Şimdi Ara

MSİ gaming edge wifi Bios flashback+ sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, dün aldığım msi B550 gaming edge wifi anakartın biosunu güncellemek flashback+ ı kullandım. Normalde ortalama 5 dakikada kurulur denen update 40 dakika beklememe rağmen hala flashback ışığı yanıp sönüyordu. Flashback işlemi için flashımı fat32 olarak kurdum ve msi nin sitesinden bios güncellemesini indirdim ve ismini MSI.ROM yaptım olmadı. Ve bu işlem olmayınca eski r5 2600 işlemcimi anakarta takıp bilgisayarı açmayı denedim ama görüntü gelmedi. Bu sorunun çözümü nedir ve bios pilini çıkarıp sıfırlasak olur mu ?

• Aynı anakarttan bende de var, bios update işlemi 5 dk bile sürmedi. Dediğin gibi pili çıkararak deneyebilirsin. Bir de MSI'ın sitesinde beta sürüm bios onu kullanma.

Bu video üzerinden yapmıştım:

Ali Sayıneryoutube
    MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI Anakarta Hiç bir Donanım takılı olmadan Sadece Usb Üzerinden FLASH BİOS BUTTON özelliğini kullanarak Flash Bellekle Bios Güncelleme işlemini en sorunsuz haliyle anlattım Yeni bir MSI Anakart alanların mutlaka yapması gereken bir işlem İyi seyirler Anakart Özellikleri İşlemci Desteği AMD Ryzen 3. Nesil Yongaseti AMD B550 Soket Yapısı AM4 Ram Tipi DDR4 Ram Kapasitesi 128GB SATA 6x SATA3 RAID 0, RAID 1, RAID 10 M.2 PCI-E Slot1x PCIe 4.0/ 3.0 x16 slot (PCI_E1), 1x PCIe 3.0 x16 slot (PCI_E3), 2x PCIe 3.0 x1 Ethernet (LAN)1x Realtek® RTL8125B 2.5G LAN 1x HDMI USB 3.2 Gen2 Type-C / 1 x USB 3.2 Gen2 Type-A / 2 x USB 3.2 Gen1 Type-A / Overclock Wi-Fi Kasa Yapısı ATX Etiket #MSI, #B550Anakart, #BiosGünceleme,
    https://www.youtube.com/watch?v=ZkxVhV30JXI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApexiRubber -- 29 Temmuz 2021; 11:9:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.