Bundan 2 3 gün önce msı gaming 5 anakart ve intel i7 4790k işlemcisini aldım beyler fakat herşey on numara güzel oldu enternet kablosunu taktıgımda bilgisayar kasmaya başlıyor windows işletim sistemim 8.1 bu kasma pc açıldıgında 10 dakika sürüyor hiç hareket etmiyor fare filan sonra düzeliyor fakat sorun neyden kaynaklı oldugunu çözemedim ayrıca anakartın üzerindeki led code sürekli değişik değerler gösteriyor bu normal mi sizce ayrıca bundan önce i5 2300 işlemci ve anakart olarak gigabyte h61m kullanıyordum şimdiki sistemde sanki hiç hızlanmamış gibi geliyor pc bu sorunu acaba ondan önce kurulu olan 8.1 windows bu neden oluyor format mı atmam lazım çözemedim
bir format at eski driver'lar sorun yaratıyor olabilir
Yeni sistemine eski sistemini entegre ettiysen tabiki o yüzdendir problem.
Anakart değiştiğinde format gereklidir.
aynen bende sorunun o olabileceğini düşündüm teşekkürler beyler bu sisteme en iyi 8.1 windows mu yoksa 8.0 gider
Beyler anakartın üzerindeki led code sürekli farklı farklı sayılar gösteriyor bu normal mi sorunsuz oldugunu anlamamız için hangi sayıda durması lazım
Önce format at, düzelmezse anakartı garantiye gönder.
normalde nasıl olması lazım format attım herşeyi taktım pc açtıgımda herşey sorunsuz çalışıyor fakat o sayılar hareket ediyor