Şimdi Ara

MSI 2070 Super Gaming X Çok Isınıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Witcher 3 de 75 derece civarı alıyorum diğer kartlar 60 derece civarında kalıyor. Yaklaşık 15 derece fazla ısınıyor benim kartım.

Kasa soğutmam güzel, OC yapmadım, sistemim imzanda var.

Yardımcı olacak olan varsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mortuuus -- 17 Temmuz 2020; 1:11:41 >

• Ekran kartınız çok ısınmıyor, sıcaklık değeri o model için normal.
  • Hava sirkülasyonunuz iyi olduğu halde, o sıcaklıkta sorun var demektir. 2fanlı olan aynı marka model gpum var oyunlarda max 68–69 derece. 4kya alırsam oyunları 70–71 dereceyi hiç geçmedi. O kartın max sıcaklığı techpowerup sitesine göre 71derecedir. Tam olarak neyde sorun var sizin bilemedim.Oyunlarda Scaling % 200 falanmı kullanıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CasperPişmanlıktır -- 17 Temmuz 2020; 0:26:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kasanızın hava soğutmasına güveniyorsanız geriye tek açıklama kalıyor; macunu iyi sürülmemiştir

ya garantisi bitene kadar bu şekilde eyvallah edeceksiniz ya da kartı söküp kendiniz macunlayacaksınız

bence ilkini yapın 80 dereceye kadar bir tehlikesi zaten yok
  • Yada şey yapın isterseniz, Msı afterburnerde tam yükte fanlar auto modda %40 civarı dönüyordu bende. Manuel fana geçin %60–70ye çekerseniz baya bir soğur büyük ihtimalle...

• Servise gönder baksınlar hocam hiç uğraşma. Macun tazelerler bios güncellerler fanlarda sorun varmı kontrol ederler filan.
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    CasperPişmanlıktır kullanıcısına yanıt
    Aynı kartı kullananlara baktım youtube dan ona göre diyorum çok ısınıyor.

@CasperPişmanlıktır Bendeki de aynı 2 fan modeli. 2K ULTRA ayarlarda oynuyorum oyunları. Afterburner için de hocam zaten belli sıcaklık altı fanlar çalışmıyor. Bu dediğinizi yaparsam sürekli fan çalışacak anlamsız olacak biraz.

@yamaci1771 Kart yeni sayılır. İşlemci olsa macun işine girerim ama ekran kartında yapmaya gerek yok dediğiniz gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yoizhik

Servise gönder baksınlar hocam hiç uğraşma. Macun tazelerler bios güncellerler fanlarda sorun varmı kontrol ederler filan.
    Bu dönem yoğun şekilde kullanıyorum kartı servise göndersem ortalama 1 ay sürer bence. Hele bir de problem yok diyip geri gönderirlerse bilgisayarsız kalmış olurum boş yere
  • Mortuuus kullanıcısına yanıt
    Hocam gpu kullanımınız % 100 benim şimdiye kadar 98–99 geçmedi. Çok kastıracak şekilde kullanıyor olabilirsiniz.Afterburnerı şey yapın bence oyuna girmeden önce manuel, oyun kapattiktan sonr geri iki tıkla auto. Tabi biraz uğraştirir ama bir deneyin fark nekadar oluyor belki iyi duruma gelir. Aklıma başka birşey gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CasperPişmanlıktır -- 17 Temmuz 2020; 16:9:1 >
  • CasperPişmanlıktır kullanıcısına yanıt
    Hocam kasayım bi zahmet 2070 kullanıyorum witcher dediğimiz kaç senelik oyun :D

Afterburner deneyeceğim, benim de aklıma çözüm gelmiyor. Şimdilik teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Haklısın haha, 1080p monitöre bende 2k 4k deniyorum, kırılmalar daha az oluyo daha keskin falan.Rica ederim

• O kart şu an bende olsa; ki alıcaktım bu gün vazgeçtim. Parada anlaşamadık.
    Şu fan profilinde; Şu kasada kasa kapakları açık şekilde kullanıcaktım !

Sonuç ne ?
    sonuç kasa kapaklarını bu yaz sıcaklarında açmak vede fan profilini ayarlamak.
    bırak varsın Yüzde olarak yüksek rpm de dönsün fanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 17 Temmuz 2020; 2:3:10 >

wicher3 u kokle bakayım su yıldakı oyunlardan daha cok ram yer vede ekran kartını zorlar denemeden bılmeden konusmayınız lütfen.
  • soğutucu pedlerinde sorun var o kartların
    açıp kontrol edebilirsiniz
  • Teşekkür ederim. Son seçenek fan ayarını dediğiniz gibi yapacam

• öndeki camı çıkar yukarıya bi çıkış fanı daha ekle bakalım sıcaklık değişecekmi yada yan camı cıkar kullan ne kadar fark ediyor ona göre anlarız kasanın iyi olup olmadıgını
  • Ağzına yandığmın oyunu mAtx kasada gtx 1660 ti gaming x i 80 e getiriyor. önden iki fan var üstte 2 çıkış.
  • macunlarınızda sorun var benim kart 200 w'de 65 derece peak (gtx 1080 gaming x)

240w'de 72 derece peak

msi macun sürmeyi beceremiyor,
    https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/9mbc6t/msi_once_again_putting_on_a_clinic_on_how_not_to/
    https://www.reddit.com/r/techsupport/comments/bb7a16/replacing_msi_1070_gtx_factory_thermal_paste/
    https://www.reddit.com/r/buildapc/comments/bzo6qb/i_just_replaced_my_gpus_thermal_paste/

benim kart da 80lere çıkıyordu açtım baktım macun bok gibi sürülmüştü çipin birçok kısmında macun bile yoktu

sürdüm kapattım sonuç bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 17 Temmuz 2020; 13:8:45 >

• Bu işlemden sonra kart garanti dışı kalmıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

Bu işlemden sonra kart garanti dışı kalmıyor mu?
    evet kalıyor o yüzden garantisinin bitmesi lazım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.