Şimdi Ara

MSI ANAKART + AMD İŞLEMCİ alanlara PARA İADESİ FIRSATI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
4
Favori
20.402
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dış kapının iç mandalı kullanıcısına yanıt
    33 dolar herhalde ben yanlış bakmışım yanına birde kasa ekleyince 66 dolar oluyor sanırım
  • Bir soru daha. 3200g oyunlarda ne kadar iş görür? İlk aşama da ekran kartı bile almayacağım da, sonra Allah kerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalı

Bir soru daha. 3200g oyunlarda ne kadar iş görür? İlk aşama da ekran kartı bile almayacağım da, sonra Allah kerim.
  • digiogi kullanıcısına yanıt
    B450M-A PRO MAX + R5 3600 = 44$ iade
    msi-promotions.com
    Uygun Ürünler - MSI Bundle Cashback 2020
    https://msi-promotions.com/tr/tr/pages/amd-msi-cashback/qualifying
  • B450M-A PRO MAX + R5 3600 = 44$ iade

Bu ikili en ucuz nerede acaba? Sinerjide gördüm sanki.

• İncehesaptan 3600-gaming plus max aldık. 2050 tlye geldi 55 dolar hariç. 1700 tl gayet iyi fırsat bu ikili için.

• quote:

Orijinalden alıntı: exclbr

İncehesaptan 3600-gaming plus max aldık. 2050 tlye geldi 55 dolar hariç. 1700 tl gayet iyi fırsat bu ikili için.
    sistem tavsiyesi alsak bu parcaların üzerine
  • Aynen sistem tavsiyesi gerekiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İncehesap kodu var 2000/100 forumda 15 tl onu aldım öyle 2040-2050ye geldi kabaca.

@adil07
    @trustee.

Elimden geldiğince yardım ederim siz bütçeleri yazın. Bu konuyu da çok meşgul etmeyelim isterseniz.
  • İşlemci olarak 3600’e karar verdim ama hangi anakartı almalı bilemedim. 4 ram yuvalı önerdiğiniz bir anakart var mı arkadaşlar?

• mgrbz M kullanıcısına yanıt
    B450 GAMING PLUS MAX + R5 3600 55$
    msi-promotions.com
    Uygun Ürünler - MSI Bundle Cashback 2020
    https://msi-promotions.com/tr/tr/pages/amd-msi-cashback/qualifying
    B450 GAMING PRO CARBON AC veya B450 TOMAHAWK MAX. İkisini de kullanmadım ama bir süre araştırdığıma göre bu ikisi gayet iyi anakartlar.
  • madmansbruh kullanıcısına yanıt
    Bu kartlar b450 ve iyi VRM'lere sahip oldukları için öneriliyorlar.

Ancak maalesef VRM dışında kartları kıyaslayan çok fazla yorum vb. bulamadım. Hani M2 slotudur, ses çipidir vesaire...

Sonuçta herkeste 3900-3950 kullanmayacak. 3600 ise bildiğim kadarı ile en ucuz b450'ler tarafından dahi sorunsuz çalıştırılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y-ZiyA

Bu kartlar b450 ve iyi VRM'lere sahip oldukları için öneriliyorlar.

Ancak maalesef VRM dışında kartları kıyaslayan çok fazla yorum vb. bulamadım. Hani M2 slotudur, ses çipidir vesaire...

Sonuçta herkeste 3900-3950 kullanmayacak. 3600 ise bildiğim kadarı ile en ucuz b450'ler tarafından dahi sorunsuz çalıştırılıyor.
    Arkadaş bütçe belirtmediği için ideal oranlarda bi şeyler önermek istedim. Üstün bilgim olduğunu savunmuyorum ama bi süredir etraftan araştırdığım kadarıyla bu kartlar benim de radarımdaydı. Yalnız bu önerdiğim kartları almak için 3900-3950 almaya gerek olduğunu zannetmiyorum. 500-600 TL'lik b450'ler de mutlaka çalıştırıyordur 3600'ü ama bu kartlar arasında en basitinden malzeme kalitesi farkı var, havadan fiyat farkı binmiyordur bunlara. Olay sadece destekliyor/desteklemiyor veya çalıştırsın yeter kafasında olmamalı bence. Yine de arkadaş kendi bütçesine göre hareket etsin tabii.

• madmansbruh kullanıcısına yanıt
    Sizin mesaj üzerinden söylemiştim ama sizinle alakalı bir durum değil.

Genel olarak Tomahawk Max tavsiye ediliyor ama keşke tavsiye verenler anakartların özelliklerini daha detaylı karşılaştırsa babında bir yorumdu.

İyi forumlar.
  • Ince hesap cuma indirimlerini takip ederseniz daha uyguna alınabilir sanki

• M-D-Luffy kullanıcısına yanıt
    bu durumda incehesabın incecuma'da hem MSI B450/X570 anakartı hem de 3000 serisi uygun işlemciyi beraber indirime sokmasını beklemek gerekiyor
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. B450m mortar nasıldır acaba malzeme kalitesi olarak? 2 m2 slotu olduğu için dikkatimi çekti alınır mı sizce?

Hocam bu kampanyaya göre bana sorarsanız en mantıklı kart b450 gaming plus max. Gaming plus max , mortar max, tomahawk max arasında fazla fark yok hepsi iyi kartlar. Tomahawk ve mortar bi tık daha iyi diyorlar yabancı forumlarda ama şöyle bi durum var: b450 gaming plus max hem bu kartlardan 150 lira daha ucuz hem de bu kampanya 11 dolar daha fazla iade veriyor gaming plus max alınca. Yani totelde 200 liradan fazla fark var ve o kadar fazla fark kesinlikle yok. Ben gaming plus max +r5 3600 aldım itopyadan. Tavsiyem bu şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edlerbest1907 -- 4 Mart 2020; 9:32:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.