Bildirim
MSI Command Center

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sadece Gaming serisinde değil, PCMATE, Z97, H97 ve H81 modellerinde de kullanılıyor. -
Program öyle ahım şahım birşey değil bence. Ayrıca problemleri var sanırm. Her pc açıldığında açıp ayarlıyorum hep değişiyor restart atınca. System fanları otomatik yapıyorum her pc açıldığında manuel olmuşlar. İşlemcimin de çarpanını bir kaç yükselttiğimde mavi ekran geliyor. -
Aynen, okadar kaliteli değil, en basitinden 1866 mhz taktığım ramları 1333 mhz görmüştü, command center'dan düzelteyim dedim baktım command center'da kilitli bu özellik, mecburen bios'tan yükselttim... -
quote:
MonacoDoom
Valla gittim MSI Z97 SLI PLUS anakart aldım. Bi an bu Command Center dikkatimi çekti bundan alayım dedim.Hani diğerlerinden artısı nedir deseniz sadece 3 tane ekran kartı takılıyor. M2 ve Sata Express zaten hepsinde var. Overlock denen şeyi daha başaramadım 4.0 ghz de bile takılıyor pc. Herşeyi biostan ayarlican öyle kalacak center a falan gerek yok bence. Ne bir ses kartı iyi ne de bişey. Asus ta mıydı adamlar wireless paylaştırıcı falan koymuşlar. Keşke öyle birşey alsaydım. -
Ben asus z97 gamer pro yada ranger almayı düşünüyordum fakat sms infocomm yüzünden alamadım, yarın öbürgün bir sıkıntısı çıkarsa aylarca sürünmek istemiyorum... -
Gayet kullanışlı bir program şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım çok işime yaradı. -
quote:
Orijinalden alıntı: AmrKing
Gayet kullanışlı bir program şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım çok işime yaradı.
Ben çok sorun yaşadım valla. İşlemcinin kapasitesini aşan overlock değerinde pc kapanıyor kendiliğinden restart oluyor. Bundan sonra command center açılmıyor. Program açılırken restart atıyor pc. Birkaç defa oldu bu. Ayrıca bazen kafayı yiyor. 4 pin fan 40 derecede %100 hızda dönüyor ayarlamama rağmen. Manule alıyorum %25. Otomatikte düşmüyor hız. Bu da çok defa oldu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X