Şimdi Ara

MSI'dan 32GB RAM'e sahip GT72 Dominator Pro oyuncu dizüstü bilgisayarı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akilli telefon incelemesinin pc incelemesinden cok daha fazla oldugu bu sozle anlasiliyor :) "6MP Seviye 3 önbelleğe sahip..."

• 3000 dolar değilde tl olsaydı alınırdı.

• Yüksek seviye dizüstü alma sevdasına kapılanlara söyliyim ekran 15" olduktan sonra 1trilyonluk donanım da olsa sizi mutlu etmiyecektir... Ben bu hataya düştüm ve sattım masaüstü büyük bir ekranla keyfime bakıyorum...

• 4KG ağırlıkta yüksek fiyat da maşallahı var ama 24gblık versiyon yine tatminkar, keşke daha hafif olup da o fiyatı istese zira bu durumda direk bileşenleri koyup mühendislik katmamışlar gibi olmuş :( Ayrıca site öyle bir mobile kaymış ki işlemci önbelleğine dair değer MP türünden belirtilmiş :D Neyse sağlık olsun, MB olduğunu tabii ki anlıyoruz ama...

• 3000 dolar mı? tamam özellikler harika ama bu fiyat bizi aşar.

• benim her zaman favorim masaüstüdür çünkü önemli olan özellik değil o cihazı toplarken verdiğiniz emek ve parça seçerken kişiliğinizi yaratıyorsunuz bir nevi.
    özellikle neon ışık su soğutma sistemleri özel tasarım kasalar farklı bir monitör ve oyuncu klavye mouse seçimi.en güzelide tak çıkar özellikte istediğiniz gibi özelleştirin.bende full tower var en az 10 yıl istediğimi takar çıkarır eklerim banamısın demez paramda cebimde kalır.en kötü bir yıl sonrasının kartını alır sli veya crossfire yaparım özellikle şimdi mantle varken sadece dolar kuru çok yüksek yurtdışından artık 1 telefon bir işlemci bir ekrankartı bir ssd getirecez bu gidişle. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Bradley Cooper

arkadaşın dediği gibi su soğutmalı sistem toplanır. o paraya SLI crossfire yaparım. daha neler neler

Forkliftle taşırsın artık.

MSI yı hep sevmişimdir.
  • arkadaş bu fiyatın yarısıyla qosmio serisi bir toshiba alırsın. oyunlarıda krallar gibi oynarsın. tamam konfigürasyon olarak çok üstün görülebilir fakat bunu fiyat olarak kullanıcıya yansıtıyorsan pek bir anlamı kalmıyor.

• benim bilgisayarım 2 gb ram'E sahip la :(

• Uçmaya hazırlanan notebook

• bilgisayar güzel de o fiyatı abartmışlar biraz

• Oyuncu o kadar ram'i ne yapacak? Render işlemleri için lazım olabilir anca.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Msi fiyatı artırmayı biliyor ama üç kuruşun hesabını yapıp ikinci fanı koymuyor güzelim laptoplara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Why so serious ?
  • Aşmışlar. :D

• Herşey güzel hdd 1tb, devede kulak

• Adamlar harddisk gibi ram koymuş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 1ol3irol

Akilli telefon incelemesinin pc incelemesinden cok daha fazla oldugu bu sozle anlasiliyor :) "6MP Seviye 3 önbelleğe sahip..."

6MB olacak önbellek teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Phenom II X4 965 @ 4.32 Ghz // CoolerMaster Seidon 120V Plus // ASUS M4A785TD-V EVO // POWERCOLOR HD 7970 @ 1125 Mhz core, 1575 Mhz mem // 8 GB GEIL ENHANCE CORSA DDR3 @1728 MHz // 256GB SANDISK Ultra Plus SSD - 1TB WD Caviar Green 7200 RPM - Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 500gb X2 Raid 0 - 3 TB WD External HDD // HIGH POWER 600W // Logitech Wave Keyboard Wireless // Altec Lansing VS 2421 - JBL 2 x 100watt RMS component speakers - JBL GT4 1000watt sub // LG 23" E2360 1080p
  • Msi de bi tasarım değiştirdi patladı gitti.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.