Şimdi Ara

MSI DKA790GX Platinum ve HD4870 Driver Problem (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün Amd Phenom II X3 720 işlemci, OCZ Reaper 1066mhz 2X2GB , Sapphire HD4870 Vapor-X 1GB, High Power 500watt güç kaynağı (80+) sistemime

MSI DKA790GX Platnium anakart aldım.

Öncelikle belirteyim biosta hiçbir overclock vs. işlemi gerçekleştirmedim herşey default sadece ramlerin 1066mhz ayarını yaptım.

Hemen makinayı formatlayıp Vista 64 bit Ultimate kurmaya başladım.Herşey sorunsuz kuruldu ve çalıştı fakat

Ekran kartı driverlerini (sürüm 9,6) yükleyip baştan başlattığımda ilk açıldığında "oturumumuz 1 dakika sonra kapanacaktır" tarzı bir uyarı mesajı çıktı ve restart attı bende heralde yüklemeler bitti diye düşündüm.

Şimdi makinayı açtığımda windows ekranına kadar geliyor masaüstünü görüyorum ama 3-4 sanie içinde tüm renkler biribine girip reset atıyor.

Dün gece fazla vaktim olmadığı için fazla vakit bulamadım sizce problem ne olabilir ?

Driver uyuşmazlığı ? Power Supply yetmiyor ? (eski anakartımda hiçbir problem yoktu)

Bir önemli dipnot: Anakart işlemciyi unknown model olarak görüyor (bios update yapamadım)

Yorumlarınız bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakavuz -- 2 Temmuz 2009; 21:09:42 >

• Selamlar!
    İlk olarak BIOSumuzu bi update edelim. Ayrıca güvenli kip'te sistemi aç en son yüklediğin sürücüyü kaldır ve tekrar yeniden başlat. Farklı sürümü yüklemeyi dene.
    Kolay gelsin...
  • Merhaba

Windows açamadığım için bios update yapamadım , disket sürücüsü olmadığı için dostan yapmakta zor gözüküyor
    Güvenli kipte açtım fakat güvenli kipte sürücüleri kaldırmaya izin vermiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rakavuz

Merhaba

Windows açamadığım için bios update yapamadım , disket sürücüsü olmadığı için dostan yapmakta zor gözüküyor
    Güvenli kipte açtım fakat güvenli kipte sürücüleri kaldırmaya izin vermiyor

Güvenli kip'te Aygıt yöneticisinde Sürücüye geri dön seçeneğini dene...Ayrıca ekran kartı başka PC'de denemekte fayda var...
  • Problemin nedeni Dual Core Center adlı program onu silince gayet stabil çalışmaya başladı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakavuz -- 2 Temmuz 2009; 21:10:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.