Arkadaşlar geçen haftaya göre oyunlarda 10-12 derece artış yaşadım normalde bunlara bakmazdım ama Base ve Boost dğerleri dikkatimi çekti Base 1500 Boost 1700 lerde birşey gösteriyor ve benim ekran kartım onların üstünde 1920 mhzlerde çalışıyor ben hiç birşeye ellemedim kendi birşeyler mi optimize etti yoksa herşey normal mi ? Kart kendinden oc li bir kart ama geçen haftada aynıydı sonuçta. Birde Yeni Nvidia Driver güncelledim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 5 Ekim 2020; 23:10:47 > |
Msi Afterburner anlayanlar soru

-
-
Isı ile alaka'lı sorun olduğu'na eminsen, önce'ki sürücü'ye dönersin.
Kart'ınn hızlar'ıyla alaka'lı ise 1 sorun yok, kartın uygun şartlarda kendisi taban boost hızı (mesela 1710mhz ise) üzeri'ne boost edebiliyor, yani 1920'ler de fln takılması normal 1 durum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Conar-XPIsı ile alaka'lı sorun olduğu'na eminsen, önce'ki sürücü'ye dönersin.
Kart'ınn hızlar'ıyla alaka'lı ise 1 sorun yok, kartın uygun şartlarda kendisi taban boost hızı (mesela 1710mhz ise) üzeri'ne boost edebiliyor, yani 1920'ler de fln takılması normal 1 durum.
Hocam driver la ilgisi olabilir mi gerçekten ya
Bu arada aynı ekran kartını kullanıyoruz 2060 ventus
Fh 4 70 derece
Rdr 2 76 derece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 6 Ekim 2020; 5:5:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Auto fan ile oyuna göre 70-75 arası geziyor olması normal gibi ve ortam sıcaklığı kasa soğutması gibi değişkenlikler oluşabilir, yani aynı model her kart aynı değerler'de çalışacak şeklinde 1 durum'da olmaz ama bende'de oyunlar'da 68~74c gibi sıcaklılar'da ve ben genel'de pek sürücü güncelleme'si yapmam fakat güncel'e yakın kalırım, şu an kullandığım sürücü 451.67, sende'ki sürücü ile sıcaklık konusu'nda ara'da pek'te fark yok.
Sıcak'lık sen'i rahatsız ediyor'sa, MSI Afterburner üzeri'nden manuel fan ayarı yapar veya voltage düşürüp daha düşük sıcaklık'lar ile kullanabilirsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X