Şimdi Ara

msi 8800gt Oblivion problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Crysisde bile kilitlenmeyen oyun Oblivion oynarken 660 mhz hızda %100 fan hızıyla bile kilitleniyor 80 dereceye kadar ısınıyor.HDR ve AA açık olduğundan olabilir mi?

• http://forum.donanimhaber.com/m_20277642/tm.htm

nVidia'nın bir çözüm bulması gerekiyor buna. Eski sürücülerde olmuyordu bu.

Bağlantıdaki kişi, saat hızlarını 25'er MHz düşürerek (gerçek düşüş daha farklı oluyor da, siz 25 MHz düşürmüş gibi işlem yapıyorsunuz) çözüm bulmuş. Ama, 8800 Ultra bile Oblivion'u sürekli 60+ karede oynatamadığı, yeri geldiğinde zorlanabildiği için, saat hızı düşürmek kayıp yaratacaktır.

HDR + AA ile ilgili olabilir. Eski, sorunsuz sürücülerde AA kendiliğinden devre dışı kalıyordu, bir süre sonra. Bunda ise AA devre dışı kalmıyor, onun yerine oyun donuyor.

Lâkin, donmaya yol açan 169 serisi sürücülerde GTS 320 G80 ile donma yaşıyordum, GTS G92'de ise ne donma, ne de AA'nın devre dışı kalması durumu olmuyor, aynı sürücüyle. Bir şey anlamış değilim.

8800 GT kullanıp hiç sorun yaşamayan da var. Sistem ve ekran kartı seçiyor galiba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 20 Ocak 2008; 17:26:30 >

• Ben resetlemeyi bir kere yaşadım. O da pc black site area 51 açıkken 4 saat bekledi ve bir baktım resetlendi gözümün önünde. PSU yetmiyor gibiydi sanki ama psu sağlam. Kilitlenme ise timeshift menüsünde video ayarları yaparken oldu fakat oyun hata verip kapandı. Timeshift de ayar yapınca ve "accept" deyince ayarları kaydediyor fakat hata verip kapanıyor. Buna karşın oyun sorunsuz oynanıyor. Hiçbir yama yüklü değil.
  • core hızını 640 yapınca stabil oldu.AA kapattım yine kilitlendi ondan değil yani.Nvidia sürücüsünde buna bir çözüm bulur umarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisdragon

core hızını 640 yapınca stabil oldu.AA kapattım yine kilitlendi ondan değil yani.Nvidia sürücüsünde buna bir çözüm bulur umarım.

xp de enson ki sürücü yüklü ( beta değil ) ben msi da 660/1900 olan hızları 630/1880 yaptım. (-+ 10 fps değiştirince yine stabil ) saatlerce oynuyorum takılma yok. fan hızını %40 a aldım.
    ayrıca 1280 x 1024 ve bütün ayarlar sona dayalı, HDR açık, oyunda kasılma yok

bunu bir dene istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 21 Ocak 2008; 10:49:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

Ben resetlemeyi bir kere yaşadım. O da pc black site area 51 açıkken 4 saat bekledi ve bir baktım resetlendi gözümün önünde. PSU yetmiyor gibiydi sanki ama psu sağlam. Kilitlenme ise timeshift menüsünde video ayarları yaparken oldu fakat oyun hata verip kapandı. Timeshift de ayar yapınca ve "accept" deyince ayarları kaydediyor fakat hata verip kapanıyor. Buna karşın oyun sorunsuz oynanıyor. Hiçbir yama yüklü değil.

bendede aynı sorunu yaptı timeshift oyunun içindeki config dosyasından ayarlamak zorunda kaldım.gerçi hata verince yeniden açılınca ayarlar istediğim gibi oldu fakat ben genede config dosyasından yaptım ayarları

• bende de yaptı rainbow six vegas ve splinter cell double agent&da başıma geldi mavi ekran gösterip çakıldı pc.. Başka oyunlarda banamısın demezken ve crysis'de 85 derece görmüşken sorun yok ama r6 da çakıldı :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    13 yıl önce açıldı
    GT 420 Fps sorunu NVİDİA
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mavi ekran işlemciden olur ama?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.