Bildirim
msi 5670 oyunlarda asiri donuyor.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: murat425
Mrb arkadaslar. Sistemim pentium d 820 1gb ram 350 w dandik psu . ekran kartimda msi 5670 ggdr5. Sorunum soyle gta 4 en dusuk ayarlarda bile oynanamayack kadar kasiyor. acaba sistem mi yetmiyor yoksa kaldirmamasi normalmi.
psu yetmiyor ve darbogaz yapıyor olabilr_____________________________ -
quote:
Mrb arkadaslar. Sistemim pentium d 820 1gb ram 350 w dandik psu . ekran kartimda msi 5670 ggdr5. Sorunum soyle gta 4 en dusuk ayarlarda bile oynanamayack kadar kasiyor. acaba sistem mi yetmiyor yoksa kaldirmamasi normalmi.
PSU da yetmiyor olabilir. Ama benim aklıma başka bir neden de geliyor.
Pentiumlar çok ısınıyor genel olarak. Sıcaklık kaynaklı sorun olabilir. Ve ya ekran kartı sıcaklığı yüksk te olabilir. Oyun esnasındaki sıcaklıkları buraya yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız.._____________________________ # Kirli Sensör - Pentax Forum.Net #
Ahmet Teke ||| Flickr
@@@ || Olympus OM-D E-M5 || Olympus 45/1.8 || Lumix 14/2.5 || @@@ -
quote:
1 Gb ram o oyun için yetersiz zaten donma olabilir..
PSU'da çok düşük.._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: |Ahmet 17|
quote:
Pentiumlar çok ısınıyor genel olarak. Sıcaklık kaynaklı sorun olabilir. Ve ya ekran kartı sıcaklığı yüksk te olabilir. Oyun esnasındaki sıcaklıkları buraya yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız..
kardeş sıcaklıklara baktım oyunda ekran kartı 50 derece cpu 55-60 arası gidip geliyor. aslında banada psudan gibi geliyor ama genede emin değilim. zaten sistemi değiştircem ama 1 ay daha böyle idare eder diye düşünüyodum açtıktan sonra gta 4 ü idare etmek şöyle dursun 800x600 low da bile oynatmıyor. donuyor sürekli._____________________________
-
quote:
quote:
quote:
Pentiumlar çok ısınıyor genel olarak. Sıcaklık kaynaklı sorun olabilir. Ve ya ekran kartı sıcaklığı yüksk te olabilir. Oyun esnasındaki sıcaklıkları buraya yazarsanız yardımcı olmaya çalışırız..
kardeş sıcaklıklara baktım oyunda ekran kartı 50 derece cpu 55-60 arası gidip geliyor. aslında banada psudan gibi geliyor ama genede emin değilim. zaten sistemi değiştircem ama 1 ay daha böyle idare eder diye düşünüyodum açtıktan sonra gta 4 ü idare etmek şöyle dursun 800x600 low da bile oynatmıyor. donuyor sürekli.
Üstteki arkadaşın dediği de olabilir. Ram az geliyordur belki de. Oyundayken ona da bak._____________________________ # Kirli Sensör - Pentax Forum.Net #
Ahmet Teke ||| Flickr
@@@ || Olympus OM-D E-M5 || Olympus 45/1.8 || Lumix 14/2.5 || @@@
-
quote:
quote:
quote:
quote:
kardeş sıcaklıklara baktım oyunda ekran kartı 50 derece cpu 55-60 arası gidip geliyor. aslında banada psudan gibi geliyor ama genede emin değilim. zaten sistemi değiştircem ama 1 ay daha böyle idare eder diye düşünüyodum açtıktan sonra gta 4 ü idare etmek şöyle dursun 800x600 low da bile oynatmıyor. donuyor sürekli.
Üstteki arkadaşın dediği de olabilir. Ram az geliyordur belki de. Oyundayken ona da bak.
2 Gb ram istiyor.._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler