Şimdi Ara

Msi Ge-60 2oe Garantiye Göndermelimiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar geçtiğimiz kurban bayramında vatandan 3266 tlye yeni Msi Ge60 lardan aldım daha alalaı iki hafta olmadı anlayacağınız laptopun harddiskinden baya bi dönme sesi geliyor yani bariz bi tıkırtı ve hışırtı var ama doğruusu onu pek sorun etmiyorum ama geçen bi hata yaptım evden acele çıkmam gerekiyordu çıkarken bilgisayarda bi indirme yaptığım için sadece kapağını kapatıp uyku moduna almadan şardayken çantasının içine koydum gitmem gereken geç kaldığım için pekde ne yaptığım farkında değildim eve geldiğimde laptopu çantadan çıkarıcaktım bi baktım acaip ısınmıştı normla oyunoynarkende baya ısınırdı ama bu sefer baya baya ısınmıştı hemen şarjdan çıkarıp kapağını açtım ekrarnın sol alt tarafı renk değiştirmişti ısıdan hemen bilgisayarı kapatıp bataryasını çıkardım soğumaya bıraktım yaklaşık yarım saat sonra bilgisyarı tekrar açtım ekran düzelmişti eskisi gibi oldu bi farkı yok oyunlara girdim performansta aynıydı amakafama takıldı sizce ileride bi sorun olurmu yoksa harddisk nedeniyle garantiye gönderip değişimmi istemeliyim ? Zaten ben aldıktan 1 hafta sonra vatan yüzde 30 indirim yaptıp laptopun fiyatı 230 tl düştü buda baya morelimi bozdu şimdi değişim yapıp para iadesi yapıp yüzde 30u bekleyebilirmde ama asıl sorum bu ısınmadan dolayı laptop ileride bi soun çıkarırmı ? Yorumlarınızı bekliyorum.

• bi harddisk için değişim yapacaklarını hiç sanmıyorum
  • Şansını dene ramlar arızalıydı değişim yaptırdım sağolsun anlayışlı kişi çıktı birisi.Bana arızalı bilgisayarı arızasız diye vericeklerdi ısrar edince arızalı olduğunu kabul ettirdim ısrarcı olun biraz.
  • Şöye anlatayımben zaten bundan 2ay once ayni modelin 17 inc ini aldim ayni ses ondada vardı aynı sebebten garantiye gonderdim degisim talep ettim ve 1 hafta sonra değişimi onaylar. Eger alalı aydan fazla olmadiysa ccihanda sorun varsa varsa yenisini alma hakki a sahibiz. Ama asıl sorum ileride sıkıntıolurmu isinmadan kaynakli ben onu sormak iistemiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilemezsin onu dostum içine sinmiyorsa değiştirebiliyosan değiştir ilerde ne olacağını bilemezsin sonuçta elektronik cihaz.
  • HDD sesi MSI'larda kronik sanırım. MSI başlığında bu sesten rahatsız olanlar vardı. Ekran renk değiştirme olayı daha sonra tekrar olabilir, sıkıntı çıkartabilir. Değiştirebiliyorsan değiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.