Şimdi Ara

Msi Anakart ve Msi Garanti Anlayışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
6.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam 1 ay önce anakartımdan duman çıkması üzerine anakartı söküp garanti ye yollamıştım arızasına da mavi deki elemanlarla kitlenme yapıyor diye yazı yazmıştık. Arkadaşlar bilgilerinize sıgınıyorum bu anakart bana 1 ay sora sağlam diye geri geldi ve üstelik kutusuz gelmişti ben gönderirkende full kutu içeriği ile birlikte göndermiştim. Ne yapmama gerekir ürünü bu şekilde teslim almalımıyım.? Yoksa Almayıp msi türkiye ile mi görüşmem lazım bi yardım edin arkadaşlar sinir krizleri geçiriyorum 1 ay beklemişim bilgisayarsız ve bana kart saglam olarak geri geliyor bu nasıl bi anlayış hemde kutusu falan hiç bişey yok göndermemişler.

Acil bi fikir verin arkadaşlar lütfen birazdan gidicem mavi bilgisayara, sinirden yazamıyorum bile ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmitcarsi -- 23 Ocak 2009; 19:51:07 >

• Kardeşim sen kafanı yorma hic degilse kart sana tamir olunup gelmis bundan 1-1.5 ay once msi p35 neo-f kartımı surekli mavi ekran hatası yuzunden gonderdim kart elime 1 ayda ulasti ama gene aynı hata ben kendi butun sistemimi aynı karttan olan enistemde denedim kusursuz butun testlerde oyunlarda super calisiyor ama benim kartta gene mavi ekran hatasi o yuzden kafanı yorma kart sana sapa saglam gelmis bende kart gonderdigim gibi geri geldi güyya bana bide anakartın koprulerini degistirdi dediler ama ne kadar dogru orasini bilemem saygılarimla ...
  • geri gönder
  • Anakarttan duman çıkması pek hayra alamet değil.O kartı daha kullanma.Ve direk MSI ile irtibata geç.
  • Kart sağlam gelmedi arkadaşlar aynı gönderdigim kart geldi teslim de almadım zaten gittim başka bi anakart aldım yine masraf oldu bana.

Karttan duman çıktıktan sonra kart donma ya o.c yememeye başlamıştı o yüzden göndermiştim adamlar güya test yapmışlar herşeyden ok vermişler. Anakartıda p4 işlemci ile test etmişler.
  • sonuna kadar hakkın ara bence bırakma peşini büyük bir terbiyesizlik var.msi alıcaktım forumda okuduğum 1 2 konu üzerine vazgeçtim.
  • 3 tane msi anakart yandı birincisi msi p45 neo3-fr tam tamına 30 işgünü araya bayram girdi 45 gün.kart ellerinde olmadığı için bende maviden asus p5q se-r aldım.paşa paşa kullanıyorum.diğer kartları msi p7n sli platinum inventusdan aldım görüntü vermedi ger gönderdim yenisi geldi kargo parasıda ödemedim.diğer kart msi p45 neo2-fr anakart resmen yandı garantiye gönderdim hala beklemedeyim.msi mı uzak dur.birde bu msi ürünlerinin servis işine anko elektronik bakıyormuş problem orda galiba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD ve Intel ekran kartı sorunu
    9 yıl önce açıldı
    z87-a Anakart için ram sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teslim alma. Teslim alırsan kabul etmiş ve onaylayıp almış sayılırsın dostum. Garanti dönüşleri prosedürü bu yöndedir. Teslim almaman kabul etmediğin anlamına gelir ki, bu noktada sorununu çözmek zorundadırlar. Türkiye distribütörü ile görüş, olmadı MSI genel merkeze mail at yaşadığın sorunu ve mağduriyetini anlat.

Ekleme: Elindeki teslim makbuzu bi rnevi tutanaktır. O makbuzda full içerik ile teslim ettiğinin yazılı olması gerekir. Yani senin teslim ettiğin noktadaki görevli anakartı kutulu ve full içerik ile teslim aldığını makbuzda belirtmek zorundadır. Eğer belirtmiş ise zaten tüketici hakem heyetine başvurup söke söke sıfırını alırsın firmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grafiqer -- 24 Ocak 2009; 2:22:06 >
  • Bunların makbuzunda hiç bişey yazmıyor arkadaşlar anakartın modeli bile yazmıyor sadece teslim tutanağı olarak geçiyor ve teslim tarihim yazıyor. Dün gittim zaten ordaki kardeşde bana ben böle teslim edemem sana dedi bende zaten almıcam dedim kutusunu beklicez dedi görüştüm dedi 4-5 gün sora zaten 38 gün olucak 38 gün olduktan sonrada işallah bi aksilik çıkarmadan sıfırını alıcam. Eğer kutuyu gönderirseler hemen, tekrar göndercem garantiye göndermeden öncede msi türkiye ye mail falan atmayı düşünüyorum. Servise gönderdikleri firmada datagate onlarıda aramayı düşünüyorum.
  • ben teslim ettiğimde mavide arıza kabulde eren diye bir arkadaş var.teslim kağıdına full kutulu teslim alınmıştır diye yazdı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmitcarsi

Bunların makbuzunda hiç bişey yazmıyor arkadaşlar anakartın modeli bile yazmıyor sadece teslim tutanağı olarak geçiyor ve teslim tarihim yazıyor. Dün gittim zaten ordaki kardeşde bana ben böle teslim edemem sana dedi bende zaten almıcam dedim kutusunu beklicez dedi görüştüm dedi 4-5 gün sora zaten 38 gün olucak 38 gün olduktan sonrada işallah bi aksilik çıkarmadan sıfırını alıcam. Eğer kutuyu gönderirseler hemen, tekrar göndercem garantiye göndermeden öncede msi türkiye ye mail falan atmayı düşünüyorum. Servise gönderdikleri firmada datagate onlarıda aramayı düşünüyorum.

Hocam bahsettiğin iş günü ise şimdi zaten 30 gün olmuştur ve yenisini talep etmen lazım, tabi iş günü olarak söyledi isen

• yok iş günü olarak söylemedim toplam 32-33 gün oldu göndereli...
    Birde cumartesi iş günü olarak sayılmıyor dimi.?

@hikmetim

valla dikkat etmedim ama hatırladıgım kadarı ile yazmıyodu bişey.. Sen verdigin mavi nerde.? ankara izmit ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmitcarsi -- 24 Ocak 2009; 15:39:39 >
  • izmitteki mavide
  • 40 gün sonra git yenisini iste

cumartesi pazar iş günü sayılmaz
  • geri verip gigabyte almaya çalış
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

geri verip gigabyte almaya çalış

Kendime yeni bi gigabyte aldım da onunda süresini dolmayı beklicez artık...

Yalnız benim merak ettigim hani 30 iş gününü doldurunca biz ürünü göndermiştik kutusu gelmedi diye yenisini veremeyiz derlermi acaba onu merak ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmitcarsi -- 25 Ocak 2009; 12:37:22 >
  • ağlamayana emzik vermezler eline belge var yakalarına yapış dostum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

geri verip gigabyte almaya çalış

Yada Asus ikisinden birini seçerseniz.Kolay kolay bir problem çıkmaz.
  • birdaha tobe msi almam hiç bi türlü. Msi marka anakartı kendimde ilk defa kullanmıştım ve son kullanışım olur artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmitcarsi -- 26 Ocak 2009; 8:51:04 >
  • Merhaba Dostum,

bana konu hakkında detaylı bilgi ve ürününün seri numarasını verebilirmisin.Bizzat ilgilenmek istiyorum. Eğer ürün datagate den alınmışsa problemi çözmek için elimden geleni yapmaya çalışacağım..

quote:

Orjinalden alıntı: izmitcarsi

Tam 1 ay önce anakartımdan duman çıkması üzerine anakartı söküp garanti ye yollamıştım arızasına da mavi deki elemanlarla kitlenme yapıyor diye yazı yazmıştık. Arkadaşlar bilgilerinize sıgınıyorum bu anakart bana 1 ay sora sağlam diye geri geldi ve üstelik kutusuz gelmişti ben gönderirkende full kutu içeriği ile birlikte göndermiştim. Ne yapmama gerekir ürünü bu şekilde teslim almalımıyım.? Yoksa Almayıp msi türkiye ile mi görüşmem lazım bi yardım edin arkadaşlar sinir krizleri geçiriyorum 1 ay beklemişim bilgisayarsız ve bana kart saglam olarak geri geliyor bu nasıl bi anlayış hemde kutusu falan hiç bişey yok göndermemişler.

Acil bi fikir verin arkadaşlar lütfen birazdan gidicem mavi bilgisayara, sinirden yazamıyorum bile ya..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.