Şimdi Ara

MSI ANAKART + AMD İŞLEMCİ alanlara PARA İADESİ FIRSATI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
4
Favori
20.402
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oldukça mantıklı bir fikir, bende aynı şekilde düşünüyorum. Sadece B550 kartlarla gelişmeler için biraz bekliyorum.

B450 kartların fiyatları dolara göre dahi olması gerekenin üzerinde arttı. B550 arifesinde bu kadar artış normal değil. Almanya fiyatlarını baz alacak olursak (Avro bölgesi) Tomahawk Max'in zaten 800 TL civarında Mortar Max ve Gaming Plus Max'in de 700 TL civarında olması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmişte buna benzer bir kampanyadan MSI anakart aldım hepsiburada üzerinden ancak promosyonu vermemişti MSI, buradan mesaj falan da attım yanıt vermemişti, sonradan anakartı iade ettim, bu kampanyaya güvenip alacakların aklında olsun.
  • edlerbest1907 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam dediğin çok mantıklı bende aynı bileşenleri almaya karar verdim. intel 6500 işi bitince ilk defa AMD tarafına geçmiş olacağım bakalım :)

Hayırlı olsun bu arada korona olmasaydı çok daha uygun fiyatlar da alıcak tık.
    Ben i5 4590 rx470 /8gb ram 1500tl buldum bunu alıp 8 ay kullandık tan sonra Ryzen geçme kararı aldım yeni işlemci ler ve anakart lar yolda.
    Virüsü var saymazsak.
    Bunlar piyasaya çıktığında fiyatlar inecek.
    Ama ters tepkide vere bilir tedavi bulunmaz bu dönemde pc toplayan bir çok karlı çıkar

• Şans yokki bende ben alıyorum kampanya açılıyor z390 gaming pro carbon ile sekira 500x kasa almıştım.

• UltrAslan_06 kullanıcısına yanıt
    Z390? Intel tarafında da mı kampanya var?
  • Bütün kampanya hüküm ve koşulları sayfasını okudum. Para iadesi mi alıcam,ruhumu mu satıyorum anlamadım Adamlar da haklı kendilerini sağlama almak zorunda da günümüzdeki hukuk beni korkutuyor. İadeye başvurasım kaçtı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Undicesimo -- 8 Mart 2020; 10:42:16 >
  • 72$ vereceklermiş bana da güzell

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReDLaX kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ancak tedavi bulunmazsa ve virüs yayılmaya devam ederse en son derdimiz pc toplayıp ordan kar edeceğiniz 300-500 TL olur...

Ne kadar mal etmiş oldunuz bu durumda?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zapiekankarz kullanıcısına yanıt
    Alacağım iadeyi 55*6dan 340 dersek 1700 liraya geldi işlemci ve anakart

Gaming plus max ve 3600 muydu?

• Y-ZiyA kullanıcısına yanıt
    Evet

Teşekkürler

• B450 Tomahawk max ve 3600x aldim ne kadar iade alicam simdi ben

• usengecmuhendis kullanıcısına yanıt
    44$ hocam
  • Undicesimo U kullanıcısına yanıt
    standart prosedurleri koymuslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: edlerbest1907

Hocam bu kampanyaya göre bana sorarsanız en mantıklı kart b450 gaming plus max. Gaming plus max , mortar max, tomahawk max arasında fazla fark yok hepsi iyi kartlar. Tomahawk ve mortar bi tık daha iyi diyorlar yabancı forumlarda ama şöyle bi durum var: b450 gaming plus max hem bu kartlardan 150 lira daha ucuz hem de bu kampanya 11 dolar daha fazla iade veriyor gaming plus max alınca. Yani totelde 200 liradan fazla fark var ve o kadar fazla fark kesinlikle yok. Ben gaming plus max +r5 3600 aldım itopyadan. Tavsiyem bu şekilde
    Hocam b450 gaming plus max bios özelliklerinde restore on power loss seçeneği var mı? Yani elektrikler kesilip geldiğinde otomatik olarak pc'yi başlatma özelliği?
  • Cumartesi 3600 ve B450 A pro max alarak kampanyaya katılıyorum

• Crash_35 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.