Şimdi Ara

MSI 8800GTS Splinter CeLL Double Agent Sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar splinter celi yukledim oyun çalışıyor fakat grafikerde bi bozukluk var anlayamadım

Foreware 158 yüklü şu anda

ve grafikler aynen alttaki gibi

• Merhaba,

AA ve AF çarpanlarını düşürmeyi deneyin, özellikle AF yüksek olursa bazı oyunlar bunu yapabiliyor.

Teşekkürler,

Hicks
  • saol dostum ama

değişen bişey olmadı.

hem oyundan hemde kontrol panelinden kapadım ama cevap yok :)

sende varmı boyle bi sorun Sparklede
  • Merhaba,

Ben bu oyunu hiç test etmedim, üzgünüm...

Yeni driverdan sonra mı oldu?

Teşekkürler,

Hicks
  • eski driverda hiç girmiyordu oyuna bari bunda giriyor ancak hata goruldugu gibi.

okadar para ver kal böyLe :)

varsa çözümünü bilen cevaplarsa sevinirim.
  • sanırım unified shaderla oyunun uyumlu çalışmamasıymış sorun, forumda tartışılmıştı birara, sürücüyle alakası olmadığı söleniyordu, böle hatırlıyorum umarım yanlış bilgi vermiyorumdur
  • dostum şunu bi dene daha önce forumda konuşulmuştu. 8800 konularından birinden aldım:

Son sürücülerle birlikte Splinter Cell Double Agent oyunundaki çökme sorunu da giderildi.

Aşağıdaki gibi oyunun kısa yolunu kendiniz için özelleştirirseniz. Çökme sorunu ortadan kalkıyor.

Sondaki "-II" kodlara dahildir. Kısa yolu düzenlerken bunuda ekleyin...

"E:\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\System\SplinterCell4.exe" -ll

bu çzöüm çökme için ama belki işe yarar. olay tamamen kartın unfied shader olmasından........
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyunun cd sinde ki dx eklentisini kurdun mu dostum.yada en son nisan ayı eklentisi çıktı onu bi dene istersen

www.guru3d.com
  • Oyun crack mi ??
  • hayır oyun orjinal

şimdi windowsu yeniden kurup kendi CD sinden driveriını yukledim

ve üzerinede forceware 158,19 u yükledim

tekrar deneyecem bakalım ne olacak

değişecegini zannetmiyorum ama bakalım

bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
  • o oyunda çoğu kişi öle sorunlarla karşılaştır driver ayarlarından kaliteyi uygulama ayarlasın a getir düzelicektir bendede aynı sorun vardı
  • O grafik bozulmalari bende de yapıyordu.Oyunu grafik kartının ayarları da dahil olmak uzere hic bir ayarıyla oynamadan sorunsuz calıstırıyordum.Ama oyunun yeni patch'inınde bu sorunun giderildiginı duymustum.Eyer orjinal ise ınternette patch'ini indirip kurun ve bu sekilde deneyın.%90 sorun cozulecektır....
  • Aynı ekran kartı benimkide forceware 158'i kurmuştum ama hiç beğenmedim ben, hatalar veriyordu kaldırdım daha gelişmiş özellikleri olan 165.1 i kurdum. Nvidia Control Panel'de oyunlar için ince ayar yapabilceğin kısımda var. Oyunun en son yamasını da kurarsan sorun düzelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 21 Nisan 2007; 13:34:14 >
  • şu patchi deneyem

ayrıca 165 i nerden indirdin ?
  • hiç boşuna kasma grafikler hala berbat 165.01 driverler bi tek cs:s etkili oldu ve sorun tamamen ortadan kalmış.double agentte oyuna girmiyordu şimdi ise giriyor ama oyun grafikleri berbat ne anladım ben bu işten .bakalım r600 ne yapacak aynı unifiedshader mimarisi kulanıyorlar kesin atide de sorunlar yaşanacak kanımca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zabıta -- 21 Nisan 2007; 14:41:34 >
  • oyun oynayamıyacaz desene :)

165 kurdum şimdi oyunu kuruyorum.

1.02 partchini kuracam üstüne düzelirse haber veririm

ama hiç umudum yok :)

hayırlısı bakalım.

atide sanmıyorum sorunu çözsün çünkü oyunlarda problem. eminim yeni çıkacak oyunlar tamamen yeni kartlara göre tasarlanacak.

yada Driverlar bunlara göre güncellenecek.

bekleyip gorecez
  • dostum bide sen bu STAROCD yi çalıştırabildinmi yaa okadar ugrastım bi türlü getiremedim oyunlarda bendemi bi problem var acaba.

video incelemesinde gayet iyi çalışıyordu ancak ben beceremedim olmuyor.

CTRL+O vs... denedim paneldende açık ama olmadı.

oyunlardamı çalışmıyor acaba. ama 3d uygulamalardında çalıştıgını soyluyorlardı.

quake4 te denedim olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlazinee -- 21 Nisan 2007; 14:48:05 >
  • ARKADAŞLAR MOTOR UnREAL 2003DE KULLANILAN MOTOR.,yani çok eski ve çoğu sistemle uyum sorunu yaşıyor ben tek çekirdeği kapatmak zorunda kaldım oynarken mesela, bi de çok üzülmeyin arkadaşlar oyun çok güzel deil üstelik çok kısa .....chaos theory oynadıysanız double agentı pas geçin bence gerçekten değmez...
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: zabıta

hiç boşuna kasma grafikler hala berbat 165.01 driverler bi tek cs:s etkili oldu ve sorun tamamen ortadan kalmış.double agentte oyuna girmiyordu şimdi ise giriyor ama oyun grafikleri berbat ne anladım ben bu işten .bakalım r600 ne yapacak aynı unifiedshader mimarisi kulanıyorlar kesin atide de sorunlar yaşanacak kanımca.
  • yok beyler olmadı ne patch nede sürücü işe yaradı

napalım oynayamıyacaz herhalde :)

oyunun diğer bütün serilerini bitirmiştim bi bu kalmıştı.

üzüldüm valla.

tekrar splinter cell chaos thory oynayacaz herhalde bide bu kartla deneyelim bakalım :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.