Şimdi Ara

MSI 970a-G46 Anakartın Üst Modeli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kartı arızası nedeniyle Vatan Bilgisayar aracılığıyla servise gönderdim.
    Serviste değişim raporu düzenlenmiş ve bu anakart o mağazada mevcut değil.
    Yani bir üst modelini isteyecem fakat üst modeli hangi kart bilemiyorum.
    Bu anakartın bir üst modeli hangisi oluyor bilen var mı acaba?

Anakart: MSI 970A-G46

• Msi 970a gaming :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Msi 970a gaming :)

Kardeşim eminsin değil mi? :)
    Bende öyle düşünüyordum ama arada acaba üretilipte Türkiye'ye gelmeyen bi kart var mıdır diye tereddüt ettim.
  • Bi ara model var turkiyeye ugramayan ama g46dan dusuk bir model :)

Msi 970a gaming almak daha dogru olur zaten :)

• quote:

Bi ara model var turkiyeye ugramayan ama g46dan dusuk bir model :)

MSI 970 Gaming den yana bir sıkıtım yok, benim almak istediğim kart da o zaten.
    Benim bu soruyu sormamdaki amaç, Vatan Bilgisayarın bu kartın üst modelinin 970 Gaming olmadığını iddea etme olasılığıydı.
    Bu arada bu anakart benim servise gönderilmesi için bıraktığım şubede (Maltepe şube) yok
    fakat İstanbul daki Bostancı şubesinde ve Türkiye deki birkaç ilde mevcut.
    Şimdi benim muhattabım Maltepe şubesi mi yoksa Vatan Bilgisayar herhangi diğer şubelerinden ürünü getirtip bana verme ihtimalleri var mı?
    Daha önce böyle durumlarla karşılaşmadığım için tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.

Bu arada kafamdaki üst model tereddütünü benimle hemfikir olup çözdüğün için teşekkür ederim kardeşim.

• Oncelikle rica ederim :)

Sana hediye ceki vermeleri gerekli o cek ile herhangi bir subeden gidip msi gaming boardu alabilirsin :)

• quote:

Oncelikle rica ederim :)

Sana hediye ceki vermeleri gerekli o cek ile herhangi bir subeden gidip msi gaming boardu alabilirsin :)

Ama o şekilde olursa üstüne baya bir para vermem gerekir. :)
    Ben kartı 2013 yılının sonlarına doğru 180-190 tl civarında almıştım.
    Dolayısıyla bunlar hediye çekini faturada yazan tutara göre verecekler diye biliyorum.
    O yüzden hediye çeki olayına pek yanaşmak istemiyorum açıkçası. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI z77a GD55 RAM SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman bu durumda nasil bir yol izlerler bilmiyorum malesef bir ustunu vatan vermez diye biliyorum cunku servis yollarsa yollar yoksa sen ustune para ekleyip yenisini yada ayni urunu almak durumundasin :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Hegamonia

quote:

Benim bu soruyu sormamdaki amaç, Vatan Bilgisayarın bu kartın üst modelinin 970 Gaming olmadığını iddea etme olasılığıydı.
    Bu arada bu anakart benim servise gönderilmesi için bıraktığım şubede (Maltepe şube) yok
    Şimdi benim muhattabım Maltepe şubesi mi yoksa Vatan Bilgisayar herhangi diğer şubelerinden ürünü getirtip bana verme ihtimalleri var mı?
    Daha önce böyle durumlarla karşılaşmadığım için tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.

Bu arada kafamdaki üst model tereddütünü benimle hemfikir olup çözdüğün için teşekkür ederim kardeşim.

Hocam hiç sıkıntı yapma. Teknik servisten değişim onayı gelir gelmez, G46'ın bir üst modeli 970 Gaming'i alırsın. Vatan'ın; bu anakartın üst modelinin 970 Gaming olmadığını iddia etme olasılığı "sıfır". Üzerine nakiti ekler, yeni anakartını alır, güle güle kullanırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Toleranta12

quote:

Orijinalden alıntı: Hegamonia

quote:

Hocam hiç sıkıntı yapma. Teknik servisten değişim onayı gelir gelmez, G46'ın bir üst modeli 970 Gaming'i alırsın. Vatan'ın; bu anakartın üst modelinin 970 Gaming olmadığını iddia etme olasılığı "sıfır". Üzerine nakiti ekler, yeni anakartını alır, güle güle kullanırsın.

Malesef her ikisini de teklif ettim fakat haklı olarak kabul etmediler.

İlk önce mağazada benim anakart bulunmadığı için üst modelini talep ettim.
    Ancak bu talebi, cihaz diğer mağazalarda bulunduğu için ve o mağazalardan getirttirebilelecekleri için reddettiler.
    (Yani üst modelini verebilmeleri için cihazın Türkiye'deki hiç bir Vatan Bilgisayar mağazasında bulunmaması gerekiyor.)

İkinci olarak cihazın şuandaki fiyatıyla üst modeli arasındaki fiyat farkını ödemek isteyip üst modelini almak istedim.
    Fakat bunu da fatura üzerindeki fiyata ekleme yaparak üst modeli ancak o şekilde alabilirsiniz diyerek reddettiler.

Sonuç olarak mağazadan değişim kağıdını alıp benim anakartın bulunduğu Vatan Bilgisayar Bostancı şubesine bizzat giderek aynı cihazın sıfırını aldım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.