Şimdi Ara

MSI 9800GT AŞIRI ISINMA ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 hafta önce bilgisayarın 350 lik PSU bozulmuştu
    eksi bir kasa vardı ondaki de 350 watt lıktı onu taktım fakat baya eski bir psu idi.
    dün bilgisayarda cs go oynadım ve oyunun ortalarında fps baya düştü 10-11 arasına kadar sonra çıktım oyundan bilgisayar açık duruyordu 1 saat sonra bi koku geldi hafif kablo ısındığı kokusu gibi sonra bilgisayarı kapattım ve büyük ihtimalle psu baya eski oldugu için yeterli gücü veremedi ekran kartına diye düşündüm ve bugün gittim yeni 450 lik PSU aldım.
    Geldim bir güzel taktım açtım bilgisayarı sıkıntı yoktu cs go ya girdim 5 dakika sonra tekrar fps düştü
    ardından ekran gitti. bilgisayarı tekrar açtım ekran geldi fakat 1 dakika sonra tekrar gitti.
    kabloları söküp kasayı açtım ekran kartına dokundugumda adeta yanıyordu.

ekran kartının 6 pinlik güç girişine direk PSU dan gelen 6 pin i taktım acaba sıkıntı ondan mı oldu yoksa ayrıyeten 6 pin kablosu var onu normal eski hdd güç girişi gibi olan kısma mı takıp ekran kartına gücü ordan mı gönderiyim. sıkıntıyı çözemedim aklıma birtek o ihtimal geldi.

PSU nun 450w olmasının herhangi bir sıkıntısı olmaz heralde
    son olarak ta ekran kartında bir sıkıntı oldugunu düşünüyorum ancak öyle olsa ilk başta açılmazdı heralde diye düşünüyorum.
    biraz uzun bi anlatım oldu ama acilen yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rx 580 ısınma ve fan sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.