Şimdi Ara

MSİ 635 TURİON 64 BİT X700 alınırmı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
0
Favori
17.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kültigin bu baslikta istedigin bilgieri bulabilirsin sanirimhttp://forum.donanimhaber.com/m_4009700/tm.htm
  • ewet arkadasım ben gittim gördüm begendim ama alamadım
    kesinlikle öneririm casper ı da gördüm onu kötülemek istemiyorum ama bence bu ürün kasa bakımından ona basar bence
    fiyatıda çok uygun geldi 1499$+kdv bence çok iyi
  • arkadaşım bu 1500 + kdv fiyatı olan model 635 in baz versiyonumu (1.6 turion) yoksa 1.8 ya da 2 ghzlik versiyonu mu? ya da özelliklerini yaz en iyisi.

eğer şu eski model deki klavye sorunu aşıldıysa alınır ya da yılbaşına kadar beklenir ki öyle bi niyetim yok.
    caspercılar bu modeli bekleyin derim, çünkü notebook sadece performans demek değildir.
  • galba baz versiyonu 10 gun icersinde olur dedi stand taki adam sanırım 1.8 den baslıcakmıs
    asıl sorular cizgi nin sitesinde ozellikler anlasılır degil
    40gb -120 gb
    dvd combo-dvd rw
    işlemci belli degil
    128-256 x700
    acaba hangisi 1499 dolar
    http://www.cizgi.com.tr/pageStructure.aspx?intPageStructureNo=2&sintLanguageId=0&bytContentType=7&intRefPartNo=5&intCatId=132&intProId=399
  • Minimum konfigürasyondur eminim.

Yahu arkadaşlar şu fuarda fiyat söyleyen kim?
    Buna bir açıklık getirelim.
    Çizgi mi demiş başka bir ithalatçı mı yoksa!
    Çünkü çizgi HALA fiyat filan söylemiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

Minimum konfigürasyondur eminim.

Yahu arkadaşlar şu fuarda fiyat söyleyen kim?
    Buna bir açıklık getirelim.
    Çizgi mi demiş başka bir ithalatçı mı yoksa!
    Çünkü çizgi HALA fiyat filan söylemiyor.

+1söylemiyor.
  • fuarda fiyatı standdaki görevli söyledi..1499$+kdv
    hemen kötüleyiciler geldi..
    ürünün özellikleri şöle idi..
    1.8 ghz
    512 ram
    80 gb 5400 rpm
    128 mb x700
    gerisi aynı zaten ekranı da çok hoşuma gitti acıkcası
    ama su sırala 17" sonoma olan dell9300 ü düşünmeye başladım okul başlıo en az 3 hafta nasıl beklicez
  • bir de dvd writer vardı dual
    quote:

Orjinalden alıntı: Franci

fuarda fiyatı standdaki görevli söyledi..1499$+kdv
    hemen kötüleyiciler geldi..
    ürünün özellikleri şöle idi..
    1.8 ghz
    512 ram
    80 gb 5400 rpm
    128 mb x700
    gerisi aynı zaten ekranı da çok hoşuma gitti acıkcası
    ama su sırala 17" sonoma olan dell9300 ü düşünmeye başladım okul başlıo en az 3 hafta nasıl beklicez
  • bu arada toms hardware 635 in soğutma sistemini incelemiş
    centrinolar kadar etkili bir soğutma sistemi var ve daha sessiz
    klavyesi biraz sertmiş ama önemli diil bence bi de ledler en solda onun dışında high class bir kasa
    özellikleri de iyi optimuma yakın bi fiyatı var ben bunu alıcam bu arada dell i de bi inceliyim.
  • dell 9300 e baktım
    ekran kartı dışında bi artısı yok. dvd writer yok, 17 inç xgaekran var wxga diil ve true life view yok.
    fiyatı da abd de 1500 dolar civarı. msi 635 hala ...
  • ya arkadaşlar bu ürünlerin ne zaman geleceği belli mi acaba..

bir an önce gelse de alsak şunlardan bir tane..
  • ne zmn cıkcak satısa acaba msi 635 veya acer 5024
  • 1 ay gibi çıkar herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: butcher boy

ne zmn cıkcak satısa acaba msi 635 veya acer 5024

infronic ay sonu acer 5024 ü getiriyor
  • özelliği ne acer ın?
  • acer mi msı mı?
  • Gelecek olanin özelliklerini tam olarak bilmiyorum 1.8Ghz ve2.0Ghz olani var 1.8Ghz olan modelin özellikleri:acer aspire 5024wlmi modeli 15,4" Crystal Brite Display, AMD Turion 64 ML-34 (1,8 GHz), 512MB DDR-RAM, 80 GB Festplatte, 128 MB ATI Mobility Radeon X700, Double-Layer Dual-DVD Brenner, Cardreader, WLAN, Windows XP Home.
    Fiyat konusunda da kesin bir bilgi yok.infronic de Acer 5014wlmi nin fiyati 1579$+kdv.5024 de 1750$+kdv civari olur diye dusunuyorum.
  • bende cebite gittim ve msi'ın standını zorda olsa buldum,ordaki yetkili birine sordum ramlerin hızı ne diye ddr333 dedi,ddr400 olcakmı dedim şuan için desteği yok dedi,oysa turion ddr400 destekliyo acaba sorun bios tanmı?,ah keşke sorsaydım bios güncelemesiyle olurmu diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atyay -- 12 Eylül 2005, 20:30:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: falco203

Gelecek olanin özelliklerini tam olarak bilmiyorum 1.8Ghz ve2.0Ghz olani var 1.8Ghz olan modelin özellikleri:acer aspire 5024wlmi modeli 15,4" Crystal Brite Display, AMD Turion 64 ML-34 (1,8 GHz), 512MB DDR-RAM, 80 GB Festplatte, 128 MB ATI Mobility Radeon X700, Double-Layer Dual-DVD Brenner, Cardreader, WLAN, Windows XP Home.
    Fiyat konusunda da kesin bir bilgi yok.infronic de Acer 5014wlmi nin fiyati 1579$+kdv.5024 de 1750$+kdv civari olur diye dusunuyorum.

o model gelicekmi turion x700 acer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

quote:

Orjinalden alıntı: falco203

Gelecek olanin özelliklerini tam olarak bilmiyorum 1.8Ghz ve2.0Ghz olani var 1.8Ghz olan modelin özellikleri:acer aspire 5024wlmi modeli 15,4" Crystal Brite Display, AMD Turion 64 ML-34 (1,8 GHz), 512MB DDR-RAM, 80 GB Festplatte, 128 MB ATI Mobility Radeon X700, Double-Layer Dual-DVD Brenner, Cardreader, WLAN, Windows XP Home.

o model gelicekmi turion x700 acer.

Cevap: Merhaba,

Acer TravelMate 5024WLMi modeli Eylul ayi sonunda stoklarimizda olacaktir.

Saygilarimizla,
    Infronic Bilgisayar Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.S.
    http://shop.infronic.com

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.