Şimdi Ara

Msi 20e 265xtr freedos yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2oe267xtr-core-i54200m-8gb-1tb-gtx765m-2gb-173-full-hd-freedos-hediyeli/p_51366/
    Uzun bi araştırmadan sonra bu bilgisayarı aldım yarın elimde olacak inş ancak kafama takılan hangi işletim sistemini kurmam win8 i beğenmiyorum ısınmadım win7 güZel ama eski veya sizin tavsiyeleriniz nedir yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dostum bende msi ge60 2oe almayı düşünüyorum bir yerde win 8 ile daha uyumlu ve verimli çalıştığını duymuştum ama ne kadar dogrudur bilemicem ama yinede 8 kurmayı planlıyorum ;D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • birde alınca pc hakkında biraz aydınlatırsan sevinirim bir sıkıntısı veya eksik bir yanını fark edersen falan uyarabilirmisin geç olmadan

• Einzstyle E kullanıcısına yanıt
    Win 7 düşünüyorsanız ultimate'yi kurun
  • bence alınacaksa bu değil i7 haswell daha mantıklı olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuckyLuke10

birde alınca pc hakkında biraz aydınlatırsan sevinirim bir sıkıntısı veya eksik bir yanını fark edersen falan uyarabilirmisin geç olmadan

Laptop u aldım şuan kullanıyorum win 8 kurdum çok stabil tek sorun Uefi olarak yukleyemedim beceremedim daha doğrusu pc çok güzel özellikle tuş takımını cok beğendim daha oyun kurma fırsatım olmadı ama güncel tüm oyunları en full ayarlarda oynatır diye tahmin ediyorum
  • sağol dostum yazmayı unutmadığın için bende 23 ünde alıcam yada diğer aya kalıcak inş alırım peder bey yan çizmeye çalışıyorda azcık ama kaçarı yok alıcak eninde sonunda :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo z580 SSD Önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sağol dostum yazmayı unutmadığın için bende 23 ünde alıcam yada diğer aya kalıcak inş alırım peder bey yan çizmeye çalışıyorda azcık ama kaçarı yok alıcak eninde sonunda :D

Dolar kurunun en yüksek olduğu zamanları yaşıyoruz. Biliyorum sabırsızlanıyorsunuz fakat aile bütçesini de düşünün. 1 ay öncesine göre fiyatlar uçmuş durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

quote:

sağol dostum yazmayı unutmadığın için bende 23 ünde alıcam yada diğer aya kalıcak inş alırım peder bey yan çizmeye çalışıyorda azcık ama kaçarı yok alıcak eninde sonunda :D

Dolar kurunun en yüksek olduğu zamanları yaşıyoruz. Biliyorum sabırsızlanıyorsunuz fakat aile bütçesini de düşünün. 1 ay öncesine göre fiyatlar uçmuş durumda.

tamamen haklısın dostumda benim yapabileceğim birşey yok düşecek gibi durmuyor dahada çıkarsa zor gibi duruyor ama gündem karışık olduğu sürece türk lirası değer kaybeder ve bende alamam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.