Her ikisininde kendine özel sogutması var,ikisinin de fiyatı aynı inventusta (250$),sizce hangisini tercih etmeliyim ve hangi sebeple ???
Seçeneklere bence 8800gt calibre de eklenmeli.
bence zilent hem gpu hızı daha yüksek(10mhz de olsa:D) hem de soğutması daha iyi gibi duruyor
quote:
Orijinalden alıntı: Firienholt
bence zilent hem gpu hızı daha yüksek(10mhz de olsa:D) hem de soğutması daha iyi gibi duruyor
bugune kadar hep paliti dusunuyordum ama zilentın incelemesini gorunce zilenta kaydı kafam cok kararsız kaldım
quote:
Orijinalden alıntı: E.Berkan
bugune kadar hep paliti dusunuyordum ama zilentın incelemesini gorunce zilenta kaydı kafam cok kararsız kaldım
Alıntıları Göster
İkiside iyi arkadaş.Bugün novaya gittim ellerinde 1 tane MSİ zilent kalmış ve baya Palit/Sonic modeli çoktu.Eğer palit dersen kolay bulabilirsin.Ama MSİ zilent kolay bulunan bir kart değil bunuda göz önünde bulundur
quote:
Orijinalden alıntı: lapry
İkiside iyi arkadaş.Bugün novaya gittim ellerinde 1 tane MSİ zilent kalmış ve baya Palit/Sonic modeli çoktu.Eğer palit dersen kolay bulabilirsin.Ama MSİ zilent kolay bulunan bir kart değil bunuda göz önünde bulundur
Alıntıları Göster
MSİ bulursan onu mu al dıosun yani arkadaşım
quote:
Alıntıları Göster
evet bulamassan de ne yap et al süper bi kart manyak bişi kesin al arkadaşta var
quote:
Orijinalden alıntı: Awesome
evet bulamassan de ne yap et al süper bi kart manyak bişi kesin al arkadaşta var
Alıntıları Göster
palit8800 sonic ben cok araştırdım ve siparişini verdim zaten 8600 sonic kullanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Meymet
palit8800 sonic ben cok araştırdım ve siparişini verdim zaten 8600 sonic kullanıyorum
Alıntıları Göster
tabiki sonic
quote:
Orijinalden alıntı: arslantürk
tabiki sonic
Alıntıları Göster
bence harika
quote:
Orijinalden alıntı: arslantürk
bence harika
Alıntıları Göster
arkadaşlar saolun fıkırlerınızı soyluyorsunuz ama soylerken nedenını de soyleyın mesela nıye sonıc yada nıye zilent,bırbırlerıne gore avantajları veya dezavantajları neler ???
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: E.Berkan
orası sana kalmış paliti istediğin zaman bulabiliyorsun.Tükenme gibi bir olasılığı yok yani MSI az olduğu için tükeniyor keza sparkle calibrede öyle bugün gözlerimin önünde Novabilgisayarda Calibre'yi aldılar içim gitti.Kartta şahane zaten ama msi zilentte çok iyidir bUlursan al derim
quote:
Orijinalden alıntı: lapry
quote:
Orjinalden alıntı: E.Berkan
orası sana kalmış paliti istediğin zaman bulabiliyorsun.Tükenme gibi bir olasılığı yok yani MSI az olduğu için tükeniyor keza sparkle calibrede öyle bugün gözlerimin önünde Novabilgisayarda Calibre'yi aldılar içim gitti.Kartta şahane zaten ama msi zilentte çok iyidir bUlursan al derim
Alıntıları Göster
yavas yavas msi zilent agır basmaya başladı galiba :)
quote:
yavas yavas msi zilent agır basmaya başladı galiba :)
Alıntıları Göster
bulabilirsen asus 8800 gt yide düsün bence 0 bu 2 sinden daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: Kysis
bulabilirsen asus 8800 gt yide düsün bence 0 bu 2 sinden daha iyi
Alıntıları Göster
Palit diyorsan 1gb super modeline da bak derim. Hesaplıysa alınabilir 512mb olanın yerine.
quote:
Orijinalden alıntı: SavageWarrior
Palit diyorsan 1gb super modeline da bak derim. Hesaplıysa alınabilir 512mb olanın yerine.
Alıntıları Göster
Savage nın de dedigi gibi palit alcaksan super modeline bak ama bu ikisi arasında zilent daha iyi gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Full#Throttle
Savage nın de dedigi gibi palit alcaksan super modeline bak ama bu ikisi arasında zilent daha iyi gibi
Alıntıları Göster
Zotac 8800GT AMP al diyen hiç kimse yok
Ben almayı düşünüyorum bir sorun olmazsa..
quote:
Orijinalden alıntı: ozan301
Zotac 8800GT AMP al diyen hiç kimse yok
Ben almayı düşünüyorum bir sorun olmazsa..
Alıntıları Göster
sonıcle zilentın sogutması daha başarılı sanırım zotaca göre o yuzden onermıyor olabilirler,sonic daha fazla kullanan var sanırım zilent kullanan birkaç arkadaş olsa da yorumlarını alsak
quote:
sonıcle zilentın sogutması daha başarılı sanırım zotaca göre o yuzden onermıyor olabilirler,sonic daha fazla kullanan var sanırım zilent kullanan birkaç arkadaş olsa da yorumlarını alsak
Alıntıları Göster
AMP almanin hicbir mantigi yok cunku, ondan yoktur AMP al diyen
Palit tavsiye ederim, sogutmasi iyi oldukca
quote:
Orijinalden alıntı: annihilator
AMP almanin hicbir mantigi yok cunku, ondan yoktur AMP al diyen
Palit tavsiye ederim, sogutmasi iyi oldukca
Alıntıları Göster
zilentın da sogutması baya ıyı dıyorlar referans sogutucuyu cıkarıp zalman sogutucu takmışlar,fiyatları da aynı hızlarıda aynı sayılır,hangisini bulursak alırken onu alıcaz heralde :)