok makbule geçti ve geçiyor.
  • quote:

Çok teşekkür ederim. Özellikle yardımlarınız çok makbule geçti ve geçiyor.

Ne demek her Zaman :)

• problem var masaüstünü harici ekran akrtı görüyo turbo ışığı sürekli yanar bu durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayazgecem

Arkdaslar selam ,

http://www.youtube.com/watch?v=OQjjjVOpsEQ Bu fan problemi ile ilgili neler yaptınız acaba ,takip edemedim bi süre formu bi çözüm varmıdır?

Curimo adli arkadas bo cozum bulmustu

• quote:

Orijinalden alıntı: Dragonxxxx

problem var masaüstünü harici ekran akrtı görüyo turbo ışığı sürekli yanar bu durumda

Masaüstündeyken turbo ışığı yanmıyor benim makinemde. Fifa 13'ü kurdum ne zaman çalıştırsam o zaman yanıyor turbo ışığı. Pek problem gibi gelmedi bana.
  • sıkını değil o zaman
  • quote:

Vatan'dan dizüstünü almış bulunmaktayım. Resmi olarak 2. GE60 0ND-453TR modelim. Wireless ve boost düzenlemelerini de yaptım. 950 mhz gözüküyor FurMark programını çalıştırınca. Dördüncü saatim bir kere bile kopmadı wireless. Windows puanlaması da şu şekilde:

hayırlı uğurlu olsun :) iyi günlerde kullanın

• Game of thrones'dan :) foruma bakamiyorum, gordugum kadari ile yeni arkadaslarimiz var... hayirli ugurlu olsun aramiza hos geldiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skid_row -- 23 Mayıs 2013; 18:15:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 sayfalık sorun ha. Ne şanslıymışım
  • Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsaLhsN

quote:

Orijinalden alıntı: neoera

arkadaslar ge60 0nd 453tr .firmware güncellemesini yapmama rağmen wi-fi sorunu düzelmedi.Bilgisayarı alalı 2 hafta olmadı.vatana gidip ürün değişimi talep edebilirmiyim ? ya da garantiye mi göndermeliyim?

intel in sitesinden son driveri indirip kurarmısın o şekilde düzelmişti bende driver sürümü 15.6.1 olması lazım.

son sürüm driver ı kurmuştum zaten.yapabileceklerimi yaptım artık bugün vatana gidicem.şehir dışındaydım ilgilenemedim bir kaç gündür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinorosso

20 sayfalık sorun ha. Ne şanslıymışım

Tam olarak 20 sayfanin ozeti:
    1. Gpu boost * cozuldu
    2. Wifi kopnasi * cozuldu
    3. Ender fan sorunu ve gurultusu * cozumleri mevcut
    4. Kullanicilarin kendilerini vesile oldugu sorunlar;)
    ;) maalesef cok da sansli degilsin

• quote:

Orijinalden alıntı: skid_row

quote:

1. Gpu boost * cozuldu

Ya bu fan problemi bende yoktu durup dururken fan çalısıyor kesliyorr son 2 gundur internette gezinirken bile ara ara çalısıyor fan çok lanet bişi ya sinir oldum bu yüzden garantiye veren var mı chazı yada çözümü nedir :S

• cihaz ısındığı için fan devreye giriyor bu çok normal. Güç denetiminden CPU gücünü %90 a çekerseniz devreye girmez. Yaz geliyor:D yüksek devirde çalışmasına hazırlıklı olun:D
  • Arkadaşlar bir sorum olacak; steelseries klavyenin özelliği olan 10 tuşu aynı anda algılayan özellik, yalan mı acaba? Fifa oynarken 3 tuşu aynı anda basamıyorum. Atıyorum futbolcuyu çapraza götürürken şut tuşu işlemiyor. 2 tuşa basarken şut tuşu işlemiyor. Ben ne anladım bu işten o zaman? :) Ya da bunu düzeltmenin, ayarlamanın bir yolu yok mudur? Bu arada GE60 0ND-453TR modeli Vatan'da 2.300 TL'ye düşmüş, haberiniz olsun.
  • quote:

quote:

1. Gpu boost * cozuldu

2 numaralı sorun bende çözülmedi :) çözemedik bir türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: neoera

quote:

quote:

1. Gpu boost * cozuldu

2 numaralı sorun bende çözülmedi :) çözemedik bir türlü

O zaman baska bir sorunun neden oldugu ayni tipteki hatadan bahsediyoruz. Msi da yasanan kopma, ag badastiricisinin birbsure sonra, kendi kendine uyku moduna girmesinden kaynaklaniyordu. Adamlar duzeltmis bunu. Yani sizin sorununuzun kaynagi icin
    1. Guc seceneklerinde ag bagadastiricilarinin uykuya girme ayarini kontrol edin.
    2. Modem kaynakli sorun olabilecegi icin baska bir ag ve modemde ayni sorunu yasayip yasamadiginizi kontrol edin
    3. Driverlar ile ilgili sorununuz olabilir, driverlari temiz bir sekilde kaldirip ve ya makineyi fabrika ayarlarina getirererk tekrar ayni adimlari deneyin..
    Umid ediyorum ki duzelecektir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skid_row -- 26 Mayıs 2013; 1:16:57 >

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.