Şimdi Ara

msi bored çöktü acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar msi ms-6562 ver1.0 845 pro2-c boardın kasasını değiştirdim. celeron 2.0 dı 2.4 taktım ve cihaz açmadı
    daha sonra söktüm taktım çalıştı ama görüntü yok. ha bu arada ekran kartınıda değiştirmiştim. neyse sonra işlemciyi tak çıkar farketmez her şeyi takarakta takmayarakta denedim ne mi oluyor?...
    hemen power splay ın fanı çalışmaya başlıyor. ev tık yok bip bib sesleride yok herşeyi çıkardım gene tık yok ama fan hemen dönüyor ne yapabilirim?
    omerbicak@hotmail.com

• Fişi çek,Clear CMOS jumperinı yana kaydır.5 sn Bekle sonra geri al
  • abi bu MSI neye sıkılmış bu kadar.
    derdini anlasaydık yardımcı oluruduk bari

ya bu MSI lar bi garip.
    daha dün bi tane 945G NEO elimde kaldı.işyerie topladığımız manikanın...
    neymiş pini yamulmuşmuş.
    arkadaş pimi yamulan anakartta önce işlemci gümlemez mi?
    işlemci sapasağlam taş gibi Dual 2x1 GB DDR bozuldu boardla beraber.

sanırım bu Gold da çalışanlar biraz ahlaksız.Şirinevlerdekiler...
    çamura yatıyorlar"yok firmaya gönderecez bakacaklar,pimi yamultmuşun bilmemne"
    kendi Intel anakartımda elli kere söktüm taktım fanı bastırmakla falan yamulacağı yok bunun.sırf olabilirmi diye kendi boardumu da riske attım,canını çıkardım tık yok...
    ya bu herifler bana bozuk board sattı RAMlerde beraber götürdü yanında yada RAM ler bozuktu boardu beraber götürdü.
    ama bu işin peşini bırakmayacağım terbiyesiz adamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 14 Ekim 2005, 18:55:06 >

• BU BORD DAHA ÖNCEDEN TARAFIMIZDAN TAMİR GÖRDÜ. VATANDAŞ USB GİRİŞİNE TERS OLARAK BİR ŞEY TAKMIŞ VE USB GÖÇMÜŞ DEĞİŞTİRDİK BİR KAÇDA YANINDA PARÇA DEĞİŞTİRDİK. ŞİMDİ NE YAPSAK Kİ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.