Merhabalar arkadaşlar, Bugün bilgisayarda oynamak ve uzun süreler dayanmasını istediğim için 9. nesil xbox kolu (1600TL) ve yeni nesil microsoft pc wireless adaptörünü (400TL) aldım. Fakat bir süredir gözüme çarpan MSI Force GC30 V2 kolu da (1250TL) civarlarından incehesap gaming gecesinde (849TL)'ye düştü. Şuan bir ikimele düştüm çünkü aralarındaki fiyat farkı 2 katından fazla. Fakat kullanım ömrü kafamı karıştıran kısım ve garantisi bitip arızalandığında da ileride yedek parça durumu da var. İki kolunda siparişini geçtim ve birisini iptal edeceğim. Pis ikilemde kaldım. Deneyimi olan ve beni bu çıkmazda yol gösterecek bir arkadaş olursa çok sevinirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 19 Kasım 2022; 1:45:14 > |
MSI Force GC30 V2 vs Xbox 9. Nesil Kol - Hangisini almalıyım ?

-
-
hocam ben de gc30 v2 var gayet iyi çalışıyor uzaktan vs ama kol kalitesi plastik kalitesi kesinlikle sony ve xbox kalitesine yaklaşamaz fırsat bulursam dualsense almayı düşünüyorum hatta ama yok ben oyun oynarım işimi görsün yeter diyorsanız 850tl eder
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levenbreh -- 20 Kasım 2022; 21:10:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben aldım. güzel gamepad ama elime küçük geldi. konforlu değildi. 3 gün sonra iade ettim maalesef. xbox controlcüsünden ps4 kolundan 1.5 cm kadar daha küçük
-
bu iki kolu karşılaştırabilen var mı arkadaşlar bende msi aldım da biraz deadzone u fazla gibi geldi bana ( yıllardır f710 kullanıyorum onun anologları daha duyarlı gibi duruyor şuan ) herhangi bir direver veya ayar yapılacak porogramı da yok iademi etsem bilemedim
-
2 kolu da kullanmış biri olarak size tavsiyem mutlaka üzerine para katıp Microsoft Xbox kolunu almanız. Aralarındaki fark düşündüğünüzden çok daha fazla. 2. kol olarak alınabilir. Fakat ana kolunuz olarak tavsiye etmiyorum.
-
akakce.com
Xbox Series Beyaz Kablosuz Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-xbox-series-beyaz-kablosuz-fiyati,862992617.htmlalacağım bundan öbürünü iade ettim ama bu kolun içinden de wireles adaptor çıkmıyor deniyor
-
Evet hocam çıkmıyor. İyi bir deneyim için kendi wireless adaptörünün alınması tavsiye ediliyor. Bende öyle yaptım. Kablolu ya da kablosuz aynı deneyimi veriyor. 👍
Valla oda en az 400 kağıt sanırım kumanda 2 bine gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ama keyfi çok güzel oluyor ustam. Verdiğin paraya kesinlikle değiyor. 😁
İki kumandayı eline alıp aradaki farkı görsen, fiyat farkını düşünmezsin kesinlikle.
O paraya değmez gibi be hocam yurt dışı falanda bakmak lazım, bende 7 senelik f710 var halen iyi kullanılıyor 2. Bitane farklı alayım dedim ama f710 dan gerisi boş, bide techstorm t28 çok övülmüş ama oda ps dizilimi var bilemedim, gamesir in var onlarda ithal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 27 Kasım 2022; 18:41:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X