Bildirim
MSI Control Center Sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: B.M.W
quote:
Orijinalden alıntı: cerrah.
quote:
Merhaba arkadaşlar, MSI Z68A-GD80 G3 anakart kullanıyorum control center i başlatmaya çalıştığımda şöyle bir hata alıyorum, format attım yine aynı, çözüm önerisi olan var mı?
yoksay demeyı denedınmı ?
netfremawork 4,0 yuklemeyı dene. muhtemelen cozulecektır.
tüm seçenekleri denedim, çalışmayı durdurdu diyor sonrasında. az önce tekrar denedim çalıştı kapattım 5dk sonra baktım yine aynı çalışmadı çok tuhaf.
bende aynı sorunu xp de yasıyordum
aslında basıt bırsey nette arastırmıstım zamanında bır mıcrosoft patch kuruluyor ve duzelıyor.
bayagı ugrasmıstım olmamıstı
ben bı bakayım da arastırayım gene yardımcı olmayacalısayım yazarım gene
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Merhaba arkadaşlar, MSI Z68A-GD80 G3 anakart kullanıyorum control center i başlatmaya çalıştığımda şöyle bir hata alıyorum, format attım yine aynı, çözüm önerisi olan var mı?
yoksay demeyı denedınmı ?
netfremawork 4,0 yuklemeyı dene. muhtemelen cozulecektır.
tüm seçenekleri denedim, çalışmayı durdurdu diyor sonrasında. az önce tekrar denedim çalıştı kapattım 5dk sonra baktım yine aynı çalışmadı çok tuhaf.
bende aynı sorunu xp de yasıyordum
aslında basıt bırsey nette arastırmıstım zamanında bır mıcrosoft patch kuruluyor ve duzelıyor.
bayagı ugrasmıstım olmamıstı
ben bı bakayım da arastırayım gene yardımcı olmayacalısayım yazarım gene
Teşekkür ederim, canım sıkıldı sildim zaten, cpu nun gerçek sıcaklığını görmek için kurmuştum.
-
hangı anakart modelını kulllanıyorsunuz ? -
quote:
hangı anakart modelını kulllanıyorsunuz ?
MSI Z68A-GD80 G3 -
quote:
quote:
hangı anakart modelını kulllanıyorsunuz ?
MSI Z68A-GD80 G3
MSI Z68A-GD65 G3
kullanıyorum bende bır sıkıntı yok hemen hemen aynı urunlerı kullanıyoruz sızde neden acaba boyle sorun war ?
enterean -
Ayni sorun bendede var :( -
temız bır wındows kurulumu yaptıık tan hemen sonra hıc bır program kurmadan ılk olarak
ControlCenter i kurmayı denedınız mı pekı, -
quote:
temız bır wındows kurulumu yaptıık tan hemen sonra hıc bır program kurmadan ılk olarak
ControlCenter i kurmayı denedınız mı pekı,
hayır denemedim, format sonrası temel programlarımı kurduktan sonra denedim, ses,ethernet,vga driveri vs... -
quote:
quote:
hayır denemedim, format sonrası temel programlarımı kurduktan sonra denedim, ses,ethernet,vga driveri vs...
bırde bence bu skeılde deneyın hocam ayrıca
okudum makalelerde
su sekılde bayagı kısı cozmus bu olayı
msn nın bır eklentısı varıdı aklıma gelmıyor ısmı onu kaldırınca duzelıyormus.
format attmadan varıse eklentı msn de kaldırıp tekrar programı kurup denemek lazım. -
mesennger plus
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerrah. -- 7 Ocak 2012; 2:28:03 > -
quote:
quote:
quote:
hayır denemedim, format sonrası temel programlarımı kurduktan sonra denedim, ses,ethernet,vga driveri vs...
bırde bence bu skeılde deneyın hocam ayrıca
okudum makalelerde
su sekılde bayagı kısı cozmus bu olayı
msn nın bır eklentısı varıdı aklıma gelmıyor ısmı onu kaldırınca duzelıyormus.
format attmadan varıse eklentı msn de kaldırıp tekrar programı kurup denemek lazım.
messenger plus yüklü değil zaten , acaba msn sing-in asistant olabilir mi?
-
bılemıyorum denemekte fayda var bence -
Konuyu görünce bende bir deniyeeyim dedim açılmadı,aynı hatayı verdi (gd65-g3 modeli var bende)
Daha önce bir sorun yoktu ama arada bişey mi krdum da oldu bilemiyorum.Takipteyim... -
eski versiyona geri dönerseniz sorun ortadan kalkacaktır. control center version 2.2.050 -
2.2.016 olması gerekiyor daha doğrusu...Yani DVD dekini kurun güncelleme yapmasını kabul etmeyin... -
Netteki en son sürümü indirip kurdum,sorun düzeldi.
Burdan indirebilrisiniz;
http://msi.com/product/mb/Z68A-GD65--G3-.html#/?div=Utility&os=All -
arkadaşım antivirüs programın varsa aktif hali pasif et o zaman düzelliyor.
Benzer içerikler
- ryzen 5 5600x uyumlu anakart
- launch csm nedir
- am5 anakart önerisi
- ez debug led
- tpm 2.0
- b850 anakart
- anakart modeli öğrenme
- bios güncelleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X