Arkadaşlar, başlıkta yazdığım iki ürünü sipariş ettim İncehesap'tan. İndirimdeydi anakart. Daha yeni sipariş ettim, S2H yoktu sitede. Aynı siteden almak istedim ama daha önce okuduğum yorumlar iyiyken aldıktan sonra baktığım yorumlar bayağı kötü anakart için. Ekran kartı ise Palit GTX 1660 Super olarak düşündüm.Vallahi moralim bozuldu yahu. Yıllar sonra bir pc topluyorum inşallah soeun olmaz. --Şimdi bu anakart takacağım parçalara zarar verir mi? --Eğer siparişi yarın kargolanmadan değiştirme şansım varsa( b450 s2h v2) modelini alayım mı gerek var mı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emircelebi35 -- 9 Aralık 2020; 3:14:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MSİ B450M-A PRO MAX 4133 VE R3 3100

-
-
dostum maalesef o kart b450 kartlarin en kotusu. bende de var. stok kullanimda bi sikinti yaratmaz r5 3600 falan takabilirsin ileride. 3100e belki oc bile yapabilirsin. ama dedigim gibi b450 kartlarin en kotusu. oc olarak en kotusu stok kullanimda standart kullaniciyi uzmez ama almisken s2h alinabilir degisim isi falan cok yormucaksa
edit: parcalara zarar fln vermez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ördek gibi adam -- 9 Aralık 2020; 3:29:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam teşekkür ederim ilgilendiğin için şimdi oc olayı nasıl oluyor ramların mhzlerini yükseltmek mi?
Bir de madem parçalara zarar vermiyor oyun oynayacam sadece sorun çıkarmasın yeter, ve incehesab'a baktım kargolanmadan önce ürün değişikliği yapılabiliyormuş müşteri hizmetlerini arayıp üstüne max 50-100tl koyacağım bir anakart önerir misin çünkü s2h modeli sitede yok orada olan ucuz bir anakart lazım bana
Kardeşim msi b450m pro vhd plus al üzerinde soğutucusuda olan iyi bir anakarttır sh2 yi de salla bu arada aynı siteden almana gerek yok
Hocam iyi diyorsan bakayım o karta hocam ama pahalı değildir umarım birde incehesap parayı hemen iade eder mi oma göre yoksa para yok maalesef
Standart kullanımda hiç bir sorun yaşatmaz 3900x takıp render almayacağına göre canavar gibi çalışır . Sistemi kur biosa gir ramleri gereken hıza çek tamamdır . O anakart o işlemciyle ısınmaz bile zaten boş yere kendi kendine kuruntu yapma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaos_3492 -- 9 Aralık 2020; 5:5:54 > -
İyi yorumlar b450 A pro için.
Fakat yok parça bozar zarttır zurtturluk bir durum yok.
3100 ile kullanacaksanız sonuç olarak.
Keşke s2h alsaydınız 550 liraya başka yerden.
Ama 450m pro aldım diye ölüp bitilecek bir durum yok
Hocam teşekkür ederim, valla yorumlarda yok çok ısınıyor yok alev alacak yok patladı ya da bilmem şuyu eksik bilmem buyu eksik bir ton şey yazmışlar o yüzden parayınçöpe mş attık dedim
Valla bilemedim ya aynı siteden olsun diye böyle yaptım sizler sıkıntı çıkarmaz diyorsanız kullanayım ben bari 😀
Önüne gelene sistem verilirse öyle olur ben dandirik b450 mk ile 2600 kullandım overclock bastım 110watt çekiyordu meret o dandirik anakart banamisin demezdi -
Hocam o zaman bi 5-6 ay sonra daha iyi bir anakart alırım bu kalsın o zaman çünkü iade değişim işleri uzun süren şeyler olabiliyor siz böylr konusunca valla içim rahatladı
Ömür boyu kullan hiç bişey olmaz -
Eyvallah hocam çok teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X