Şimdi Ara

MSİ GE60 20E TOUCHPED ACİL YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda yenıyım konu yanlış yere açıldıysa kusura bakmayın.Sorunum elime yeni bir msi ge60 20e 295 xtr geldi.Tüm driver ları kurdum her şey tamam fakat touchpad de 2 parmakla sayfayı aşşaya yukarıya kaydırma aktif değil bunu nasıl aktifleştirebilir.Bu arada win 8.1 kurdum.Şimdiden teşekkürler.

• Valla bendede calismiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazınıza kurdugunuz touchpad driverini silin aşağıda verdiğim linkteki driveri kurun

Driveri indirin buradan ;

Ge60-Ge70 touchpad driver :http://download.msi.com/nb_drivers/tp/touchpad_elantech_11.13.4.4_0xb92ac1ec_818700.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcdd4242 -- 11 Mart 2014; 12:11:18 >
  • Teşekkürler touchpad sorunu çözüldü.Peki şu webcami normal olarak çalıştırabilen varmı.fn+f6 ya basıyorum camera açıldı kapandı diyor fakat ekrana kamera gelmıyor.
  • ozgur55ozgur O kullanıcısına yanıt
    Onun için bir program mevcut değil fakat win8 de windows tuşuna bastıgınızda oradaki kamera uyulaması ile kullanabilirsiniz
  • Arkadaşlar bende de 215 tr versiyonu var cumartesi aldım ama recovery calışmıyor yardımcı olabilecek kimse yokmu ? :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.