Şimdi Ara

Msi 970A G43 Ön Panel Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Sistemi yeni kurdum kasanın arkasına bağlı 2+1 hoparlörüm var onlardan ses alabiliyorum ancak ben en çok kulaklık kullanıyorum ön panel ses kabloları bağlı fakat ses alamıyorum bugün biraz araştırdım jak saptamasını engelleme olayı varmış onu yaptım ancak o kadar şanssızım ki mikrafon girişi aktif oldu kulaklık olmadı Lütfen yardımcı olun anakartı değiştirmek zorunda falan kalmayayım :(

• Anakart driverlarını baştan kur, zaten realteki kurduğunda otomatik jakı algılar olmadı realtekin siteden uygun driveri indir olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENERAL006

Anakart driverlarını baştan kur, zaten realteki kurduğunda otomatik jakı algılar olmadı realtekin siteden uygun driveri indir olması lazım.

Anakart driverları derken msi'ın sitesinde 2 driver var dostum biri lan diğeri ise realtek high definition ikisinide kurdum.
  • Evet Realtek High Definition Audio System Software olanı indireceksin o olması lazım ya da,

Realtek sitesinden uygun olan driveri indirip denemen lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 29 Haziran 2014; 22:40:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.