Şimdi Ara

MSI GAMING X Amd Radeon RX 470 4GB 256Bit GDDR5 1100 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 MSI GAMING X Amd Radeon RX 470 4GB 256Bit GDDR5 1100 tl
    vBuuren Arkadaşıma satılmıştır

MSI GAMING X Amd Radeon RX 470 4GB 256Bit GDDR5

Merhaba,

Kart sorunsuz temizdir.MSI GAMING X Amd Radeon RX 470 4GB 256Bit GDDR5   1100 tl

Kutusu,Garanti belgesi vardır.

Penta dan sorgulatıldığında, 4 ay daha garantisi olduğu gözükmektedir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Böyle kartların bu fiyata düşmesi güzel ama bu kartlar genelde mining olarak tercih edildiği için mining amaçlımı yoksa oyun amaçlımı oynanıldığını belirtirseniz daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanyargici

Böyle kartların bu fiyata düşmesi güzel ama bu kartlar genelde mining olarak tercih edildiği için mining amaçlımı yoksa oyun amaçlımı oynanıldığını belirtirseniz daha iyi olur.
    Bende 2. El aldım zamanında oyuncuyum diyen bir arkadaştan.Bende mining yapılmadı.Arkadaşıda gözümle nasıl kullandığını bilmediğim için böyle birşey yazamıyorum.Görüşünüz için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi satışlar , Resimde kart power kablolarının ordan biraz eğik duruyor. Kablolarmı aşşağı çekiyor yoksa resim çekim açısındanmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burgfb

iyi satışlar , Resimde kart power kablolarının ordan biraz eğik duruyor. Kablolarmı aşşağı çekiyor yoksa resim çekim açısındanmı?
    Saolun.Kablolar sıkı değil.Biraz açıdan birazda çalışırken fotograf çekmek için tekrar taktım.Vidaları takılı değil ondandır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.