Şimdi Ara

MSI Anakart Kurulumu ve Bios Ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün P67A-GD65 Anakartımın yerine Z77A-G43 taktım hiç bir işlem yapmadan başlattım bir kaç sorum olacak

Bios Kısmında şunu şunu mutlaka şöyle yapın dediğiniz bir şeyler varmıdır ?
    "Windows 8 Login" ekranına kadar olan kısım monitöre tam oturmak yerine ortasında konumlanıyor ki bir kaç resimle göstermek gerekirse
    Monitör BX2350 Menülerini kurcaladım, AUTO tuşuna bastım yok oturmuyor bir türlü zaten auto da Otomatik Ayar Mevcut Değil diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrYAGIZ

Bugün P67A-GD65 Anakartımın yerine Z77A-G43 taktım hiç bir işlem yapmadan başlattım bir kaç sorum olacak

Bios Kısmında şunu şunu mutlaka şöyle yapın dediğiniz bir şeyler varmıdır ?
    "Windows 8 Login" ekranına kadar olan kısım monitöre tam oturmak yerine ortasında konumlanıyor ki bir kaç resimle göstermek gerekirse
    Monitör BX2350 Menülerini kurcaladım, AUTO tuşuna bastım yok oturmuyor bir türlü zaten auto da Otomatik Ayar Mevcut Değil diyor.

Öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullan hocam. OC yapmayı düşünüyorsan BIOS'da yapacağın tek işlem güncelleme olur. MSI logosunun ekrana tam oturmaması ise monitör ayarlarıyla ilgili.

• Sağolasın Hocam, teşekkür ederim.
    Güncellemeyi yaptım hocam hatta ilk yaptığım iş oydu, yalnız bir çok konuda takıldığım yer var bios da şurası şu işe yarar gibi bir rehber var mıdır ? OC için ise manuel olarak yapmıcam, OC Modunda kullanırım büyük ihtimalle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.