Şimdi Ara

MSI GE60-213XTR Notebook 1781 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.439
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ürün Kodu : 0NC-213XTR
    İşlemci Markası : Intel
    İşlemci Modeli : 3210M
    İşlemci Tipi : Intel Core i5
    İşlemci Hızı : İ5-3210M - 2.5 GHz Turbo Boost ile 3.1 GHz'ye kadar
    İşlemci Cache : 3 MB
    Ekran Boyutu : 15.6
    Ekran Tipi : Full HD(LED)
    Ekran Çözünürlüğü : 1920x1080
    Ekran Kartı : Nvidia
    Ekran Kartı Belleği : 2GB GDDR5 harici grafik belleği
    Grafik İşlemcisi : NVIDIA GeForce GT 650M 128Bit DDR5
    HDMI : 1x HDMI (Ver.1.4)
    Sistem Belleği : 8GB
    Bellek Tipi : 1600 MHZ DDR3
    Max Bellek : 16 GB
    Disk Kapasitesi : 750 GB
    Disk Hızı : 7200 RPM
    Optik Sürücü : DVD Super Multi
    Ethernet : Var
    Wireless : Var
    Bluetooth : Bluetooth 4.0
    E-Sata : Var
    Seri Port : Yok
    Usb Portu : 2 USB 2.0 + 2 USB 3.0
    Video Portu : 15 pinli VGA video konnektörü
    Klavye : Numerik Q TR
    Hoparlör : Dynaudio
    Kart Okuyucu : SD(XC/HC)/MMC/MS(PRO)/xD, SD(XC/HC)/MMC/MS(PRO)/xD
    Kamera : HD type (30fps@720p)
    Parmak İzi Okuyucu : Yok
    Touchpad : Var
    Uzaktan Kumanda : Yok
    3G : Yok
    İşletim Sistemi (Yazılım) : FreeDos
    Paket İçeriği : Notebook/Adaptör/Pil/Orjinal MSI Mause/MSI Gaming Sırt Çantası
    Pil Teknolojisi : 6 Hücreli Li-on (4400mAH)
    Notebook Ağırlığı : 2.45 Kg
    Garanti Süresi : 24 Ay Resmi MSI Servisi
    Notebook rengi : Siyah

http://www.pcdepo.com/msi-ge60-213xtr-notebook-urun8373.html

• Özellikler iyi görünüyor fakat o çözünürlükte o ekran kartının yanında o işlemci darboğaz yapacaktır, oyun için alınacak bir model sonuçta, buna en kötü i7 2630QM filan gerekir.
    burdaki testlerden de anlaşılacağı üzere ama yine de fiyat iyi

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-650M.71887.0.html
  • özellikleri çok iyi keşke 17" falan olsaydı dahada güzel olurdu
  • Kronik sorunlari olmasa kesin almistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok artık, laptopa gel.

Bunun i7 3610'lusu var mı acaba?

Ekleme: varmış 2200 TL, i7 3610 ama 1333 ddr3 ram. i5 olanda 1600 mhz yazıyor.

Ne olurdu 1800 falan olsa :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 6 Kasım 2012; 14:44:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcan1981

Kronik sorunlari olmasa kesin almistim

ne gibi sorunu var ki hemde kronik 5 6 arkadaşımda var çatır çatır çalışşıor makinalar
  • fiyat gayet iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI-GE60 OND RAM TAVSİYESİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kronik sorunlari olmasa kesin almistim

Forumda sayfalarca konusu var, kendim de i7'li olanını kullanıyorum dediginiz tarz bi problemle karşılaşmadım henüz.

• 1 mentese 2 hdd sesi 3 ekran bugulanmasi 4 yapistirmalrin karsi tarafindaki boyalarin atmasi 5 parmak izi yeter herhalde

• süper makina ekran kartı işlemcisi çok iyi fiyatta baya iyi
  • iyi fiyatmış

• quote:

1 mentese 2 hdd sesi 3 ekran bugulanmasi 4 yapistirmalrin karsi tarafindaki boyalarin atmasi 5 parmak izi yeter herhalde

Şansmıdır bilmem ama hiç böyle problemlerle karşılaşmadım. Eylülde bir tanıdığıma tavsiye edip aldırdım ve sapasağlam :s
  • bu cihazın tek kötü yanı bu cihazi kullanıp ekranına alıştıktan sonra kesinlikle 1366x768 bir cihaz kullanamazsiniz.. low ayar fhd çözünürlüm medium hatta high hd ye denk gibi zaten... benim pc çalındıktan sonra arkadaşın 17inch sony sinde bir iki oyun oyniyim dedim dota2yi açmamla kapatmam arasında 5dk süre vardı. inanilmaz kötü bir görüntüsü vardı..

• quote:

Orijinalden alıntı: SuCh

quote:

1 mentese 2 hdd sesi 3 ekran bugulanmasi 4 yapistirmalrin karsi tarafindaki boyalarin atmasi 5 parmak izi yeter herhalde

Şansmıdır bilmem ama hiç böyle problemlerle karşılaşmadım. Eylülde bir tanıdığıma tavsiye edip aldırdım ve sapasağlam :s

yav bende çok istiyorum almayı ancak işkillendiriyorlar adamı yoksa bu özelliklerde başka bu fiyata bulamayız yanlızca lenovo y580 in i5 modeli modeli varda oda şu anda piyasada yok zaten alsakmı ne yapsak birde asus var ama ekran kartı gt 635 ikisis arasında tercih yapacağız bakalım tabi lenovo gelmezse
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackVeNoM

bu cihazın tek kötü yanı bu cihazi kullanıp ekranına alıştıktan sonra kesinlikle 1366x768 bir cihaz kullanamazsiniz.. low ayar fhd çözünürlüm medium hatta high hd ye denk gibi zaten... benim pc çalındıktan sonra arkadaşın 17inch sony sinde bir iki oyun oyniyim dedim dota2yi açmamla kapatmam arasında 5dk süre vardı. inanilmaz kötü bir görüntüsü vardı..

15,6 da full hd- hd farkı net olarak anlaşılabiliyor mu? Gözleri keskin olanlar dışında birçok kişinin farkı anlamadığını sanıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaRaSSS -- 7 Kasım 2012; 18:49:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaRaSSS

quote:

Orijinalden alıntı: BlackVeNoM

bu cihazın tek kötü yanı bu cihazi kullanıp ekranına alıştıktan sonra kesinlikle 1366x768 bir cihaz kullanamazsiniz.. low ayar fhd çözünürlüm medium hatta high hd ye denk gibi zaten... benim pc çalındıktan sonra arkadaşın 17inch sony sinde bir iki oyun oyniyim dedim dota2yi açmamla kapatmam arasında 5dk süre vardı. inanilmaz kötü bir görüntüsü vardı..

15,6 da full hd- hd farkı net olarak anlaşılabiliyor mu? Gözleri keskin olanlar dışında birçok kişinin farkı anlamadığını sanıyordum

anlaşılmaz olur mu hocam?
    kendi adıma söyleyeyim bariz fark var.

• evet full hd olması çok fark ettirir ekran panelinde
  • Üstün bir laptop alacağım diye i7'lilere servet ödemeyin, bu her şeyinize yeter... i7'li olup saçma sapan ekran kartlı modelli laptoplar alacağınıza bunu alın... Şu an en iyi f/p üst düzey laptop modeli bu görünüyor... Başka da alternatifler çıkarsa buradan paylaşalım... Bunun i7'lisi olup 2000'in altında satılabilecek laptop olursa yeni f/p kralı o olacaktır tabii ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 8 Kasım 2012; 9:34:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serin_su842

quote:

Orijinalden alıntı: metbey

Üstün bir laptop alacağım diye i7'lilere servet ödemeyin, bu her şeyinize yeter... i7'li olup saçma sapan ekran kartlı modelli laptoplar alacağınıza bunu alın... Şu an en iyi f/p üst düzey laptop modeli bu görünüyor... Başka da alternatifler çıkarsa buradan paylaşalım... Bunun i7'lisi olup 2000'in altında satılabilecek laptop olursa yeni f/p kralı o olacaktır tabii ki

çok doğru birşey yazdın hocam insanlar hiçbirşey bilmeden bir ton para veriyorlar boşboşa.Şu an satılığa çıkardığın laptop da i3 2330m işlemci olmasına rağmen gt540m ekran kartı ve ssd sayesinde pes 2013 ü 1920*1080 high da hiç takılmadan akıcı oynayabiliyorum mağazalarda ise i7 işlemci olmasına rağmen 1500 den yukarı bile satılan cihazlarda gt520m,mx,525m gibi oyunları takıla takıla oynatacak ekran kartı koyuyorlar bence günümüz şartları için 3. nesil işlemcilerin hepsi yeterli i5,i7 olması fazla önemli değil aradaki fiyat farkına ssd satın almanız çok daha iyi ben zaten hala anlamıyorum bu hızlı bilgisayarlara 5400 rpm disk takıyorlar ölüyorum gülmekten ki 7200 rpm bile yeterli değil ssd kullanan bilir ssd kullananlara hdd li bilgisayarlar ölüm gelir

+1000

• quote:

Orijinalden alıntı: serin_su842

çok doğru birşey yazdın hocam insanlar hiçbirşey bilmeden bir ton para veriyorlar boşboşa.Şu an satılığa çıkardığın laptop da i3 2330m işlemci olmasına rağmen gt540m ekran kartı ve ssd sayesinde pes 2013 ü 1920*1080 high da hiç takılmadan akıcı oynayabiliyorum mağazalarda ise i7 işlemci olmasına rağmen 1500 den yukarı bile satılan cihazlarda gt520m,mx,525m gibi oyunları takıla takıla oynatacak ekran kartı koyuyorlar bence günümüz şartları için 3. nesil işlemcilerin hepsi yeterli i5,i7 olması fazla önemli değil aradaki fiyat farkına ssd satın almanız çok daha iyi ben zaten hala anlamıyorum bu hızlı bilgisayarlara 5400 rpm disk takıyorlar ölüyorum gülmekten ki 7200 rpm bile yeterli değil ssd kullanan bilir ssd kullananlara hdd li bilgisayarlar ölüm gelir

GT 525M dediğiniz kartla GT 540M arasında mimari de dahil olmak üzere hiçbir fark yok. GT 525M'nin saat hızları biraz yükseltilince GT 540M ve hatta GT 550M oluyor. Çünkü bu üç kart arasındaki tek fark saat hızları. GT 520MX ve altındaki kartlar için zayıf denebilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.