Şimdi Ara

Msi, Asus, Gigabyte hangisini tavsiye edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amd 64x2 4200 e uygun bir board almak istiyorum.
    Msi, Asus, Gigabyte marka boardlar arasında tercih yapamıyorum, hepsi de eski ve köklü firmalar.
    Bu markaların 80 dolar civarında olan boradlarında hangi modeli almalıyım?
    NOT: Board la bütünleşik ekran kartı olsun istemiyorum.
    Chipset olarak nforce ve ati... hangisi daha iyidir?
    Teşekkürler.

• Soruyu bu şekilde sorman yanlış zira kimse cevaplamaz. Sen önce modelleri belirle kabataslak ondan sonra öneri iste. Çünkü üç firma da iyi firma ancak modeline değişen performansları var. İlk önce araştırm yap biraz ve modele indirge bu düşünceni daha rahat yardımcı olunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htlr -- 15 Kasım 2007; 18:48:52 >
  • Arkadaşım bildiğim kadarıyla bütün amd 690 chipsetlerde tümleşik ekran kartı mevcut. Bİr öneri istersen msi k9 n ultra 2f alabilirsin nf 570 chipset var ben kullanıyorum ve memnunum, am2+ desteği yok yalnız.
  • Sorumda hiçbir yalnışlık yok. marka belirtmişim, fiyat belirtmişim, hangi cpu da kullanacağımı belirtmişim.
    Daha ne istiyosun?

quote:

Orjinalden alıntı: htlr

Soruyu bu şekilde sorman yanlış zira kimse cevaplamaz. Sen önce modelleri belirle kabataslak ondan sonra öneri iste. Çünkü üç firma da iyi firma ancak modeline değişen performansları var. İlk önce araştırm yap biraz ve modele indirge bu düşünceni daha rahat yardımcı olunur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heavyy

Sorumda hiçbir yalnışlık yok. marka belirtmişim, fiyat belirtmişim, hangi cpu da kullanacağımı belirtmişim.
    Daha ne istiyosun?

quote:

Orjinalden alıntı: htlr

Soruyu bu şekilde sorman yanlış zira kimse cevaplamaz. Sen önce modelleri belirle kabataslak ondan sonra öneri iste. Çünkü üç firma da iyi firma ancak modeline değişen performansları var. İlk önce araştırm yap biraz ve modele indirge bu düşünceni daha rahat yardımcı olunur.

demek istediğim model olarak belirtirsen daha iyi bir cevap alırsın. direk marka üzerinden görüş belirtilirse daha genel bir yargı olur. neyse ben daha çok yardımcı olması için söyledimn

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.