Şimdi Ara

MSI CX62 6QD Tavsiye! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
8
Favori
35.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ndorte

ilk geldiğinde ısınmamıştı fakat şu an ısınıyor. havalardan sanırım. bu arada son bios zamanı SSD kullanmama rağmen 7 saniye. SSD'den tam performans alamıyorum özellikle kopyalama yapıştırma işlemlerinde normal hdd gibi hızı. sıkıntı nerede çözemedim henüz hala araştırıyorum.

Ssd problemi msi forumda da mevcut.
    Anakartin biosuna uygun ssd bulmak lazim.
    Benim laptop da isiniyor oyunda en fazla 60 derece oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msi true color çalıştırabilen oldu mu?
  • Hocam xo099d iade etme sebebiniz tam olarak neydi ve oyun açısından deneme şansınız oldumu

• Cihazin kasasi dandik. Baya baya kotu.
    Onun haricinde ekrani mat oldugu icin yansima yapmiyor fakat renkler soluk. 1366x768 degil de 1600x900 olsaydi iyi olurdu. Oyunda 60 derece civari seyrediyor sicaklik.
    Keske iki fanli heatsinke sahip olsaydi ve kasanin alt kismi biraz daha kalin plastik olsaydi cok iyi olurdu. Bunun haricinde fiyatina gore cok iyi cihaz.

Msi true color çaliştiramadim. Bilen varsa yardim etsin.

• Arkadaşlar space tuşunun sadece ortasının bastığı doğru mu?

• Cs:go lol gibi online oyunlar için yeterli midir? Gta filan oynamiyorum laptopta zaten sizce yeterli mi

• Bendeki cihazda öyle bir sorun yok. Space tuşunun her yeri algılıyor. Ama kenarlarına çok hafif dokununca algılamıyor. Kenarlarının hassaslığı ortasına göre birazcık daha az.
    Cs go ve lol için yeterli. Ultrada yağ gibi açıyor.
  • Driverler in yüklü olup olmadığını nereden denetleyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nosae

Driverler in yüklü olup olmadığını nereden denetleyebilirim

Denetim masasi/ aygit yoneticisi

Listede soru isareti veya unlem isareti olan kisim yoksa tum driverler yukludur. Windows 10 zaten kendisi yukluyor.

• Anlamıyorum ya şu msi a bu kadar para vermeye neden meraklısınız. Kesinlikle tavsiye etmiyorum daha once aldım 1 hafta içinde iade ettim şimdi ise manster aldım bide ssd çaktım yemin ediyorum bilgisayarı zabdedemiyorum içine 4-5-6 taneye kadar sanal windows kuruyorum (sanallaştırma teknolojisi mevcut skylake cpu) makina bana mısın demiyor iyi araştırın pişman olmayın dostlar.
  • Bilgisayarda batarya performansınız nasıl.Kaç saat kullanabiliyorsunuz tam dolum ile?
  • Bende aldim bakalim hepsiburadadan, dunku %10indirim +150tl indirim ceki +75 tl maxipuan ile 1970 e geldi, gayet uygun aldigimi dusunuyorum gelince izlenimlerimi aktararirim su an kargoda

• Bilgisayar şarj olurken prizde,oyun oynamak zarar verir mi ne yapmak lazım?
  • Batarya notebook'un içinde gömülü. Prize takılı iken şarj seviyesi %85'i geçtiğinde şarj etmeyi kesip gücü prizden alıyor. Bu şekilde koruyor bataryayı.
  • 6.cadde kullanıcısına yanıt
    çalışmıyor maalesef. bilen varsa aydınlatsın.
  • Hdd sıcaklıklarınız kaç derece acaba? Benin 51 derece oluyor kafama takıldı ekstra Soğutucu mu alsam

• quote:

Orijinalden alıntı: eminöğretmen

Bende aldim bakalim hepsiburadadan, dunku %10indirim +150tl indirim ceki +75 tl maxipuan ile 1970 e geldi, gayet uygun aldigimi dusunuyorum gelince izlenimlerimi aktararirim su an kargoda

%10 indirim hala geçerli midir hocam nasıl ulaşabiliriz her gün takip ediyorum %10 göremedim görseydim direk alırdım :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ndorte

çalışmıyor maalesef. bilen varsa aydınlatsın.

True color desteklemiyormus. Ben calistirdim ama hicbir ayarin etkisi yok

• eminöğretmen E kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de hepsiburadadan alacaktım ancak %10 indirim satıcı hb olduğunda geçerliydi bu yüzden sipariş vermemiştim başka bi kampanya bekliyorum şu an siz %10 u nasıl hallettiniz :d

• quote:

Orijinalden alıntı: Nb7

Hocam ben de hepsiburadadan alacaktım ancak %10 indirim satıcı hb olduğunda geçerliydi bu yüzden sipariş vermemiştim başka bi kampanya bekliyorum şu an siz %10 u nasıl hallettiniz :d

Ben siparişimi geçtikten sonra hepsiburada satışı kapattı, son kalanı galiba ben aldım indirimlerle beraber 1970 e falan geldi al bak sipariş resmimi de atayım :) bu arada 75 tl de maxipuan aldım, hediye çekine 20 tl verdim, sonuçta 1970 gibi bi fiyata gelmiş oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminöğretmen -- 30 Haziran 2016; 15:12:23 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.