Şimdi Ara

Msi 760GM-P23 (FX) nasildir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarin ki indirimden faydalanip e7200umden kurtulup phenom x2 560 ve bu anakart,esliginde hd5670 almayi planliyorum. amacim cok fazla oyun degil fakat gta sa da mod kurunca calisirsa ve kasmazsa cok daha iyi olur bir de bu anakart ve athlon x4 mu yoksa anakart+phenom x2 mi? ben x2 diyorum sonucta anakartin core unlock ozelligi var ve eger x2 nin cekirdekleri acilirsa phenom x4 performansi verir zannediyorum.

not: e7200 yatiyor kenarda, ona anakart bulup hd5670 mi alayim yoksa athlon/phenom+bu anakart+hd 5670 GDR5 mi alayim?

• quote:

Orijinalden alıntı: gamblerbarbo

yarin ki indirimden faydalanip e7200umden kurtulup phenom x2 560 ve bu anakart,esliginde hd5670 almayi planliyorum. amacim cok fazla oyun degil fakat gta sa da mod kurunca calisirsa ve kasmazsa cok daha iyi olur bir de bu anakart ve athlon x4 mu yoksa anakart+phenom x2 mi? ben x2 diyorum sonucta anakartin core unlock ozelligi var ve eger x2 nin cekirdekleri acilirsa phenom x4 performansi verir zannediyorum.

not: e7200 yatiyor kenarda, ona anakart bulup hd5670 mi alayim yoksa athlon/phenom+bu anakart+hd 5670 GDR5 mi alayim?

hocam çekirdek açarsanız 125 W olacaktır muhtemelen işlemci ve o anakart 125 W da sıkıntı yaşatabiliyor bildiğim kadarıyla . "madhane" nickli hocama danışabilirsiniz , kendisi kullandı aynı anakartı bütün iyi ve kötü yönlerini biliyordur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaLieR-G -- 24 Aralık 2011; 0:39:30 >

• athlon x4 ve 5670 alırsanız sizi yarı yolda bırakmaz.
  • cevaplar icin tesekkurler ben o zaman athlon x4 640 alip keyfime bakiyorum
  • Hadi ya. Phenom da sıkıntı mı olur yani?

Daha yeni 100 liraya aldım bir arkadaşa. Ekonomik PC için.

Gerçi sorun olmaz ya di mi. E fazla alacakları işlemci Athlon X4 olur zaten. İleride baktık Phenom desteklemiyor kart benim adıma zaten. Ben onu kutuda destekler yazıyor diye iade ederim zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

Hadi ya. Phenom da sıkıntı mı olur yani?

Daha yeni 100 liraya aldım bir arkadaşa. Ekonomik PC için.

Gerçi sorun olmaz ya di mi. E fazla alacakları işlemci Athlon X4 olur zaten. İleride baktık Phenom desteklemiyor kart benim adıma zaten. Ben onu kutuda destekler yazıyor diye iade ederim zaten.

hocam destekliyor da epey sıkıntı yaşatmış . o anakarttan muzdarip çok insan var forumda başlık bile vardı , hala da olması gerek bi bakın isterseniz

• giriş seviyesi bir ürün. o yüzden 125 wat işlemcilerin dışındaki işlemcilerle kullanmanızı tavsiye ederim. web sitesinde de uyarı var zaten. onun dışında 95wat fx 4100 gibi işlemcilerle kullanabilirsin. sorunlu bir kart değil. kullanmasını bilmek önemli.

http://www.msi.com/product/mb/760GM-P23--FX-.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI B450M Pro Vdh Anakart
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • batikent vatanda yoktu bu kart,o yuzden gigabyte 970a-d3 aldim.ayrica bunlari iade edip yeni anakart ve ekran karti almak mi yoksa athlon ve onboard ekran karti ile devam mi etmek?
  • quote:

batikent vatanda yoktu bu kart,o yuzden gigabyte 970a-d3 aldim.ayrica bunlari iade edip yeni anakart ve ekran karti almak mi yoksa athlon ve onboard ekran karti ile devam mi etmek?

hocam minimum 200 lira civarına ekran kartı alamayacaksanız almayın. En fazla onboarddan 10-15 fps verir değmez. bide benim bildiğim batıkentte vatan yok. İstanbul yolunda ve söğütöğüzünde var.
  • istanbul yolu iste batikent diye geciyor o yuzden aklimda oyle kalmis
  • Kullandım bundan, fiyatına göre bence iyi. Çekirdek açma özelliği var ama çekirdek açmak için uygun değil arkadaş sebebini yazmış.

Çok düşük bütçe tutuluyorsa iyi bir anakart.

Tek eksisi kuzey köprüsü ısısı hızlı artıyor, ben çok oyun oynamadım bununla.

Onboard ekran kartı idare eder... Bütçe pc için iyidir
  • MSI 760GM-P23 (FX) 760G AM3 DDR3 1600 Vga Anakart
    AMD FX-4100 Black Edition 3.6GHz Soket AM3+ İşlemci
    SAPPHIRE Radeon HD6850 1 GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı - 11180-00-20R
    DARK Orion (DKCHORION) (Power Yok) USB Ses Siyah Oyuncu Kasası
    CORSAIR XMS3 (CMX4GX3M1A1333C9) 4 GB DDR3-1333MHz CL9 Soğutuculu Bellek

Merhaba,

yukardaki parçaları alıp sistemimi yükseltmek istiyorum. Genellikle oyuna yönelik kurmak istiyorum sistemimi. Gerçi yeni çıkan oyunları orta ayarda oynamam beni tatmin eder. Fakat burada yazılanları okuduktan sonra biraz şüphwe doğdu anakartla ilgili. ÇOk bir bütçem olmadığı için bu anakartı seçtim. Daha iyi bir şey mi almamı önerirsiniz. yoksa istediğim performans için yeterli midir?

teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gultufan

MSI 760GM-P23 (FX) 760G AM3 DDR3 1600 Vga Anakart

Merhaba,

yukardaki parçaları alıp sistemimi yükseltmek istiyorum. Genellikle oyuna yönelik kurmak istiyorum sistemimi. Gerçi yeni çıkan oyunları orta ayarda oynamam beni tatmin eder. Fakat burada yazılanları okuduktan sonra biraz şüphwe doğdu anakartla ilgili. ÇOk bir bütçem olmadığı için bu anakartı seçtim. Daha iyi bir şey mi almamı önerirsiniz. yoksa istediğim performans için yeterli midir?

teşekkürler...

FX 4100 AM3+ soket kullanıyor.Anakartınız destekliyor.
    Buda anakartın resmi sitesi ;
    http://www.msi.com/product/mb/760GM-P23--FX-.html#/?div=CPUSupport

Eğer orta ayarlarda oyun amacıysa Athlon II X3-X4 gayet uygun bir seçim olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 2 Şubat 2012; 11:28:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLoNeLy

quote:

Merhaba,

teşekkürler...

Eğer orta ayarlarda oyun amacıysa Athlon II X3-X4 gayet uygun bir seçim olacaktır.

ATHLON II X3-X4 önceden düşünmüştüm sonra bir arkadaş bu forumdan biraz daha arttırabilirsen bütçeni fx-4100 al dedi. Kafama yattı. fakat benim asıl merak ettiğim bu sisteme bu anakartı koyarsam oyun performansım diyelim 150 tl'lik bir anakart taktığımdakine oranla çok düşer mi?

teşekkürler...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLoNeLy

quote:

Merhaba,

teşekkürler...

ATHLON II X3-X4 önceden düşünmüştüm sonra bir arkadaş bu forumdan biraz daha arttırabilirsen bütçeni fx-4100 al dedi. Kafama yattı. fakat benim asıl merak ettiğim bu sisteme bu anakartı koyarsam oyun performansım diyelim 150 tl'lik bir anakart taktığımdakine oranla çok düşer mi?

teşekkürler...

Siz orta seviyede oyun oynamak istediğinizi söylemiştiniz.FX-4100 daha güncel bir işlemci ancak pc de en çok değişen parça ekran kartı oluyor.Bütçe farkını ekran kartına yatırırsanız oyunlarda daha iyi performans alırsınız.

Athlon serisini alırsanız oyunlarda sizi yarı yolda bırakacağını sanmıyorum.Oyunlarda işlemci yerine ekran kartı önceliklidir. Performansını beğenmezseniz ilerde FX serisine geçebilirsiniz.Nasıl olsa anakart uyumlu

• quote:

batikent vatanda yoktu bu kart,o yuzden gigabyte 970a-d3 aldim.ayrica bunlari iade edip yeni anakart ve ekran karti almak mi yoksa athlon ve onboard ekran karti ile devam mi etmek?

hocam ben 4100 fx le aldım ama
    kullanamadım. ana kart açmadı. bios ekranı bile gelmiyor. işlemci fanı devir alıyor ama hızlı değil sadece hafif devirde .
    Hdd DVD falan tetikleniyo PSU dan. monitör ışığı turuncu yanıyor.

araştırdım anakartın fx olmasına rağmen yeni nesil fx4100 6100 8100 işlemcileri desteklemediği ve bios update gerektiğini gördüm.

şuan bende biosu H10 olan anakart var bildiğim kadarı ile H13 biosa güncellenirse 4100 çalışıyormuş. stabilite sorunu olmaz inşaallah.
    bende bu foruma bakmadan aldım. ama yanıldım.

şimdi en ucuz am3 cpu lardan aldım. bios update yapacam.

sonucu yazarım buradan inşaallah iyi bi sonuç alırım.

• hocam 970a-d3 aldiniz heralde?
  • quote:

hocam 970a-d3 aldiniz heralde?

MSI 760GM-P23
    yok bulabildiğim sempron 145 oldu. oda kar sebebiyle istanbuldan 2 günde gelemedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilci_60 -- 17 Şubat 2012; 21:54:44 >

• MSI 760GM-P23 (FX) AM3+ DDR3 VGA GLAN SATA2 USB 2.0
    AMD FX-SERIES X6 6100 (3.3GHz)14MB 95W AM3+

yukarıdaki anakart ve ilemciyi kullanabilmeniz için BIOS uptade yapmanız gerekiyor
  • 125 W işlemcilerde sorun yaşandığını duydum o kadar.. iyice araştır.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.