Şimdi Ara

MSI CX61 0NE-444XTR Notebook 'ta karar kıldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • selamlar ben de ekran kartından ötürü bu dizüstü bilgisayarı alacağım yarın sipariş edeceğim ama kafamda soru işaretleri var

http://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=0NE-444XTR

aynı linkin laciverti :

http://www.hizlial.com/msi-cx61-0ne-444xtr-i3-3110m-24ghz-4gb-500gb-2gb-gt635m-156-freedos-notebook/30.001.1473.0169

tavsiye eder misin nedir nasıldır çok ısınıp diz yakan cinsten midir ?

• normalde pek ısınmıyor, hd400 ekran kartı çalıştığında da ısınmıyor ama geforce devreye girdimi 90 derecelerde dolaşıyor...
    ama bunu da kafaya takmıyorum, neticede bu şekilde çalışacak şekilde üretiliyor bu aletler, sorun yok yani oyna gitsin...

bu arada hd4000 çok iyi bir ekran kartıymış yahu, beklediğimden daha performanslı çıktı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: userneym

bütçeyi 1000 TL den 2000 TL ye çıkaracağıma, 1000 TL'lik dizüstü ile bir iki yıl idare eder sonra 2000TL lik oyun Masaüstü alırım diye düşünüyorum...

f/p mükemmel ! + hayırlı olsun
  • Alan arkadaşlar tavsiye eder mi? Tecrübelerini aktarabilirler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihancndn -- 12 Ağustos 2013; 18:12:31 >
  • Alan arkadaşlar memnunlar mı bu üründen?
  • Kullanan varsa yorum yapabilirmi ?
  • ürün kullanıcısı olarak yazıyorum malzeme kalitesi orta cihazda donma sorunu yok gayet iyi stabil cvp vermekte fakatttttttttt bi sorun varki bunu ummuyordum
    BioShock Infinite ve Call of Juarez Gunslinger full ayarda sıcaklık 79 a kadar çıkıyor bunu nasıl çözebilirim şimdilik bilmiyorum ama fiyat ve diğer özellikleriyle gayet kullanışlı br chaz...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.