Şimdi Ara

MSI B450M Mortar Max inanılmaz derecede vdroop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
1
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar internette kullanmış olduğun kartta vdroop sorunu olduğunu gördüm redditte falan ve bende yeni fark ettim bu durumu sanırım kelek diye suçladığım işlemci o kadar kelek değilmiş umarım en yakın zamanda bios güncellemesi ile bu sorunu çözerler bu duruma bir şey yapmam lazım böyle olmaz 1000 liralık anakart böyle çalışmamalı 1.28 voltaj veriyorum bakın en güçlü llc modunda (Mode 1) 1.22 oluyor voltaj var mı aynı kartı kullanan bir haber verebilir mi buraya vdroop miktarını cidden bu bir sorun yani 1.28 nerede 1.22 nerede en güçlü modda nasıl bu kadar düşebilir yani.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• max değil benımki ama aynı kart sonucta

MSI B450M Mortar Max inanılmaz derecede vdroop
  • quote:

Orijinalden alıntı: clarq26

max değil benımki ama aynı kart sonucta

Bilmemki biostan fark olur mu acaba farklı çünkü kartların biosu.

• Arkadaşlar benden farklı düşünen varsa yazarsa sevinirim bence 1.28 den 1.22-1.23 e düşüş en güçlü modda kabul edilebilir bir düşüş değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-041FF024C

Bilmemki biostan fark olur mu acaba farklı çünkü kartların biosu.

Alıntıları Göster
    vdroop pek anlamamda resim baktığında bende bi sorun varmı bahsettin aşırı
  • quote:

vdroop pek anlamamda resim baktığında bende bi sorun varmı bahsettin aşırı

Alıntıları Göster
    Resim iosta yüklenmedi bir türlü ya yüklenince bakıcam

• quote:

max değil benımki ama aynı kart sonucta

Hocam biostan vcore kaça ayarlıyorsun birde senin bu skor düşük değil mi ya ben 3.7 ile 2838 skor alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 26 Mayıs 2020; 3:28:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILDI MSI B450M MORTAR MAX
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam biostan vcore kaça ayarlıyorsun birde senin bu skor düşük değil mi ya ben 3.7 ile 2838 skor alıyorum.

Alıntıları Göster
    hocam coltage 1.294 llc mode 2 de bide ouyun acıktı arka planda programlar flan saten bi üstünde 3k puan var :D
  • Hangi işlemciyle kullanıyorsun? "1000 liralık anakart böyle çalışmamalı" tamam öyle çalışmasın da, kaç dolarlık kart elindeki? Söyleyişinde sanki 1000 dolarlık karttan bahsediyormuşsun gibi bir tınlama var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryzenmaster -- 26 Mayıs 2020; 2:29:47 >
  • quote:

hocam coltage 1.294 llc mode 2 de bide ouyun acıktı arka planda programlar flan saten bi üstünde 3k puan var :D

Alıntıları Göster
    Gerçi doğru 3k daha ne olacaktı bu arada birebir aynı bizdeki vdrooplar sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ryzenmaster

Hangi işlemciyle kullanıyorsun? "1000 liralık anakart böyle çalışmamalı" tamam öyle çalışmasın da, kaç dolarlık kart elindeki? Söyleyişinde sanki 1000 dolarlık karttan bahsediyormuşsun gibi bir tınlama var.
    bana 3.7 de 2800 puan alıyorum dediğine gore ondadan r5 2600 var :d
  • quote:

Hangi işlemciyle kullanıyorsun? "1000 liralık anakart böyle çalışmamalı" tamam öyle çalışmasın da, kaç dolarlık kart elindeki? Söyleyişinde sanki 1000 dolarlık karttan bahsediyormuşsun gibi bir tınlama var.
    Ya 1000 liralık kart olsa ne olur benim vurguladığım şey fiyatı değil orada en kaliteli B450 lerden birisi oluşu yoksa çok pahalı matah bişey olduğundan değil yani ama iyi bir B450

• quote:

Gerçi doğru 3k daha ne olacaktı bu arada birebir aynı bizdeki vdrooplar sanırım.

Alıntıları Göster
    onu bunu et de hocam vdropp oyun içersinde hissediyomusun onu söle bana :d
  • quote:

1600AF ile kullanıyorum bu arada.

• quote:

onu bunu et de hocam vdropp oyun içersinde hissediyomusun onu söle bana :d

Alıntıları Göster
    Yok hocam vdroop düşündüğünüzden apayrı bir şey merak etmeyin zaten silicınunuz iyi olduğu için sizi pek etkilemeyecektir vdroop ne kadar fazla olursa işlemci yük altında o kadar az voltaj alır bu sebeple istediğiniz hızlara ulaşmanız engellenebilir.

• Yani msi efendi güncellemede getirmiyor bu llc için bir dahada msi anakart almam asus kadar kalitelisi yok gerçekten

• quote:

Yani msi efendi güncellemede getirmiyor bu llc için bir dahada msi anakart almam asus kadar kalitelisi yok gerçekten
    msı
    z270 z370 b450 b450m kullandım 1 kere olsun keşke su kartı alsam dedirtmedi bena
  • Dedim 3900x- 3950x gibi bir işlemciyle mi kullanıyor acaba. Şuana kadar elimden tonla anakart geçti favori markam gigabyte, yine seri bazında inişler çıkışlar olabiliyor almadan kontrol etmek her zaman önemli.
  • quote:

msı
    z270 z370 b450 b450m kullandım 1 kere olsun keşke su kartı alsam dedirtmedi bena

Alıntıları Göster
    Hocam bilmiyorum o zaman amd alman mı diyeyim bilmiyorumki yani asus H170m Plus ve i5 6500 kullanıyordum makine itaat ediyordu yani gayet mükemmeldi şuanki anakartta ne bileyim biosta kasmalar işte vdrooplar yani nedir bu eziyet anlamadım gitti.Allahtan 1 sene kullanıp kenara atıcam daha dayanamaz değiştirirdim.Asus kalitesi olmadığını düşünüyorum anakartlarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 26 Mayıs 2020; 3:45:14 >
  • quote:

Dedim 3900x- 3950x gibi bir işlemciyle mi kullanıyor acaba. Şuana kadar elimden tonla anakart geçti favori markam gigabyte, yine seri bazında inişler çıkışlar olabiliyor almadan kontrol etmek her zaman önemli.
    Hocam sen ne diyosun sencede en güçlü mod için fazla değil mi bu vdroop atıyorum ben şimdi 1.30 ile 3.8 yapacakken 3.7 yapıyorum bu anakartla belkide.Lan bende diyorum nasıl ısınmıyor bu işlemci 1.30v voltaj veriyorum falan vdroopdanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 26 Mayıs 2020; 3:44:39 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.